e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Prosinec 2017 - 18:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2017 - 21:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 323
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
To bude asi ta chyba, Prism je android, ze ? Asi by to chtělo požádat o přesun naší části jinam

_________________
VU zero+, Formuler F3, ShowBox Vitamin 5000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2017 - 21:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 381
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 19 krát
rada napsal:
Objevil jsem chybu v sosaci, jede mi vzdy jen 1. soubor, pri zvoleni ostatnich pouzije opet pouze prvni. Nevim, jestli nebude oprava nad me sily, ale pokusim se


testol som ti to solo2 mal si na mysli stream cinemu
ano pušta ti len 1 video v zozname ,titulky žlte vybrať titulky červené ,vybrať z vnorenych tituliek
audio stopa sa meniť nedá ,ale je fajn že sa bavíš, kodi nie su moja parketa stačí mi czsk archiv 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2017 - 5:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2009 - 20:37
Příspěvky: 57
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
Zde jsou potřebné balíčky pro instalaci aktuálních verzí Sosáče a StreamCinema pro PRISMCUBE RUBY stačí je nainstalovat jako doplňky ze zip archivu https://www.dropbox.com/s/qru6jg5suyuqd ... E.zip?dl=0

_________________
IPbox 9900HD Plus, IPBox PRISMCUBE RUBY, parabola 85 AL - Gibertini + motor, LNB TWIN


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 27.Červenec 2017 - 20:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Září 2013 - 16:26
Příspěvky: 172
Poděkováno: 1 krát
ahoj, jak funguje prehravani filmu s vyssim datovym tokem v stream cinema na prismcube?
mam fortis prehravac s enigmou2 a pouzivam plugin cz/sk archivy, kde je integrovan jak sosac, tak stream cinema. sosac ted zpoplatnili a zatim neni plugin prepsan tak, aby sly pouzit placene credentials, a tak jsem si na zkousku predplatil alespon stream cinema, ktery to v pluginu umoznuje. 720p fimy slapou ok, ale cokoliv s vyssim rozlisenim (cca od 4GB/1080p vys) uz se seka. prece jen mam starej box jen s 256MB RAM a flash, takze asi ani neni divu. proto me zajima, jak toto bezi na prismcube pod xbmc.

diky

_________________
Skytec Nerine + openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 7:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2009 - 20:37
Příspěvky: 57
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
PRISMCUBE RUBY se při vyšším datovém toku v StreamCinema také seká, ale pokud vyberu filmy s ,,rozumnou,, velikostí v rozlišení 1080p tak jede bez jediného seknutí.

_________________
IPbox 9900HD Plus, IPBox PRISMCUBE RUBY, parabola 85 AL - Gibertini + motor, LNB TWIN


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 9:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Září 2013 - 16:26
Příspěvky: 172
Poděkováno: 1 krát
dekuji, rozumim. pro jaky hardware je to tedy napsano? respektive ma nekdo zkusenost s tim, ze by i 10GB+ stream jel hladce a na cem?

premyslim o upgradu na jine zelezo a zjistuji, ze na samotnou TV uz koukam asi jen z 20%. i proto me zaujal prismcube neb je to zase neco jineho, nez enigma2 (omlouvam se za pripadny off-topic)

_________________
Skytec Nerine + openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 10:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 323
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
Me na VU zero jel v kodi i 16GB file. Možná je to i o rychlosti internetu, mám sice jen 20mbit, ale kabelem, ne wifi

_________________
VU zero+, Formuler F3, ShowBox Vitamin 5000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 11:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Září 2013 - 16:26
Příspěvky: 172
Poděkováno: 1 krát
taky mam STB pripojeny na kabel. v rychlosti bych s nejvetsi pravdepodobnosti problem nehledal. cekal bych spise hardware (muj 5 let stary) a odlazenost distribuce/OS. na ten muj se tovarni Enigma nikdy nedelala, vzdy to byla jen portace z jineho zarizeni - mene, ci hure povedena.

kazdopadne diky za tip. o VU+ jsem taky uvazoval.

_________________
Skytec Nerine + openATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 11:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 10:01
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Zdar borci, tak za 2 dny jsem to dle výše uvedného návodu jsem to dostal do showbox vitamína, funguje mi sosáč a stream cinema ne (nelze zadat přihlašovací údaje stránka je jen černá), ale v sosáču ať dám na výběr zvukovou a titulkovou sadu, tak mi to stále hraje anglicky a bez titulků, neporadí někdo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 12:03 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 323
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
O té chybě vím. Momentálně to nejede. Snad to v archívech opraví co nejdříve

_________________
VU zero+, Formuler F3, ShowBox Vitamin 5000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 12:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 10:01
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Tak nefunguje ani sosáč, přehrajemi to tak něco přes minutu a kousne se to. Pro přehrátí celého filmu musím mít celoroční předplatné, zaplatil jsem jen měsíc z důvodu vyzkoušení?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2017 - 13:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Leden 2009 - 21:30
Příspěvky: 323
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 11 krát
Určitě jede, asi máš špatně zadané jmeno nebo heslo. jmeno ani heslo by nemelo mit specialni znaky

_________________
VU zero+, Formuler F3, ShowBox Vitamin 5000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2017 - 20:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
jiri.pasek napsal:
Zde jsou potřebné balíčky pro instalaci aktuálních verzí Sosáče a StreamCinema pro PRISMCUBE RUBY stačí je nainstalovat jako doplňky ze zip archivu https://www.dropbox.com/s/qru6jg5suyuqd ... E.zip?dl=0


nejde mi to nahodiť do boxu. Píše mi že nemá správnú struktúru. vie niekto čo s tým. soft mám origo AB 2.0.5

Takže som nakoniec nainštaloval odtialto https://kodi-czsk.github.io/repository/ a všetko ide OK.
mám nahodené len stream cinama sk/cz, sosáč som neskúšal pretože mám VIP na webshare

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2017 - 10:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Únor 2011 - 21:27
Příspěvky: 99
Zdravim.
mam nainstalovanu verziu stream cinema 1.2.7.
stale mi vipisuje ze je k dispozicii novsia verzia 1.2.12. Tato verzia mi nejde nainstalovat, lebo mi tam pise ze je nekompatibilna.
Viete mi poradit v com moze byt problem?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2017 - 15:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2011 - 17:10
Příspěvky: 9
Ahojte,mám te samej problém jako uživatel " androgen ".

Předem děkuji za odpověď.

:thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 27.Říjen 2017 - 19:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2008 - 20:41
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: IP BOX HD9000
Místo/Bydliště: SKALICA
takže musel som reštartovať cez menu xbmc leby zas išiel špatne čas a od tej doby nemôžem dostať kodi cz sk repozitáre do boxu. repozitár síce nainštalujem a vidím ze je povolený ale ak nan klimnem aby som s neho inštaloval nejaký plugin tak mi neustále do kola kontroluje pluginy a v priečniku kodi cz sk nič nie je . je len prázdny. vie mi niekto pomocť? dakujem

_________________
IP BOX HD9000 + IP BOX 9900HD + IP BOX 350 PRIME ,parabola Maximum E-85 multifocus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2017 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2011 - 17:10
Příspěvky: 9
Tak jsem upgradoval na stream cinema 1.2.15!!!
Několikrát jsem dal aktualizovat DOPLŇKY.
A pak se mě tam objevila možnost AKTuALIZAVAT RUČNĚ ,tak jsem aktualizaval a bylo to tam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Sosáč a Stream Cinema
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2017 - 7:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Srpen 2012 - 8:31
Příspěvky: 2
Ahojte
Mam nainstalovanu verziu stream cinema 1.2.31 a po kazdom stiahnuti alebo sledovani mi vypise ze mam zle prihlasovacie udaje. Aj ked mam predplatene. Po kazdom jednom stiahnuti musim zariadenie restartovat a potom to ide. Mam Prismcube.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk