e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:19

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 20:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
ja mám taktiež problém s naladením CB350HD, nahral som tam aj softvér ktorý ste tu zdieľali ten 1.4.42 ale aj tak mi nájde len 3 alebo 4 transpordery a ostatné nemajú signál


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 20:42 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
Lebo len tolko dvbs transponderov v skylinku je.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 20:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
Kasr napsal:
Lebo len tolko dvbs transponderov v skylinku je.


a CB350HD nedokáže príjmať DVB-S2 ? na druhom CB350HD mi aj niektoré DVB-S2 idú


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 21:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Dal som tam posledný fw z tejto stránky:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=8
Vymazal som na Astre 23,5°E všetky TP,ručne som vložil 12,070/H 27500 a dal NIT vyhľadávanie. Všetko zo Skylinku mi načítalo.
Ale kvalita signálu napríklad na 11876H mi kolíše tak že to občas úplne vypadáva. A s tím asi nič nepôjde spraviť,len vymeniť za niečo iné. Aj tak som spokojný,táto mašinka mi dobre slúžila skoro 6 rokov.


Naposledy upravil(a) mqwick dne 28.Listopad 2016 - 21:43, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2016 - 21:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2597
Poděkoval: 23 krát
Poděkováno: 32 krát
lukyno010 napsal:
Kasr napsal:
Lebo len tolko dvbs transponderov v skylinku je.


a CB350HD nedokáže príjmať DVB-S2 ? na druhom CB350HD mi aj niektoré DVB-S2 idú

Sorry, zmylil som si s inym stb.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2016 - 21:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
mqwick napsal:
Dal som tam posledný fw z tejto stránky:
http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=8
Vymazal som na Astre 23,5°E všetky TP,ručne som vložil 12,070/H 27500 a dal NIT vyhľadávanie. Všetko zo Skylinku mi načítalo.
Ale kvalita signálu napríklad na 11876H mi kolíše tak že to občas úplne vypadáva. A s tím asi nič nepôjde spraviť,len vymeniť za niečo iné. Aj tak som spokojný,táto mašinka mi dobre slúžila skoro 6 rokov.


nazdar no neviem čím to môže byť ale ja som spravil presne to isté ako píšeš a vyhľadalo mi všetky TP ale signál a kanály mi našlo len pre 11836 a 12168 iné TP skončili Failed.

podotýkam že mám ešte aj Prismcube Ruby a ten funguje úplne v pohode takže problém so signálom mať nebudem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2016 - 14:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
lukyno010:Vytiahol som ti firmware z môjho prijímača. Skús to či ti to bude fungovať.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2016 - 22:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
mqwick napsal:
lukyno010:Vytiahol som ti firmware z môjho prijímača. Skús to či ti to bude fungovať.


tak software som nahral, ale aj tak idú len programy z DVB-S transpordera
Môže byť chyba v tuneri že nejako filtruje DVB-S od DVB-S2 a funguje len prvé menované ? resp. mám dva rovnaké prijímače CB350 a robí mi to na obidvoch


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 11:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
lukyno010 napsal:
mqwick napsal:
lukyno010:Vytiahol som ti firmware z môjho prijímača. Skús to či ti to bude fungovať.


tak software som nahral, ale aj tak idú len programy z DVB-S transpordera
Môže byť chyba v tuneri že nejako filtruje DVB-S od DVB-S2 a funguje len prvé menované ? resp. mám dva rovnaké prijímače CB350 a robí mi to na obidvoch


Mne DVB-S2 fungujú. Aspoň týchto pár som skúšal:
https://postimg.org/gallery/2ftrhwhmq/
Problém je kvalita signálu,ktorá kolíše a občas to vypadáva. A s tím neviem nič spraviť.
Ja už tento prijímač nepoužívam,mám ho odložený doma v krabici a chystám sa ho darovať známemu na pokusy :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2016 - 13:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
mqwick napsal:
lukyno010 napsal:
mqwick napsal:
lukyno010:Vytiahol som ti firmware z môjho prijímača. Skús to či ti to bude fungovať.


tak software som nahral, ale aj tak idú len programy z DVB-S transpordera
Môže byť chyba v tuneri že nejako filtruje DVB-S od DVB-S2 a funguje len prvé menované ? resp. mám dva rovnaké prijímače CB350 a robí mi to na obidvoch


Mne DVB-S2 fungujú. Aspoň týchto pár som skúšal:
https://postimg.org/gallery/2ftrhwhmq/
Problém je kvalita signálu,ktorá kolíše a občas to vypadáva. A s tím neviem nič spraviť.
Ja už tento prijímač nepoužívam,mám ho odložený doma v krabici a chystám sa ho darovať známemu na pokusy :)


no myslím že so signálom problém nemám keďže ako som vyššie písal tak mám ešte PrismCube a CB550 a signál mám okolo 80-95


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 12:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Problém so signálom je podľa všetkého v CB350,videl som tu na fóre že niekomu pomohla výmena kondenzátorov pri kolísaní signálu. Ale pri takom starom a lacnom prijímači ako je CB350 sa asi nevyplatí investovať do nejakej opravy. Pokiaľ to nezvládneš doma sám.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB Cryptobox 350HD transponder
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2016 - 20:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2016 - 22:21
Příspěvky: 34
mqwick napsal:
Problém so signálom je podľa všetkého v CB350,videl som tu na fóre že niekomu pomohla výmena kondenzátorov pri kolísaní signálu. Ale pri takom starom a lacnom prijímači ako je CB350 sa asi nevyplatí investovať do nejakej opravy. Pokiaľ to nezvládneš doma sám.


ok, ja to skúsim rozobrať a skontrolovať kondenzátory, prípadne ich vymeniť

zatiaľ ďakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 32 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk