e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 17:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NewCamd na Cryptobox 350
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 10:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Březen 2011 - 1:03
Příspěvky: 3
Zdravim, chcem doma rozchodit treti sat, ale neviem kde mozem mat chybu.
Server mi bez na Openbox S1 fw5.91, newcamd klient na AB IPbox 200 bezi, newcamd na AB CryptoBox 350 sa nechce pripojit ale ping na server z neho ide. Skusal som na CryptoBoxe fw 1.3.15, 1.3.26 a aj 1.3.37. Stale mi pise "Log in failed".

Skusal som CCCam, ako server IPbox 200, klient Cryptobox 350 a to slape, len k tomu asi nepripojim Openbox S1.

Dakujem za kazdu rozumnu radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NewCamd na Cryptobox 350
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 12:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
on sa pripoji,ale klient newcamd v openboxe nesmie byt obsadeny . openbox vie vytvorit len jedno meno a heslo, na to sa pripajaju vsetci klienti. Takze ak je obsadene meno a heslo uz inym klientom, cryptobox napise login failed a zbohom . Toto nejak nedomysleli .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NewCamd na Cryptobox 350
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 12:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Březen 2011 - 1:03
Příspěvky: 3
No neviem kde budem mat chybu, ale mne sa nepripoji ani ked pripojim iba cryptobox a openbox, setko ostatne som od switchu odpojil, nechal len tieto dva boxi a restartoval som ich natvrdo vypinacmi aby si nepamatal ten openbox toho klienta co tam bol z IPboxu. Stale pise tu istu hlasku "Log in failed".


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NewCamd na Cryptobox 350
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2011 - 22:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Ja som dnes odskusal aj kombinaciu Openbox S1 - server (karta cryptoworks 0D0F ) a klient HDbox 9200 (Xcam ). Funguje.
rovnako to funguje na ab cryptobox , tak neviem kde moze byt chyba. Snazim sa riesit, az ked sa chyba objavi.
uzivatela dummy nemenim, aj heslo zadavam dummy .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: NewCamd na Cryptobox 350
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 21:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
A fungovala by kombinacia S1 server a 2x ip box ako klienti? Ak ano,co by malo byt v klientoch,mgcamd?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk