AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

AB-Cryptobox 350 zdielanie
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=24&t=33959
Stránka 2 z 2

Autor:  rhzsrhzs [ 31.Březen 2011 - 21:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

ahoj pradte ako zdielat 3 x350 mam 1kartu

Autor:  kysel [ 04.Duben 2011 - 22:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

To: Luky83

Zajtra ti odpoviem a dufam ze kladne :D , pride mi IP box55 a mam aj cryptobox 350, a skusat to budem aj na amiko 8000 a golden 9060.

Autor:  revis [ 05.Duben 2011 - 23:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

staci vytvorit troch dvoch klientov na prij. ,kde je karta a spravne ich zapisat do nasteveni pripojenia u klientov. Ide to v pohode.
kolega tu spominal golden - tak ja som pouzil sw so skinom golden a musim povedat,ze je vydareny a ma aj pekny obraz.

Autor:  kysel [ 06.Duben 2011 - 9:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Zatial mi to s tym IPBoxom to nejako nechce slapat cez NewCS. Mam ale nejaku blbu chybu v serveri lebo mi zacne vypadavat dekodovanie

Autor:  revis [ 06.Duben 2011 - 11:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

to neviem, co mas blbe. newcs je len kartovy server. nevie descramble.

Autor:  kysel [ 08.Duben 2011 - 15:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Tak s tym ipboxom mi funguje cryptobox350 a golden media 776 cez newcs, este budem skusat amiko 8000 a golden 9060

Autor:  Duce [ 09.Duben 2011 - 22:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

kysel napsal:
Tak s tym ipboxom mi funguje cryptobox350 a golden media 776 cez newcs, este budem skusat amiko 8000 a golden 9060

AB cryptobox350 a amiko 8000 sú úplne identické prijímače a golden media unibox 9060 takmer úplne rovnáký len má navyše
1xunicas a 1x CI, golden media 776 je SD prijímač ale je kompatibilný na zdieľanie s horeuvedenými typmi STB čiže fungovať to určite bude aj bez IPBOxu, mastra môžeš urobiť úplne z každého typu, stačí použiť protokol homecamd 8)

Autor:  kysel [ 10.Duben 2011 - 20:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Ano mozes ale homecamd ide na prd, ked mas viac klientov tak mi sekaju a mrzne mi aj server co je 9060 takze preto to chcem na newcs. 8)

Autor:  Duce [ 11.Duben 2011 - 23:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

kysel napsal:
Ano mozes ale homecamd ide na prd, ked mas viac klientov tak mi sekaju a mrzne mi aj server co je 9060 takze preto to chcem na newcs. 8)

ja som nainštaloval viac inštalácií a 1 master +3xclient a neseká nič

Autor:  kysel [ 12.Duben 2011 - 8:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Lokálne áno, to mi ide ale po nete + lokálne zamŕza a vypadáva. Ide o 6 klientov. Lokálne idú aj mne 1+3

Autor:  revis [ 13.Duben 2011 - 23:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

tie boxy su vsetky postavene na zdielanie v domacnosti ale mysli sa tym obyvacka a spalna v jednom dome a nie v ramci jedneho statu (obyvacka v Blave a spalna v Kosiciach) .

Autor:  kysel [ 14.Duben 2011 - 14:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Ani nie, goldeny 9060 idú uplne v pohode po nete a je to na takej istej báze postavené.

Autor:  Zyggurat [ 25.Červen 2011 - 15:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Kedze Cryptobox 350HD a Openbox S1 nespolupracuju cez LAN, skusal som rozbehat zdielanie aspon cez RS232, no tu som narazil na problem ze prijimace spolu nekomunikuju a to pravdepodobone preto, ze som mal nespravne nastavenu rychlost RS232 na Openboxe S1 - mala by byt rovnaka aj na Cryptoboxe ale na nom sa nastavit neda, resp. nikde som tu volbu nenasiel ](*,) na S1-ke som skusal rozne rychlosti v kombinaciach s roznym rezimom prenosu (BIN, HEX) ale nejako to nechce fungovat...

vie niekto aku rychlost a rezim (BIN, HEX) RS232 treba nastavit na S1-ke aby zdielala s Cryptoboxom 300/350HD? Ktory prijimac je lepsie pouzit ako server ? ( S Opticumom 4060CX to slape okamzite - Cryptobox ako server).

Autor:  peco999 [ 02.Září 2011 - 20:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Openbox s1(soft 6.0) a Cryptobox 350HD(1.04.07mcas)cez LAN spolupracuju.Openbox ako server...Naskocilo mi to na prvy sup mam 3.openboxy a 1.cryptobox...

Autor:  marianst [ 20.Leden 2017 - 17:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

Ako mám nastaviť AB 350 hd na newcamd alebo cccam? Nikde v menu to nemôžem nájsť. Vopred vďaka.

Autor:  decik [ 20.Leden 2017 - 21:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie

marianst napsal:
Ako mám nastaviť AB 350 hd na newcamd alebo cccam? Nikde v menu to nemôžem nájsť. Vopred vďaka.

Je třeba mít nainstalovaný patch sw... :-)

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/