e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2018 - 19:03

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zdielanie Cryptobox 350 HD na Amiko 550
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2010 - 22:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2010 - 18:39
Příspěvky: 5
Zdravím Vás

Mám nasledovný problém. Mám 2 prímače AMIKO 550 a Cryptobox 350 tuto mám ako hlavný server. Nahral som tam tento FW: AB_Cryptobox_3x0HD_1.2.88_mcas.rar a pre amiko som nahral: AMIKO SSD-550-560 cr 1.3.33 emu by eniz9.abs a pouzil som opticum-switchbox a nastavil som na servery HomeServer a na prvom Homeclient1 a na druhom 2

Zapojenie som robil podla tejto schémy
http://www.solideurope.sk/forum/viewthr ... ead_id=428

Skusil som to aj na priamo 3-2 | 2-3 | 5-5 ale ani tak mi to neslo

Neviete mi poradit kde môžem robiť chybu ?

Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2010 - 23:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
do oboch musis dat mcas verziu a krizeny kabel.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2010 - 23:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2010 - 18:39
Příspěvky: 5
Aj keď tam mám switch musím dat krížený ?

Idem pohladať mcas pre amiko


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2010 - 23:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 347
Místo/Bydliště: rajón Trnava
pre dva uvedené prijímače switch netreba, kábel krížený, mcas tu: download/file.php?id=30120

- oprava - 2x Amiko 550 - to som si nevšimol v texte, bral som to z názvu témy. :o

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Naposledy upravil(a) vador dne 18.Listopad 2010 - 21:57, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 12:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2010 - 18:39
Příspěvky: 5
Ja mam 3 primace :) Asi si ma nepochopil

Jeden je Crybtobox 350
a dva su Amiko 550

Zaujíma ma či do switchu musí ist krížený kábel alebo nie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 13:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
priamy kabel byva standartne samec/samica ( M/F) . Vies do toho switchu pripojit taky kabel ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 13:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Duben 2010 - 18:39
Příspěvky: 5
Mám tento switch http://abcom.sk/produkt/opticumoptibox- ... 09530.html a takto spravený kábel
http://www.solideurope.sk/forum/viewthr ... ead_id=428

úplne posledný príspevok

Skúsil som daj aj mcas verziu do amika aj do cryptoboxu ale ani tak mi to zdieľanie nejde.
Už som skúsil aj pokus priamo rs krížený ale ani tak sa mi to nepodarilo rozbehať.
Nemáte odkazy na linky nejakých FW kde to ide ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2010 - 15:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
skus najskor dva a oba prepni v mcas do rezimu single share - tam netreba nic nastavovat. Nekompatibilita u jednotlivych verzii je mozna, ved niekedy nefunguju ani rozlicne verzie fw na rovnakych typoch prijimacoch. To vies- ked autor mcasu dostane genialny napad - prd pozera na kompatibilitu s predchadzajucou genialnou myslienkou. Aj genialita ma svoje hranice - mozgove zavity.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2011 - 16:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 18.Květen 2006 - 12:11
Příspěvky: 49
Poděkoval: 1 krát
Aký je kód na skryté menu Amiko 570?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2011 - 18:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2009 - 17:13
Příspěvky: 92
Místo/Bydliště: Ružomberok
Poděkováno: 2 krát
skus vyskusat 9339 ako na amiko shd-8000/opticum x403p


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2011 - 18:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 18.Květen 2006 - 12:11
Příspěvky: 49
Poděkoval: 1 krát
Vďaka, je to ono.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2012 - 19:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Červen 2006 - 12:45
Příspěvky: 6
Mám dotaz, má niekto overenú zdielačku Amiko 550, pri použití karty Skylink Irdeto na Opticum XP403 HD plus ? Ďakujem za odpoveď.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk