e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 18:21

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 10:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 347
Místo/Bydliště: rajón Trnava
Keď ten TP 12109 ladíš, ostatné programy vysielané z danej frekvencie ti nájde? Lebo ak nie, tak treba presne doladiť parabolu.

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2011 - 12:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Srpen 2008 - 17:38
Příspěvky: 5
vador napsal:
Keď ten TP 12109 ladíš, ostatné programy vysielané z danej frekvencie ti nájde? Lebo ak nie, tak treba presne doladiť parabolu.


Toto bude asi ako pises. Tak skusim. Na frekvencii najde ine, ale program nabehne az ked prepnem Diseqc na inu hodnotu alebo ho zablokujem. Toto je fajn rada, lebo mi to nenapadlo ked ostatne programy su OK. DAKUJEM!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2011 - 11:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 219
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini
Chlapi umoznuje tento box aj zdielanie po LAN?Ak ano, ako sa to nastavuje?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2011 - 23:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 347
Místo/Bydliště: rajón Trnava
Áno, nastavenie cez MENU ...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2012 - 23:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 1:55
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: vu+zero, Cryptobox 600
Místo/Bydliště: BJ
Nevie niekto ci je schopny ten blocker v Cryptoboxe 350 hd ?
teda ked sam Enable , ci neprepusti zapisy ?? :unknown: dikes

_________________
VU+ZERO OpenPLI
Cryptobox 600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2012 - 10:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Březen 2007 - 1:55
Příspěvky: 57
satelitni prijimac: vu+zero, Cryptobox 600
Místo/Bydliště: BJ
Uz som na to prisiel :)

_________________
VU+ZERO OpenPLI
Cryptobox 600HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 21:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Září 2010 - 0:35
Příspěvky: 4
Môžem tento firmware určený pre Amiko 7900/8000 nahrať do prijímača Cryptobox 350HD ?
Ak áno tak akým programom ?
viewtopic.php?f=13&t=31523&start=20

Známy tvrdí , že je to to isté , ale odskúšané to nemá ani on , tak sa radšej opýtam :)

Tu na fóre som našiel poslednú verziu pre Cryptobox 350HD 1.4.34 , ale čítal som , že by sa nemala nahrávať , že obsahuje nejaké chyby :
.
Citovat:
There is no news for new firmware version of this model? This version still have few bugs and i suppose the last official firmware fix that already.


A tu som našiel ešte nejaký alternatívny firmware :
http://www.sat-planet.net/showthread.ph ... D-Firmware

Vie niekto odporučiť ktorý firmware je najlepší do Cryptobox 350HD ?
Ďakujem za každú radu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2012 - 16:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:19
Příspěvky: 37
Ahojte, mam tu na stole mrtvy Cryptobox 350HD, mrtvy po nespravnom update AMIKO FW cez RS232. Samozrejme teraz sa cez RS232 ani nehlasi, na displeji su same nuly.

Je nejaka sanca ozivit ho ? JTAG? Pripadne vyletovat FLASHku a cez programator napalit novy FW. Lenze neviem ktoru FLASHku, nakolko su tam 2 nejake HYNIXy a po druhe neviem je napln tej flashky je zhodny s tym FW co sa dava cez RS232.

Diki


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2012 - 1:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Květen 2011 - 1:59
Příspěvky: 5
Da sa to cez JTAG ,neviem aky mas FW cez RS 232. Ak si to este neurobil a mas zaujem napis mozem ti ten FW pozriet a poslat.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk