e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2010 - 9:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Leden 2009 - 22:20
Příspěvky: 8
Ahojte, mal uz niekto tu cest stretnut sa s takym prijimacom? Navonok je to identicke s OPTICUM X403p, ale v letaku AB-Com-u ten softver vyzera uplne inak. Na nete som nenasiel k tomu SW, ani ziadne dalsie info. Keby nasiel taky dobrak a hodil by na forum o tom podrobnosti , co je zac a co to dokaze (uni citacka, homecamd, newcamd, ... klient/server ...).
Za info vopred dakujem!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2010 - 19:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 11.Duben 2008 - 22:50
Příspěvky: 5
Tu su informacie,vyzera to ako optikum x403p.Software asi ešte zatial nie je.
http://abipbox.com/?page_id=1065


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2010 - 19:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2009 - 15:17
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: Opticum 8000 2CICX
Místo/Bydliště: Bratislava
Tak prave som ho narychlo testol a trosku som sklamany. Kvalita obrazu voci Opticum 8000 aj Homacst 3000 , ktore mam doma je slabsia. Samozrejme SD, kedze menovane stb su len SD. HD teda porovnavam len vramci toho co som pobehal a tiez to nieje zazrak. Skusal som prepojenie aj scart aj hdmi a prakticky bez rozdielu. Mozno by tu lepsie ukazalo na lepsom tv - skusane na lcd panasonic 32LE60 .
Chyba mi tam sirsie nastavenie obrazu - farby, jas...
A zatial posledna vec, tlacitka ovladaca su dost neprijemne - tvrde a reaguju az dole.

Uz len cakam na najaky soft pre citacku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2010 - 20:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
sw pre AB Cryptobox 3xxHD - s podporou MCAS - unicitackou .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2010 - 23:52 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 08.Červenec 2009 - 13:12
Příspěvky: 347
Místo/Bydliště: rajón Trnava
Teraz ho skúšam - 300HD, nemá LAN voči 350. Asi ďalšia 402/403 ale s názvom AB.
fw: 1.1.69 MCAS - karta ICE funkčná
TTX a EPG - diakritika SK a CZ OK
OSD - prehľadné
zoznam TV - možnosť dať do 3. stĺpcoch
problém s REC: ako na 402-403, pri prepnutí na iný program v TP, nahrávku zastaví.
Zatiaľ mi nejde časové nahrávanie, panel v standby OFF, skúsim ešte s ON.

edit: časové nahrávanie ok, v nastavení PVR bol formát PS, treba TS.

_________________
IP Box 9000HD, VU+ Solo /BH/ a VU+ Solo2 /VTI/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2010 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Leden 2007 - 4:50
Příspěvky: 216
Poděkováno: 1 krát
tu su softy:
http://www.satupdate.net/soubory/AB%20C ... %203x0HD/#


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2010 - 18:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Leden 2007 - 4:50
Příspěvky: 216
Poděkováno: 1 krát
inac toto je to iste: AMIKO SHD-8000, (7000 = CryptoBox 300)
http://www.amikostb.com/?q=product&id=7
akurat AMIKO je lacnejsie a jediny rozdiel je v tom za ma aj vacsiu RAMku. Crypto: 128MB, AMIKO 1GB. No a novy soft je na svete skor pre AMIKO ako pre Crypto. :smoke:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 23.Září 2010 - 22:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
inak je to zaujimave, lebo abcom mi posiela prospekty na Amiko , namiesto toho, aby tlacili svoj produkt .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2010 - 5:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Leden 2007 - 4:50
Příspěvky: 216
Poděkováno: 1 krát
No ono zas tie Amika moc nepestuju na sklade, aj tak Ti ponuknu Crypro, alebo si pockas, alebo mas stastie. Asi moc kricime, lebo co som pisal o tej cene Amika uz nieje pravda! Ceny sa zrazu vymenili, Crypto islo dole a Amiko hore. Takze xor. :shock: :shock: :shock:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2011 - 19:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2007 - 20:12
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
zdravim, planujem kupit rodicom spolahlivy lacny hd prijimac, aby na nom isiel skylink. takze otazka je, aky ma crypto hd350 obraz hlavne v SD ale aj v HD rozliseni, v porovnani s prijimacmi v podobnej cenovej relaci - napr. ariva 200hd a pod. a ci je vhodne k takemu prijimacu kupovat 107cm plazmu panasonic? cital som o par prispevkov vyssie, ze obraz v porovnani s sd prijimacmi bol horsi, ale uz su odvtedy nove softy, ci sa to zlepsilo?

_________________
IPBOX400S, 250GB, Neumo_2_13_6_slon_6 + emu_neumo_2_13_6_slon_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2011 - 20:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
Na plazme je obraz OK aj na SD programoch . S obrazom budu spokojny a asi aj obsluha- velmi jednoducha a da sa aj zoznam programov prisposobit- ci zobrazi jeden,dva ,alebo tri stlpce. Starsim ludom nastavit na jeden stlpec.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 14.Únor 2011 - 20:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Leden 2007 - 20:12
Příspěvky: 21
Poděkoval: 1 krát
dakujem za rychlu odpoved :)

_________________
IPBOX400S, 250GB, Neumo_2_13_6_slon_6 + emu_neumo_2_13_6_slon_6


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2011 - 0:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Červenec 2008 - 9:47
Příspěvky: 101
Funguje na ňom bloker? ...aj keď je použitý ako klient a server na zdieľanie súčasne?

_________________
AB IPbox 9900HD (img 20.4.2011, oscam 5231, CSlink)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2011 - 21:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 95 krát
v menu taka volba je , ci ozaj zabrani prepisaniu aj tesne po starte ,som neskumal.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2011 - 15:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Listopad 2008 - 23:49
Příspěvky: 369
jak je to s nahravanim? opravdu pri nahravani nesmim prepinat programy jinak si znicim nahravku? nebo uz to opravili??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2011 - 21:43 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2011 - 20:42
Příspěvky: 87
satelitni prijimac: AB CB350HD,Strong SRT7504
Místo/Bydliště: PD okres
Poděkoval: 1 krát
Zdravím vás. Doteraz som sa o satelitnú techniku nezaujímal. Mal som doma Digi,ktorý si dala moja rodinka zaviesť behom môjho pobytu v zahraničí. A pre moju lenivosť sme mali Digi až do teraz,ale rozhodol som sa že chcem niečo lepšie. A hlavne preto že mám rád seriály,a chcel som programy ako Prima Cool a AXN programy. Tak som si zakúpil tento prijímač CryptoBox 350HD,80 cm parabolu,monoblock na astru 19,2 a 23,5 a CSLink kartru.Vďaka google sa mi to podarilo úspešne namontovať a spojazdniť :)
Pár mojich postrehov a otázok:
S kvalitou obrazu SD aj HD som na 82 cm LCD celkom spokojný.
Prijímač sa po vypnutí veľmi dlho spúšťa,asi 15-20 sekúnd. Rieši to nastavenie stand by mode na fake.
Prístroj má usb na zadnej strane,to je asi hlavný dôvod prečo som ho uprednostnil pred Ariva 200 HD.
Môj prijímač som dostal z nahratým software 1.3.31 EMU,podľa predavača by mali fungovať aj Irdeto karty. neskúšal som,mám len CSLink kartu.
Prijímač mi funguje z týmto software stabilne až na nahrávanie,počas nahrávania sa občas prijímač sám od seba reštartuje. Nemáte niekto skúsenosť z verziou software kde to nerobí? A nahrávanie funguje dobre?
Skúšal som nahrávať na 4 GB kľúč Kingstone sformátovaný na fat 32,a na externý hardisk WD My Book 250 GB naformátovaný na NTFS. Robilo to na oboch.
Prijímač asi nedokáže nahrávať niečo iné ako práve pozerám,na to by asi musel mať dva tunery. Alebo sa mýlim? Ďakujem za každú radu a odpoveď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2011 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2011 - 23:53
Příspěvky: 8
Zdravim vas
O problemoch z ineho sudku som pisal v inom prispevku tohto fora ale myslim si ze tato moja posledna skusenost moze byt uzitocna.
Pouzivam kartu Skylink zatial v dvojmesacnej volnej prevadzke. Ovladanie prijimaca je OK. Je tu vsak problem, ked sa niekedy zastavi spracovanie signalu niektorych stanic. Ostatne funguju dalej. Nepomoze opatovne vypnutie prijimaca alebo vybratie karty. Pomoze iba zsunutie karty do mojho stareho DSR na prevychovu (staci asi 10-30, netestoval som) a vratit ju naspat a vsetko funguje ako ma. Takze nemat poruke nejaky spolahlivy strojcek, asi toho vela nenapozeram.
Riesenim bude asi tento nepodarok vratit "vyrobcovi" a zaobstarat si iny.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2011 - 19:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Červen 2009 - 17:13
Příspěvky: 92
Místo/Bydliště: Ružomberok
Poděkováno: 2 krát
a aky tam mas firmware?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2011 - 22:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Leden 2011 - 23:53
Příspěvky: 8
Teraz tam ma povodny 1.2.81 lebo pri upgrade na 1.3.15 som prisiel o vsetky nastavene stanice a moj povodny problem s motorom to nevyriesilo.

Mozno, ze s novym FW by sa problem so Skylinkom nevyskytoval, len by som potreboval upgrade aj s definiciami stanic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB CryptoBox 350HD
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2011 - 22:42 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 05.Listopad 2008 - 23:49
Příspěvky: 369
dal jsem do downloadu novy fw 1.3.37, vyzkousejte.
Zajimalo by mne hlavne to nahravani pri prepnuti na jiny program, dosud nejsem majitelem tohoto boxu a vyckavam jak bude pokracovat oprava zasadnich chyb.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 49 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk