e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2017 - 12:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2011 - 21:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Srpen 2010 - 20:29
Příspěvky: 4
ahoj pradte ako zdielat 3 x350 mam 1kartu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2011 - 22:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
To: Luky83

Zajtra ti odpoviem a dufam ze kladne :D , pride mi IP box55 a mam aj cryptobox 350, a skusat to budem aj na amiko 8000 a golden 9060.

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2011 - 23:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
staci vytvorit troch dvoch klientov na prij. ,kde je karta a spravne ich zapisat do nasteveni pripojenia u klientov. Ide to v pohode.
kolega tu spominal golden - tak ja som pouzil sw so skinom golden a musim povedat,ze je vydareny a ma aj pekny obraz.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2011 - 9:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
Zatial mi to s tym IPBoxom to nejako nechce slapat cez NewCS. Mam ale nejaku blbu chybu v serveri lebo mi zacne vypadavat dekodovanie

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2011 - 11:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
to neviem, co mas blbe. newcs je len kartovy server. nevie descramble.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2011 - 15:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
Tak s tym ipboxom mi funguje cryptobox350 a golden media 776 cez newcs, este budem skusat amiko 8000 a golden 9060

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2011 - 22:49 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 727
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
kysel napsal:
Tak s tym ipboxom mi funguje cryptobox350 a golden media 776 cez newcs, este budem skusat amiko 8000 a golden 9060

AB cryptobox350 a amiko 8000 sú úplne identické prijímače a golden media unibox 9060 takmer úplne rovnáký len má navyše
1xunicas a 1x CI, golden media 776 je SD prijímač ale je kompatibilný na zdieľanie s horeuvedenými typmi STB čiže fungovať to určite bude aj bez IPBOxu, mastra môžeš urobiť úplne z každého typu, stačí použiť protokol homecamd 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 10.Duben 2011 - 20:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
Ano mozes ale homecamd ide na prd, ked mas viac klientov tak mi sekaju a mrzne mi aj server co je 9060 takze preto to chcem na newcs. 8)

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2011 - 23:35 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 727
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 19 krát
kysel napsal:
Ano mozes ale homecamd ide na prd, ked mas viac klientov tak mi sekaju a mrzne mi aj server co je 9060 takze preto to chcem na newcs. 8)

ja som nainštaloval viac inštalácií a 1 master +3xclient a neseká nič


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2011 - 8:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
Lokálne áno, to mi ide ale po nete + lokálne zamŕza a vypadáva. Ide o 6 klientov. Lokálne idú aj mne 1+3

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 13.Duben 2011 - 23:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17155
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
tie boxy su vsetky postavene na zdielanie v domacnosti ale mysli sa tym obyvacka a spalna v jednom dome a nie v ramci jedneho statu (obyvacka v Blave a spalna v Kosiciach) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2011 - 14:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Září 2009 - 8:22
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: IPbox 9900HD, Dreambox S500
Místo/Bydliště: Cadca
Ani nie, goldeny 9060 idú uplne v pohode po nete a je to na takej istej báze postavené.

_________________
multifocus 19,2° 23,5°, 13°, 0,8°
IPbox 9900, cryptobox 550HD, dreambox dm500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2011 - 15:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Únor 2011 - 20:54
Příspěvky: 4
Kedze Cryptobox 350HD a Openbox S1 nespolupracuju cez LAN, skusal som rozbehat zdielanie aspon cez RS232, no tu som narazil na problem ze prijimace spolu nekomunikuju a to pravdepodobone preto, ze som mal nespravne nastavenu rychlost RS232 na Openboxe S1 - mala by byt rovnaka aj na Cryptoboxe ale na nom sa nastavit neda, resp. nikde som tu volbu nenasiel ](*,) na S1-ke som skusal rozne rychlosti v kombinaciach s roznym rezimom prenosu (BIN, HEX) ale nejako to nechce fungovat...

vie niekto aku rychlost a rezim (BIN, HEX) RS232 treba nastavit na S1-ke aby zdielala s Cryptoboxom 300/350HD? Ktory prijimac je lepsie pouzit ako server ? ( S Opticumom 4060CX to slape okamzite - Cryptobox ako server).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 02.Září 2011 - 20:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červen 2009 - 11:51
Příspěvky: 128
satelitni prijimac: IPBOX 422,ABIPBOX 99HD
Poděkoval: 1 krát
Openbox s1(soft 6.0) a Cryptobox 350HD(1.04.07mcas)cez LAN spolupracuju.Openbox ako server...Naskocilo mi to na prvy sup mam 3.openboxy a 1.cryptobox...

_________________
ABIPBOX 99HD,2xDVB-S+500GB HDD,Toroidal 90,39E-23.5E-19.2E-0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2017 - 17:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2011 - 17:55
Příspěvky: 16
Ako mám nastaviť AB 350 hd na newcamd alebo cccam? Nikde v menu to nemôžem nájsť. Vopred vďaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB-Cryptobox 350 zdielanie
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2017 - 21:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2668
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 94 krát
marianst napsal:
Ako mám nastaviť AB 350 hd na newcamd alebo cccam? Nikde v menu to nemôžem nájsť. Vopred vďaka.

Je třeba mít nainstalovaný patch sw... :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk