e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 7:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Srpen 2014 - 15:47
Příspěvky: 21
Zdravim,

Rozmyslam o aktivacii karty ICE, kedze mi moja emulacia momentalne dost vypadava a je nestabilna. A to moju polovicku uz dost zabija.
Teraz mam openpli 4 a mgcamd, no chcel by som, aby mi fungoval aj CA modul, ak tam zasuniem kartu. Nie som si isty, ci mgcamd dokaze citat karty a taht z nej zapisy pridanim ci editaciou riadku v newcamd.
Vlastne neviem, co by bolo jednoduchsie. Ci upravit mgcamd alebo si naistalovat prednastaveny image. Ale ani pri jednom som nenasiel nejaky rozumny navod.

Vdaka za postrehy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 424
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 24 krát
Hod si tam oscam a mas po výpadkoch a nestabilite a nepotrebuješ ziadny modul.

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3795
Poděkoval: 175 krát
Poděkováno: 410 krát
Mgcamd kartu číst neumí, použij oscam, doscam nebo cccam 2.30

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Naposledy upravil(a) georg11 dne 11.Duben 2016 - 21:35, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Srpen 2014 - 15:47
Příspěvky: 21
A co je stabilnejsi oscam od mgcamdu? Oscam som nikdy ako emulator nemal a ani neskusal. Uz takmer tri roky mam mgcamd ako emulator. Nestabilita bude asi nestabilnym internet. pripojenim, takze asi oscam mi aj tak velmi nepomoze.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Srpen 2014 - 15:47
Příspěvky: 21
georg11 napsal:
Mgcamd kartu číst neumí, použij oscam, doscam nebo cccam 2.30


A napr. cccam staci len stiahnut v moduloch? Ziadne upravy nastaveni okrem samotneho vyberu cccamu netreba?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3795
Poděkoval: 175 krát
Poděkováno: 410 krát
Ano stačí na kartu ICE stáhnout cccam 2.30

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmenit image alebo CAM??
PříspěvekOdeslal: 11.Duben 2016 - 21:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Srpen 2014 - 15:47
Příspěvky: 21
georg11 napsal:
Ano stačí na kartu ICE stáhnout cccam 2.30


Mam to stiahnute. Uz len uhradit reaktivacny poplatok na karte ICE, kedze bola uz dlho nefunkcna. Nasledne to vyskusam. Vdaka


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk