e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Červen 2018 - 19:05

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 44 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 9:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9125
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
Ono nejde o setrenie, ale je to zbytocne mat v podstate zapnute celu noc alebo este viac, ked vies ze to zapnes az na druhy den niekedy vecer. Stand by nic ine nie je len mozno nejde napajanie lnb,inac je to v podstate zapnuty box. A ked mas box kde deep stanby super funguje a funguje z neho aj nahravanie a opatovny navrat do deep, tak naco susit kondiky? :)

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 9:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5060
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
a oscam v tom deep standby asi nefunguje ???? #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 9:44 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9125
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
To som neskusal, ako naco mi je oscam ked nepozeram ? Pokial mas server na jednom stroji, to je ale ina tema........

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 13:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1059
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 15 krát
Ta životnost procecoru, kondiků...součástek je důležitá.Novější boxy topí prakticky všechny. Je to nejen o proudu, ale i o životnosti boxu. Nevím jak u ET6500, ale u 4x00 mělo toto nej. ošetřeno img HDF.

_________________
Mutant HD51 ATV 6.2, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2015 - 15:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Mam rovnaky problem. X-trend 6500, kupeny 03-2014, po vypnuti do deep stanby sa nezobudi ani dialkovym, ani tlacitkom na stb. Nezalezi na image - skusal som asi vsetky dostupne..

Nejak som to neriesil, pretoze uplne vypnutie velmi nepouzivam, ale je to celkom neprijemne.
Ak teda ho uz mam v hlbokom spanku, zapinam ho tak, ze niekolko krat po sebe prepnem zadne tlacitko, kym sa to nezapne, vacsinou sa chyti na 3-4 pokus

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2015 - 16:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9125
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
nebude to ten hvezde pruhovany sec board ?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2015 - 19:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 13.Červen 2012 - 21:33
Příspěvky: 50
satelitni prijimac: DM900 UHD
Místo/Bydliště: NR
Síce Deep Standby vôbec nepoužívam, vyskúšal som a žiadny problem. Po Deep Standby zapnem STB tlacidlom power na boxe.

_________________
Dreambox DM 900 UltraHD (2x DVB-S2X) 1TB HDD, Oscam, 2xAl 80cm 19,2e ,23,5e, 0,8w;
4K TV Samsung UE55KS7002; Odroid-C2 LibreELEC 8.0 - Kodi v17 Krypton; Audio AV Marantz NR1607, rep. B&W 683 S2
Formuler,Xtrend,Dreamsky,Skytec,Amiko,Openbox...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2015 - 11:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2012 - 19:00
Příspěvky: 11
P.S.: Takže súhrn, vyskúšal som image:
Open PLI 4, Nakonfigurovaná E2 XTA pre Xtrend ET6500 (z tohto fóra), openhdf-et6x00, OpenXTA Image a aj ET6x00 Official Image.

Ani v jednom mi nefunguje zapnutie prijímača po Deep Standby. Takže podla mna je pokazený. Asi ho dám reklamovať, ešte neviem kedy.

Vrátil som sa naspäť k imagu Open PLI 4 - už som si zvykol na jeho grafické prostredie a aj na ovládanie.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2015 - 12:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
@StarySatelit
...no som na tom rovnako. Doteraz tu nikto o tom nepisal, tak som myslel, ze to tak normalne ma byt [-X . Uz ked som ho po rozbaleni ako novy 1xkrat zapinal, nenabehol hned, az po case. No nic, len reklamovat.. Hoci neviem, ci sa mi do toho bude chciet. Zatial ma to nejak neobmedzuje.

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2015 - 14:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Listopad 2012 - 19:00
Příspěvky: 11
gorick napsal:
@StarySatelit
...no som na tom rovnako. Doteraz tu nikto o tom nepisal, tak som myslel, ze to tak normalne ma byt [-X . Uz ked som ho po rozbaleni ako novy 1xkrat zapinal, nenabehol hned, az po case. No nic, len reklamovat.. Hoci neviem, ci sa mi do toho bude chciet. Zatial ma to nejak neobmedzuje.


Mne na tom najviac vadí to, že ked ho mám normálne vypnutý (iba ovládačom), tak satelit hreje ako kachle. A preto by som radšej používal Deep Standby.

Ved napr. dnes večer si nahrám od 22:00 do 23:00 Walking Dead 4 - 2 diel na Prima Cool HD, potom už satelit nebudem sledovať, bude sa nahrávať až v pondelok cca 21:00 - nahrávam si seriál Knihovníci na Universal Channel. A medzitým by mohol byť vypnutý v Deep Stanby, lenže to mi nefunguje.
Niekto môže povedať, ved ho normálne vypni z elektriny a zapni si ho v pondelok pred 21:00. Nemôžem, lebo robím na póbednej smene od 14:00 do 22:00.
A pre takéto prípady je lepšie Deep Standby.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2015 - 14:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
No, trosku som experimentoval s images a cuduj sa svete, s novym OpenSpa 4 mi normarlne funguje zobudzanie z deep standby, teda aj s dialkovym a aj tlacitkom power na stb. Este skusim naprogramovat nahravanie z hlbokeho spanku... :good:

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2015 - 15:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Září 2013 - 14:43
Příspěvky: 117
satelitni prijimac: Vu+ Solo2 - 1TB HDD
Poděkoval: 2 krát
StarySatelit napsal:
Po vypnutí satelitu X-Trend ET 6500 - z menu si vyberiem Deep Stanby, satelit nejde zapnúť, ani ovládačom ( skúšal som rôzne tlačidlá na ovládači ), ani tlačidlom zap/vyp na prednom paneli.

Prijímač ide zapnúť iba tak, že vypnem vzadu hlavný vypínač (odpojím od el. siete) a znovu zapnem hlavný vypínač.

Je chyba v mojom satelite, alebo je to tak normálne ?

Moja komfigurácia satelitu:
X-Trend ET 6500 + 500GB HDD Seagate
Open PLI 4.0, kernel 3.8.7
Enigma:29.10.2014
Last Upgrade:2014-12-07


Takže dneska sa mi toto stalo po prvý krát i mne.. Vypnutý bol normálne ovládačom.

_________________
Vu+ Solo2 - 1TB HDD VTI 13.0.9
Vu+ ZERO VTI 13.0.9
SAT PARABOLA GIBERTINI OP85LW Alu.
Multifeed na 2xLNB Gibertini + 2xLNB Amiko Premium Twin L-203

-SkyLink 23.5e,19.2e-
TV Panasonic TX-L50ET60E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2015 - 15:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Takze ja mozem u seba potvrdit, ze s OpenSpa 4 je vsetko ok.
Potom, co dam s DO vypnut satelit do deep standy, neskor ho normalne opat zapnem s DO alebo aj tlacitkom power na STB. Funguje aj naprogramovane nahravanie z deep standby. Prijimac v pohode nastartoval a nahral relaciu z EPG.

Doteraz som pouzival striedavo OpenXTA, HDMU alebo OPENATV. Zapnut sa dalo jedine zadnym tlacitkom on/off alebo vytahovanim zo zasuvky. Skuste OpenSpa =D>

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2015 - 16:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Září 2013 - 14:43
Příspěvky: 117
satelitni prijimac: Vu+ Solo2 - 1TB HDD
Poděkoval: 2 krát
Lenze mne nesiel zapnut z pohotovostneho rezimu a nie z Deep Stanby. Chova sa to tak ze pri dlhsom vypnuti uz nejde prebudit a pri kratsom normalne funguje. V nastaveniach sa nic nemenilo.

edit:
zaput uz ide.. ale nejde mi do hlavy ked je prijimac vypnuty do pohotovostneho rezimu to je jedno cim DO alebo v boxy menu tak sa po urcitom case sam da resp. vypne Deep Standby.
V nastveniach nic takeho som nenasiel kde je tato moznost. Zije si to akosi vlastnym zivotom.

_________________
Vu+ Solo2 - 1TB HDD VTI 13.0.9
Vu+ ZERO VTI 13.0.9
SAT PARABOLA GIBERTINI OP85LW Alu.
Multifeed na 2xLNB Gibertini + 2xLNB Amiko Premium Twin L-203

-SkyLink 23.5e,19.2e-
TV Panasonic TX-L50ET60E


Naposledy upravil(a) slavoo dne 15.Leden 2015 - 8:08, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2015 - 21:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
V pohotovostnom rezime mam box takmer neustale a este sa mi nestalo aby sa z neho neprebudil, jedine je teda problem z deep stanby.
V openspa, ked som nechal box vypnuty niekolko hodin, tak opat nereagoval na zapnutie ovladacom. No so zadnym tlacitkom on-off sa zapol na 1x...a inak, ked je len kratko v hlbokom spanku, ide zapnut dialkovym normalne. Takto sa mi to teraz sprava, moze byt.

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Naposledy upravil(a) gorick dne 12.Leden 2015 - 21:12, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2015 - 21:11 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9125
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 121 krát
No neviem, ci nebude na case zistovat v okoli nejaky servis.......ako dlho je v prevadzke?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2015 - 18:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Září 2013 - 14:43
Příspěvky: 117
satelitni prijimac: Vu+ Solo2 - 1TB HDD
Poděkoval: 2 krát
Co myslite bude to teda hardwarom ?

_________________
Vu+ Solo2 - 1TB HDD VTI 13.0.9
Vu+ ZERO VTI 13.0.9
SAT PARABOLA GIBERTINI OP85LW Alu.
Multifeed na 2xLNB Gibertini + 2xLNB Amiko Premium Twin L-203

-SkyLink 23.5e,19.2e-
TV Panasonic TX-L50ET60E


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2015 - 13:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Vyskytol sa mi dalsi problem...
Okrem toho, ze sa ET 6500 velmi "tazko" prebudza z deep standby (tak na 3-4 pokus), prestal mi reagovat predny panel, resp. tlacitka na nom. (Vol., CH). Ovladanie dialkovym funguje normalne.
Teraz mam problem naflashovat novy image. Ked dam usb s image do portu, napise hlasku found image...press ok/cancel,,,lenze tu to nemozem potvrdit, nereaguje ani jedno tlacitko (normalne by to malo by CH). Potom, kedze nic nepotvrdim, nabootuje stary image.
Nestretol sa s tym niekto?

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2015 - 19:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Září 2010 - 9:31
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: Xtrend ET-8000 / ATV 5.3
Poděkováno: 4 krát
Ve složce ET6500, kterou máš na USB je soubor "noforce", přejmenuj ho na "force". Flashování nebudeš muset potvrdit tlačítkem na předním panelu ale flashování začne automaticky po zapnutí zadního vypínače. Jinak,když můj ET6500 trucoval, pomohlo ho na hodinku vatáhnou ze zásuvky.
Ať se daří..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Květen 2015 - 22:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Srpen 2008 - 11:38
Příspěvky: 93
satelitni prijimac: DM900 UHD Triple
Poděkováno: 3 krát
Velka vdaka hihihi, pomohlo to...
Nainstaloval som cez "force" openxta v5 a uz reaguju aj tlacitka (predny panel) :thankyou:

_________________
DM 900 UHD Triple, XTrend ET7500


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 44 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk