e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2018 - 17:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunknčí ICE karta na Xtrend 8000
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 10:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2015 - 21:34
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Ahoj,

mám už pár let Xtrend 8000, instalovaný a nastavený od prodejce, OpenATV 4.2. Konfigurace 2× DVB-S, jeden DVB-T. Do cca začátku prázdnin vše fungovalo víceméně bez problémů, občas bylo třeba na kartu poslat zápis, aby dekódovala, ale pak najednou přestala dekódovat úplně. Platím jen servisní poplatek kvůli příjmu základních CZ kanálů.

Pohledal jsem, stáhnul a instaloval OpenATV 6.1. Znovu nastavil tunery, DVB-T funguje bez problémů, DVB-S naladí programy, ale CZ Skylink nejdou (nedekódují).

Instaloval jsem softcam-feed-universal_2.0_all. K tomu CCcam 2.3.0 (enigma2-plugin-softcams-cccam-2.3.0_2.3.0-r1_mipsel.ipk), ale ten po startu padal, tak jsem zkusil ještě CCcam 2.2.1, který nepadá.

Karta se ale nerozeběhla. V okně Info o CCcam v poležce 8-Zápisy se mi zobrazuje hláška "Vložte kartu" (kartu mám v horní čtečce, čipem dolů).

A teď otázka: Mám to špatně nastavené, nebo odešla karta, nebo HW čtečky? Můžu to nějak poznat kromě toho, že kartu zkusím jinde, nebo u sebe jinou kartu? Občas ve fóru vidím nějaké logy, ale nevím, kde v boxu hledat.

Prosím tedy o nakopnutí :-)

Díky!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 16:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9229
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 131 krát
oscam, gbox atd. - citat instalovat pozerat.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 17:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Únor 2015 - 21:34
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Děkuju za reakci a tip. Mám to chápat tak, že CCcam už nefunguje? Nebo proč mám použít jiný CAM?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 17:38 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 11:49
Příspěvky: 361
satelitni prijimac: VU+SOLO4k,ZgemmaH7S,ET-4000
Místo/Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 32 krát
ale funguje,pokiaľ si nevieš s ním rady skús GBOX mal by fungovať defaultne bez ďalších nastavení,alebo vyskúšaj Open Pli tam ide oscam ihneď defaultne,za predpokladu,že máš funkčnú kartu

_________________
konečne mám čas na koníčky :book:
et-4000 Image Openpli 4.0 :)
VU+solo 4k image Open Black Hole 0.6 a Openmultiboot :)
Zgemma H7 S image Opendroid 6.7 a OPD Multiboot


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 17:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 98
Poděkováno: 17 krát
Nejlépe oscam a nastavit ho na irdeto.Vyzkoušej Open Pli 6.2 jede skvěle.Pokud stáhneš oscam měla by se ti karta okamžitě rozjet ale jen v cw,irdeto je třeba přenastavit.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2018 - 17:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 323
Poděkováno: 18 krát
já bych nejdřív očistil kontakty na kartě a čtečce ,tenkej kapesník natáhnout v místě čipu , trochu lihu a šůrovat pokud ti z karty udělali Irdeto tak platí to nahoře


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk