e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Srpen 2018 - 12:38

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 607 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 2931 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 16:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 19:49
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: XTREND ET7000 OpenPli 4.0
Místo/Bydliště: Revúca
Poděkoval: 3 krát
OK, vďka, už mám Dreambox editor aj mi to už trocha ide. Mám ešte jeden problém, je pre mna dosť nepochpitelné že keď na ovládači použijem tlačítko CH +,- neprepne sa kanál ale otvorí sa zoznam kanálov, na prepínanie kanálov musím použiť krížový ovládač, je to dosť nelogické.
Nedá sa to niekde definovať?

_________________
XTREND ET7000 OPENPLI 4.0, AB CRYPTOBOX 550HD+450HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Môžeš si nainštalovať plugin v menu/pluginy/zelene tlač./extensions - "multiquckbutton" v ňom si môžeš nakonfigurovať tlačidla. Neviem aku máš enigmu a da sa to aj v subore enigmy keymap.xml ten je v usr/share/enigma2. Hlavne si pred laborovaním urob zalohu enigmy ak by sa niečo pokazilo :)

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 20:09 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3550
Poděkoval: 152 krát
Poděkováno: 387 krát
odaros pokud máš openPLi 4.0 jak uvádíš tak v Menu/Nastavení/Systém/Hotkey si můžeš prakticky nastavit jakékoliv tlačítko jak potřebuješ

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP3, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 20:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
Myslím že v openpli by stredové šípky mohol nastaviť v uživatelskom rozhraní.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2015 - 8:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1066
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 15 krát
Ano, je to v uživatelskem nastaveni: styl neutrino.

_________________
Mutant HD51 muliboot: OpenPLi 6.2, ATV 6.2, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2015 - 16:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 19:49
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: XTREND ET7000 OpenPli 4.0
Místo/Bydliště: Revúca
Poděkoval: 3 krát
Ďakujem za rady, budem trénovať :thankyou:

Další dotaz, ako mám ku kanálom priradiť poradové číslo, napr. STV1- 1, STV2-2, Marníza-3.
V dreamboxe som si utvoril zoznam svojich kanálov ale sú usporiadné od čísla 274, keď stlačím na ovl 1. dá mi to nejaký kanál z celkového zoznamu.

_________________
XTREND ET7000 OPENPLI 4.0, AB CRYPTOBOX 550HD+450HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2015 - 13:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 19:49
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: XTREND ET7000 OpenPli 4.0
Místo/Bydliště: Revúca
Poděkoval: 3 krát
odaros napsal:
Ďakujem za rady, budem trénovať :thankyou:

Další dotaz, ako mám ku kanálom priradiť poradové číslo, napr. STV1- 1, STV2-2, Marníza-3.
V dreamboxe som si utvoril zoznam svojich kanálov ale sú usporiadné od čísla 274, keď stlačím na ovl 1. dá mi to nejaký kanál z celkového zoznamu.

Už som na to prišiel, bolo treba prehodiť poradie vytvorených položiek v menu oblúbené

_________________
XTREND ET7000 OPENPLI 4.0, AB CRYPTOBOX 550HD+450HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2015 - 19:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 19:49
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: XTREND ET7000 OpenPli 4.0
Místo/Bydliště: Revúca
Poděkoval: 3 krát
Pastoman napsal:
Môžeš si nainštalovať plugin v menu/pluginy/zelene tlač./extensions - "multiquckbutton" v ňom si môžeš nakonfigurovať tlačidla. Neviem aku máš enigmu a da sa to aj v subore enigmy keymap.xml ten je v usr/share/enigma2. Hlavne si pred laborovaním urob zalohu enigmy ak by sa niečo pokazilo :)


Ako spravím tú zálohu?

_________________
XTREND ET7000 OPENPLI 4.0, AB CRYPTOBOX 550HD+450HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 9:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
Stiahni si plugin backupsuite , ktorým si urobíš zálohu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 17:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5119
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 95 krát
bacha na nové openatv-5.1 už tam nefunguje ani jeden usb-dvbttuner s chipom 9015 . :cry: v openatv-4.2 funguje bez problémov :Yahoo!: =D> dnes som skúšal dnešné verzie tohoto image .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 21:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1066
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 15 krát
odaros napsal:
Ako spravím tú zálohu?

Nedivím se, že to každý píše levá pravá, když není ani jasné, co máš za image, tak si to dej aspoň do popisu. :wink:

_________________
Mutant HD51 muliboot: OpenPLi 6.2, ATV 6.2, ET4000 OpenPLi 4.0, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 22:27 
efendy55 napsal:
bacha na nové openatv-5.1 už tam nefunguje ani jeden usb-dvbttuner s chipom 9015 . :cry: v openatv-4.2 funguje bez problémov :Yahoo!: =D> dnes som skúšal dnešné verzie tohoto image .

A ani, keď si nainštaluješ driver z ponuky pluginov?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 22:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 209
Poděkováno: 11 krát
minestra napsal:
[quote="odaros"]
Ako spravím tú zálohu?

Nedivím se, že to každý píše levá pravá, když není ani jasné, co máš za image, tak si to dej aspoň do popisu. :wink:[/quote]
Ospravedlňujem sa , to máš pravdu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2015 - 23:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5119
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 95 krát
zilizila napsal:
efendy55 napsal:
bacha na nové openatv-5.1 už tam nefunguje ani jeden usb-dvbttuner s chipom 9015 . :cry: v openatv-4.2 funguje bez problémov :Yahoo!: =D> dnes som skúšal dnešné verzie tohoto image .

A ani, keď si nainštaluješ driver z ponuky pluginov?

nie , ani tak to nefunguje , ale použil som fintu ako ten bazmek ojebať cez ftp som skopčil presne tak ako píšu borci vo vlákne pre VU+ , takže už mi idú oba usb-dvbttuneri aj v dnešnom openatv-5.1 .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2015 - 11:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 17:27
Příspěvky: 167
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 6 krát
Tak jsem dnes automaticky instaloval novou image ATV 5.1/1.12.2015 a nic mimořádného jsem nemusel dělat.
Dva tunery AF9015 (Winfast Gold) fungují samy a bez problémů.

_________________
VU+ ULTIMO4K, OpenATV, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery FBC 2 x 4 SAT + 2 x DVB-T2/C
Dříve také a VU+ SOLO4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200, Showbox 300/700, Openbox 820/810,...
P.S.: Šíleně se nudím, a tak tady prudím!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2015 - 11:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5119
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 95 krát
na 8500-ke sú OFF . :cry:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2015 - 8:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Květen 2010 - 19:49
Příspěvky: 72
satelitni prijimac: XTREND ET7000 OpenPli 4.0
Místo/Bydliště: Revúca
Poděkoval: 3 krát
Pri zapnutí boxu mi zvykne posunúť zvuk oproti obrazu, musím prepnúť kanál a vrátiť späť aby sa to zosynchronizovalo, dá sa to opraviť?

_________________
XTREND ET7000 OPENPLI 4.0, AB CRYPTOBOX 550HD+450HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2015 - 11:58 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 348
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 44 krát
Poděkováno: 53 krát
Dělá to i na Open ATV 5.1 na ET7000 od středečních aktualizací (2.12.2015).
Budeme muset počkat na opravu, už jsem jim o tom psal.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Xtrend zkušenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2015 - 22:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Srpen 2007 - 22:23
Příspěvky: 231
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c
Místo/Bydliště: Havířov
Dobrý večer pánové,má prosím někdo zkušenost s přechodem TNK SD na SMART HD,tnk sd jela,zaplatil jsem 3 měsíce pro přechod na hd ,přišlo potvrzení ze satsklep a konec ,karta vypisuje v zápisech error1,mění se snad kodování-conax,měl jsem ji ve spodní čtečce,děkuji./openpli4,cccam,9200/

_________________
Panasonic 50st60 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Adresa k HD
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2016 - 16:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Srpen 2013 - 16:18
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Xtrend 9500
Nemůžu přijít na to, jak přimět nahrávání z časovače aby se film nahrál na zapojený HD v USB. Vše mi jde na interní disk, a někdy zase opačně.
Poradí někdo? Mám Xtrend 9500 a openPLI 4.
Dík.

_________________
Dreambox 800HDse, a8p, Xtrend ET9500, OpenPLI 3.0


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 607 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 125 26 27 28 2931 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk