e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Červen 2018 - 8:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 20:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2011 - 10:23
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd 256pro
Místo/Bydliště: Jaslovské Bohunice
harmony napsal:
Cauko borci,
potreboval by som poradiť... postupoval som podľa návodu a všetko išlo ako po masle až po bod 13... Keď som si chcel nainštalovať samotný Hyperion 5 NAND0, tak som sa nemohol pohybovať šipkami v bootloaderi PKT a vybrať položku Update :shock: . Ani ťuk... využil som priamo tlačítka na Showboxe ale aj dialkové... Potreboval by som poradiť ako ďalej. Ďakujem za akýkoľvek nápad.

Len doplním, že aj tieto kroky prebehli OK:
1. Vykonaj kroky 1, 2, 3, 4 a 5 z predošlého návodu
2. Napíš nand scrub potom stlač Y a daj ENTER
3. Toto premaže NAND
4. Po dokončení napíš nand bad a daj ENTER



SO sipkami musis pohnut do 3s. Potom už sa vyberie to, čo je vysvietené :)

_________________
Xpeed LX3 # OpenHDF 5.5
showbox vitamin 5000 hd 256mb enigma 2 pro # Hyperion v5.1
Ariva 200HD # 2.18b8_p


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2015 - 20:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2011 - 10:23
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd 256pro
Místo/Bydliště: Jaslovské Bohunice
Chlapci pre info. Ja dvbapi súbor nemám vobec a ide mi všetko.
Takže to nebude tým

[reader]
Label = Skylink
Protocol = newcamd
Key = 0102030405060708091011121314
Device = server.com,647
User = login
Password = heslo
Fallback = 0
Group = 1

Takto to mám ja a funguje to na 100%.
Bez jediného výpadku.

A to som menil len toto. Nič iné som neupravoval!

Oscam r11009

PS: Udaje su vymyslené, nemusíte ich skúšať :D

_________________
Xpeed LX3 # OpenHDF 5.5
showbox vitamin 5000 hd 256mb enigma 2 pro # Hyperion v5.1
Ariva 200HD # 2.18b8_p


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 20:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 196
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
Ako sa dá vrátiť z PKT na pôvodný bootloader od sapro a potom aby som mohol napr. xfinity ...
chcel som to robiť cez putty a vrátiť to na origo z usb dať sapro_upgrade a neche to ísť.
alebo treba iný postup?

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 20:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 756
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 30 krát
Navráť z PKT loadera na sapro enigmu2
Rozbaliť Sapro_loader.rar , prekopírovať súbor update.img na USB a vybrať v Boot Menu pkt (MultiBoot ) položku UPDATE a už len nahraté enigmu2 sapro.

:arrow: Sapro_loader.rar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 21:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 196
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
005jon napsal:
Navráť z PKT loadera na sapro enigmu2
Rozbaliť Sapro_loader.rar , prekopírovať súbor update.img na USB a vybrať v Boot Menu pkt (MultiBoot ) položku UPDATE a už len nahraté enigmu2 sapro.

:arrow: Sapro_loader.rar



dík , mezitým som našiel ten návod tu viewtopic.php?f=224&t=62322#p613306

funguje :good:

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 21:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 196
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
nie je náhodou na vitamín aj nový Open PLI ?

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 21:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 756
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 30 krát
Treba vydržať bude aj nová e2 sapro na baze nového Open PLI

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2015 - 22:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 196
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
005jon napsal:
Treba vydržať bude aj nová e2 sapro na baze nového Open PLI


=D> :good:

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 21:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2013 - 9:33
Příspěvky: 1
Ahoj, stalo se nekomu s PKT, ze dochazi k samovolnym restartum?
Zkousel jsem PKT 5.1 , delalo to casteji, nez ted s 5.0 ubifs . Proste najednou zmizi obraz, tma a zacne bootloader.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2016 - 20:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 196
Místo/Bydliště: Prievidza
Poděkoval: 2 krát
005jon napsal:
Treba vydržať bude aj nová e2 sapro na baze nového Open PLI



zdravím , už je tá verzia či ...?
Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , VU+ Ultimo 4K 640GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 18:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Listopad 2008 - 21:23
Příspěvky: 86
satelitni prijimac: VU+ zero
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
podarilo sa nainstalovat podla navodu, sice neslo vybrat v multiboot menu sipkou dole ani hore - UPDATE
tak som instalaciu spustil cez putty prikazom
sapro_upgrade
zatial je to funkčne ale na mna strašne pomalé reakcie a este čo som si všimol cez obrazovku sa obcas mihne nejaky čierny pasik... jeto take jemne prebliknutie obrazu. uz takato chyba bola pri niektorom FW a pri dalšom to bolo opravene.
no neviem asi ten showbox pojde naspať do skrine ;)

_________________
VU+ zero
AB Ipbox Prismcube ruby
AB cryptobox 600HD - mini


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2016 - 23:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2009 - 21:35
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: vitamin 5000 256 pro
Poděkoval: 10 krát
čaute zasa som špekuloval hodilo mi tuto hlašku putty--

U-Boot 2010.03 (paź 25 2015 - 15:18:37) - stm24_0122

DRAM: 256 MiB
NOR: 8 MiB
NAND: 256 MiB
In: serial
Out: serial
Err: serial
Hit any key to stop autoboot: 0

NAND read: device 0 offset 0x0, size 0x300000
Bad block table found at page 131008, version 0x01
Bad block table found at page 130944, version 0x01
3145728 bytes read: OK
Wrong Image Format for bootm command
ERROR: can't get kernel image!
vitamin5000hd>
už som kakaovi čo stym. :unknown:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2016 - 8:20 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 936
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dej si tam a máš pokoj / new enigma2 pre vitamin - k otestovaniu build 22.02.2015
viewtopic.php?f=224&t=62002 :book:

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 15:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2007 - 17:13
Příspěvky: 6
Místo/Bydliště: Brno / Sydney
Nemá někdo funkční link kde stáhnout HYPERION v5.0 Image ? Ten výše uvedený už nefunguje a nikde jinde ho nemůžu najít. Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 16:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3477
Poděkoval: 144 krát
Poděkováno: 383 krát
Zkus to tady
http://e2.pkteam.pl/

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP3, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 18:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2007 - 17:13
Příspěvky: 6
Místo/Bydliště: Brno / Sydney
Děkuji to je ono. Akorát to tam nemůžu nahrát :( Přes usb nejde nahrát ani update.img ani samotný Hyperion, vložím usb, zapnu a nic se neděje. Přitom když sem tam kdysi nahrával E2 Talisman 2 PRO 256MB Vitamin podle tohoto návodu: viewtopic.php?f=224&t=55020 tak nebyl jediný problém... Kde může být chyba ?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 19:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 95
Poděkováno: 16 krát
Hyperion používá jiný bootloader.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 19:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 95
Poděkováno: 16 krát
Tady máš link na nor verzi
viewtopic.php?f=224&t=63914


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2016 - 20:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Říjen 2007 - 17:13
Příspěvky: 6
Místo/Bydliště: Brno / Sydney
Jo ten už sem taky zkoušel, akorát to valí jen z flešky, po vytáhnutí funguje původní software...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 59 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk