e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Říjen 2018 - 23:20

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2015 - 6:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
zdravim vas. neviem si rady. mam tento stroj s E2 a Open PLI...aj hotove bukety so zoznamami stanic a ked v bukete zmenim poradie stanic a stroj vypnem tak je to naspat v povodnom poradi a nie tom mojom ..ako to ulozit aby to bolo zmenene tak ako chcem ja? ci musim spravit vlastny buket s poradim stanic a pouzivat ten? diky.

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2015 - 7:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
reštart E2 . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2015 - 18:54 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 981
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
Vždy na 100%, keď to tam naláduješ pri vypnutom stroji, a po naládovaní ho vypneš sieťovým vypínačom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 6:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
prvy postup nezabral. prehodil som stanice...restartol....vecer vypol ovladacom rao zapol a zas rozhodene vsetko. kua.
ako to tam naladovat pri vypnutom stroji???

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 7:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
reštart E2 nezabral ?? zaujimavé , ako vlastne si ukladáš tie programy pri vypnutom boxe ? cez web alebo dreamboxediet ? aký máš vlastne box ?? tvrdý reštart a reštart E2 je rozdiel ,na to bacha . [-X

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 8:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
skusal som restart E2 a nič. ja to tm neladujem pri vypnutom boxe. ja mam vitamina a upravujem to tak ze vleziem do buketu vytvoreneho ...a v nom zmenim poradie stanic....a na druhy den su opat tak ako boli. dnes som si zalozil novy buket a naladoval donho stanice rucne z ineho buketu. podla mojichp referencii. inac to spravit neviem.

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 8:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 612
paulaner napsal:
skusal som restart E2 a nič. ja to tm neladujem pri vypnutom boxe. ja mam vitamina a upravujem to tak ze vleziem do buketu vytvoreneho ...a v nom zmenim poradie stanic....a na druhy den su opat tak ako boli. dnes som si zalozil novy buket a naladoval donho stanice rucne z ineho buketu. podla mojichp referencii. inac to spravit neviem.


Vypni si fastscan pri štarte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 8:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
hm , no ja osobne som toto robil už xxx krát a vždy mi stačilo dať reštart E2 v akom kolvek image a v akom kolvek boxe . :good: ešte len tak so srandy by som skúsil cez menu a d.o. dať reštart ,nie na tvrdo . [-X iné ma už nenapadá ako ti pomôcť ,jedine kto má vitamina a image openpli či sa s týmto problémom nestretol . #-o

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 8:48 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 981
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
paulaner napsal:
prvy postup nezabral. prehodil som stanice...restartol....vecer vypol ovladacom rao zapol a zas rozhodene vsetko. kua.
ako to tam naladovat pri vypnutom stroji???


Pri vypnutom: myslel som, že to tam dávaš cez FTP.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 11:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
prepac ale ako vypnut fascan naco to tam je a mam to nechat vypnute nafurt uz?
ano restartol som E2 cez menu cez DO aj natvrdo a nic nepomohlo...cez rs232 to tam neperem lebo s tym sa mi nechce babrat ale ak nic neostane tak spravim aj tak..cez flashku to tam ide narvat ? cez co to tam nahram cez aky prikaz?

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 13:04 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 981
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
nie cez rs232 ale cez ethernet


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2015 - 13:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
hm, to ťa čo napadlo ísť na to takto komplikovane ??? ](*,) to ti niekto poradil ?? pozri sa na to tak trošku politicky [-X frčíš v E2 tak použi dreamboxedit ak vieš o čom je reč . stiahni si seting s boxu do pc tam si uprav buket , ulož to v pc pošli do boxu daj reštart E2 a náš to tam . :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2015 - 16:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
ok. takze ako mam prepojit prijimac s pc? cez rs232 ? alebo ten setting stiahnem na usb..? aky kabel?

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2015 - 16:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
nie . [-X čítal si pozorne čo som ti napísal ?? použi lan a dreamboxedit v pc ,podla mna to je najjednoduchšie .

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 9:26 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 34
satelitni prijimac: opticum 9500 hd, astra 1A, 3D
Místo/Bydliště: Banska Bystrica
ok prepojim to cez lan kabel. ten pristroj sa mi v pc automativcky ukaze alebo co s tym treba?

_________________
opticum 9500 hd, duo LNB astra 19,2 + 23,5 skylink + plazma VIERA 37 palec panasonic HD ready + showbox vitamin 5000 HD s E2 capitol a openPli a panasonic tv - 50 palcov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 12:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5219
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 100 krát
ak si z B.B. máš tam ENIGMU2 ? dones mi ten bazmek domov ak chceš a ja ti to ukážem ako na to ,lebo asi ani nevieš čo ti tu borci píšu . :smoke: [-o<
dakujem , spokojný??? poopravujete všetkým ten pravopis =D>

_________________
Všetko 4K


Naposledy upravil(a) efendy55 dne 02.Duben 2015 - 13:46, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 13:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 612
efendy55 napsal:
ak si s B.B. máš tam ENIGMU2 ? dones mi ten bazmek domov ak chceš a ja ti to ukážem ako na to ,lebo asi ani nevieš čo ti tu borci píšu . :smoke: [-o<


Tak, tak daj bydlisko a niekto sa na to odhodlá.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 13:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3242
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 125 krát
"paulaner": -> Bydlisko: Banska Bystrica
"efendy55": -> Bydlisko: B.B. sásova
efendy55 napsal:
ak si z B.B. máš tam ENIGMU2 ? dones mi ten bazmek domov ak chceš a ja ti to ukážem ako na to ,lebo asi ani nevieš čo ti tu borci píšu . :smoke: [-o<

jaoco napsal:
Tak, tak daj bydlisko a niekto sa na to odhodlá.

:D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ako ulozit poradie stanic v bukete?
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2015 - 15:43 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 16:37
Příspěvky: 612
Steiner napsal:
"paulaner": -> Bydlisko: Banska Bystrica
"efendy55": -> Bydlisko: B.B. sásova
efendy55 napsal:
ak si z B.B. máš tam ENIGMU2 ? dones mi ten bazmek domov ak chceš a ja ti to ukážem ako na to ,lebo asi ani nevieš čo ti tu borci píšu . :smoke: [-o<

jaoco napsal:
Tak, tak daj bydlisko a niekto sa na to odhodlá.

:D


Pri ňom je to možno asi pravda, ale moc tomu neverím.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk