e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2018 - 8:17

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 2:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
Chcel by som sa opýtať či mi vie niekto poradiť v čom môže byť chyba ked spustím Netcaster po chvíli sa radio zasekne a prestane hrať a takisto sa nedá ani zo satelitom nič robiť pomôže len reset na tvrdo, skúšal som aj iný image no nič nepomáha :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 7:10 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 933
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
kixes napsal:
Chcel by som sa opýtať či mi vie niekto poradiť v čom môže byť chyba ked spustím Netcaster po chvíli sa radio zasekne a prestane hrať a takisto sa nedá ani zo satelitom nič robiť pomôže len reset na tvrdo, skúšal som aj iný image no nič nepomáha :(

Děla to Netcaster i SHOUTcast přesně jak popisuješ . Přehrávač media player2 ?
ps: co na to paní odbornici ?

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
Inak mám dva Showboxi a na tom jednom to ide v pohode bez zaseku a na druhom sa to vždy sekne čím to je ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 5:57 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 933
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
kixes napsal:
Inak mám dva Showboxi a na tom jednom to ide v pohode bez zaseku a na druhom sa to vždy sekne čím to je ?

Na obou jsou stejně IMG. ? Já tam mam Talisman .

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 13:42 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 933
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dlhe_pole napsal:
kixes napsal:
Inak mám dva Showboxi a na tom jednom to ide v pohode bez zaseku a na druhom sa to vždy sekne čím to je ?


ja mam zas dbe skodovky 100-vky.. jedna beha v pohode a druha sa furt kazi. cim to je ?

A to s kým bankujete ujo ? :Yahoo!:
Ale ted važně , jde nějak nastavit nebo upravit ( když se přepne program je tam delší prodleva než se objevy program obraz ) . U jíních přijimaču to je poho . Boxu je origo oscam_9003 . Děkuji

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2015 - 21:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3082
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
emilsat napsal:
dlhe_pole napsal:
kixes napsal:
Inak mám dva Showboxi a na tom jednom to ide v pohode bez zaseku a na druhom sa to vždy sekne čím to je ?


ja mam zas dbe skodovky 100-vky.. jedna beha v pohode a druha sa furt kazi. cim to je ?

A to s kým bankujete ujo ? :Yahoo!:
Ale ted važně , jde nějak nastavit nebo upravit ( když se přepne program je tam delší prodleva než se objevy program obraz ) . U jíních přijimaču to je poho . Boxu je origo oscam_9003 . Děkuji


co tak priority aignore set v dvbapi ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 15:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
no a ten NetcaSTER NEVIE NIKTO RADU ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 16:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3082
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
kixes napsal:
no a ten NetcaSTER NEVIE NIKTO RADU ?


je to nieco co sa tyka satelitneho prijmu ? pretoze ak je to nejaky stupidny inet doplnok tak sa necuduj ze nejde, pretoze ako sam nazov napoveda showbox je SAT prijimac !! cize neprazi hranolky, hrianky, volske oko, ani netelefonuje svokre, pretoze to nie je jeho priorita.. to ze nieco z net sluzieb vie je len male bezvyznamne +


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 20:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Ozaj - k comu to je ? Kusok popis, co by to malo robit. Ja napriklad tiez vobec neviem naco to sluzi.
Pozeram hbo hd a to mi ide dobre, bez problemov.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 20:55 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 737
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
aj mne ide HBO HD dobre aj iné stanice, neviem na čo je ten netcaster či čo to je, ale nič iné ako s dlhé_pole súhlasiť, vitamin je v prvom rade satelitný prijímač a že sú na nom ešte nejaké nedostatky, to je tiež pravda, ale nechcime od prijímača za 100€ zázraky a také funkcie s čím majú do roboty prijímače iného kalibru a inej cenovej kategórie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 22:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3202
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 123 krát
He, kixes, cesty pána Boha a elektrónkov sú nevyspytateľné.
Na tejto H45 z USB:
viewtopic.php?f=224&t=60608
to fičí jak víno
vyskúšať nejaký image z USB je to najmenej
ak to tebe na tom nepôjde tak smola, len ten HW a banda dodr..ných elektrónkov v ňom musia byť na vine
ale inak, šak rádiá sú aj na satelite, nie ? a tie idú zrejme


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 23:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3202
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 123 krát
Furt to fičí jak gula, teda furt mám FUN radio
ščúl vyblekuje Adamko Ďurica s Mandolínu, inak sused :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox vitamin Netcaster
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2015 - 11:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
Ano máš pravdu že sú aj na satelite rádia, ale nie je ich tam toľko a tu si môžem pridať stanice ktoré ja chcem a ktoré počúvam aj české čo na satilete najde. Skúšal som viac verzií softu a vždy to sekne po nejakej chvíli zaujímavé je že na druhom Vitamine to ide bez zásekov v pohode len som sa chcel spýtať či sa to nedá nejako upraviť aj na tomto boxe nič viac.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk