e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Srpen 2018 - 0:19

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2015 - 0:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
Chcem sa opýtať či má niekto podobnú skúsenosť začalo to ked som kúpil druhý showbox a zapojil do siete občas sa mi stane akoby vypadol obraz uplne čierna obrazovka trvá to tak sekundu a potom zase ide a po chvíli zas niekedy to ide v poriadku aj hodinku a potom zase predtým kým som mal len jeden showbox sa mi toto nestávalo neviete poradiť čím to môže byť ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2015 - 5:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4637
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 89 krát
Málo info!
Pod pojmom "vypadáva obraz" máme rozumieť čo konkrétnejšie?!
Vypadáva ti signál z paraboly - čo píše stb?! Resp. ti vypadáva signál z dôvodu zlého HDMI, či scart káblu?!
A o aký typ stb sa jedná, alebo máš sat tuner priamo v tv?!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2015 - 3:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
je to na oboch príjmačoch jedná sa o showbox vitamin takže hdmi kábel by som vylúčil čo sa týka sat signálu tak to by skôr obraz mrzol alebo kostičkoval toto ostane na sekundu len čierna obrazovka a potom to ide zase chvíľu v poriadku


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2015 - 6:59 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 933
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
kixes napsal:
je to na oboch príjmačoch jedná sa o showbox vitamin takže hdmi kábel by som vylúčil čo sa týka sat signálu tak to by skôr obraz mrzol alebo kostičkoval toto ostane na sekundu len čierna obrazovka a potom to ide zase chvíľu v poriadku

U Showboxu jsem se nesetkal ale někdy se my to stane u VU-duo2 přesně jak popisuješ . Myslím že bude problém u vystpu HDMI . Skus to přeinstalovat , jaký tam máš img ?

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2015 - 18:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
na hyperion 3 už som skúšal aj preinštalovať 4,5 a tiež sekalo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2015 - 19:01 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 567
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 14 krát
HDMI kabel jsi zkoušel vyměnit ?

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2015 - 22:43 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 737
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
avatar99 napsal:
HDMI kabel jsi zkoušel vyměnit ?

čo má s vypadávaním signálu u stb spoločné HDMI kábel? to je jasne Vada u príjímaču či už v HW alebo SW, mne sa to včera tiež stalo a vypisovalo ladenie zlyhalo, skúsím zajtra natlačiť namiesto capitolu hyperion 4.5 a uvidíme.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 3:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2013 - 16:04
Příspěvky: 567
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 14 krát
Duce napsal:
avatar99 napsal:
HDMI kabel jsi zkoušel vyměnit ?

čo má s vypadávaním signálu u stb spoločné HDMI kábel? to je jasne Vada u príjímaču či už v HW alebo SW, mne sa to včera tiež stalo a vypisovalo ladenie zlyhalo, skúsím zajtra natlačiť namiesto capitolu hyperion 4.5 a uvidíme.



No já nikde nečtu jeho hlášku //mne sa to včera tiež stalo a vypisovalo ladenie zlyhalo//

_________________
AmikoAlien8900-28,2/23,5/19,2/13/9/1w/GM Unibox 2-23,5
Opticum 9500/Optimum 800


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 9:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
kixes napsal:
Chcem sa opýtať či má niekto podobnú skúsenosť začalo to ked som kúpil druhý showbox a zapojil do siete občas sa mi stane akoby vypadol obraz uplne čierna obrazovka trvá to tak sekundu a potom zase ide a po chvíli zas niekedy to ide v poriadku aj hodinku a potom zase predtým kým som mal len jeden showbox sa mi toto nestávalo neviete poradiť čím to môže byť ?


Mám stejný problém...na vteřinu vypadne obraz,bez jakékoliv hlášky,prostě jen problikne do černa. A pokud běží normálně,tak se občas objevují na obraze černé nepatrné pruhy,slabé jako nitky. Zkoušel jsem Capitol,Talisman a pořád je stojné....tak nevím,asi ho pošlu na reklamaci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 10:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
Vyzkoušel jsem teď HYPERION v4.5 Image a je to stejné. A další poznatek-děje se to jen u HD kanálů,SD jsou ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 9:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
....přepnul jsem to 1080i a je to v pohodě,dělá to jen při nastavení 1080p.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 19:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 97
Poděkováno: 16 krát
Jak máš přijímač dlouho?Jestli není nový tak může být špatný kondenzátor na procesor,já jsem ho měnil po roce kdy přijímač byl ještě v záruce.Kondíky co jsou na desce tak moc nevydrží.Ony začnou vypadávat nejprve hd kanály a pak sd.Jinak já požívám 1080p na 2 přijímačích.Na jednom je Talizman a na druhém Capitol a vše jede ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 21:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
tak už aj u mňa dobeé pomohlo prepnutie v nastaveniach AV hdmi na 1080i už ide zas ako predtým ak by to niekomu pomohlo !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2015 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2009 - 21:35
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: vitamin 5000 256 pro
Poděkoval: 10 krát
jirkav23 napsal:
Jak máš přijímač dlouho?Jestli není nový tak může být špatný kondenzátor na procesor,já jsem ho měnil po roce kdy přijímač byl ještě v záruce.Kondíky co jsou na desce tak moc nevydrží.Ony začnou vypadávat nejprve hd kanály a pak sd.Jinak já požívám 1080p na 2 přijímačích.Na jednom je Talizman a na druhém Capitol a vše jede ok.



Ahoj mne to začalo tiež vypadavat použivam 1080i môžeš mi jirkav23 napisat o ktory kondik sa jedna a kde sa nachadza dik. :book:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2015 - 20:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2014 - 13:17
Příspěvky: 13
Ten samý problém, vitamín E2. Prepnuto na 1080i,od pohledu žádný kondik na desce spatnej není.... Na jaký se mám zaměřit více?


Edit : našel jsem zde: viewtopic.php?p=615199#p615199


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2015 - 23:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravičko chlapi čo sa stane keď nedám ten kondanzator ako ste písali LASR-GF 470M/ 10V/ 105 ale dám LESR-GF 470M/20V/105 známi elektrotechnik mi povedal že nič ale vydrží dlhšie čo vy na to. Komu mám veriť jemu alebo dať taký ako má byť. Ďakujem.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2015 - 7:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1308
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 55 krát
viewtopic.php?f=223&t=62477

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2015 - 10:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja som to čital len som chcel odpoveď keď tie kondenzatory zamenim z 10V na 20V ako som to pisal ostatné hodnoty na kond.sa nezmenia. Ďakujem.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2015 - 18:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak som vymenil ten kondenzator ale dal somLESR-GF 470M/20V/105 trocha je vätši ale zmestil sa tam v pohode uvidíme ako to pôjde.

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: vypadáva obraz
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2016 - 17:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2009 - 21:35
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: vitamin 5000 256 pro
Poděkoval: 10 krát
čaute tiež som mal ten problem vymenil som oba kondiky za večšie hodnoty ide bez problemu aj na 1080p zatial spokojnost. \:D/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 22 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk