e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Červen 2018 - 6:12

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vypnutie modrej POWER LED s E2
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 16:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2009 - 11:24
Příspěvky: 5
Nikde som nemohol najst, ako sa vypne modra POWER LED na Showboxe 5000HD s Enigma2. Presiel som vsetky nastavenia a vsetky fora ale nic som nenasiel.

Poradi mi niekto s vypnutim tejto modrej LEDky, lebo ma velmi vyrusuje jej jas, hlavne vecer a v noci.

Dakujem vsetkym za rady a pomoc.

EDIT:
Mam tam E2 od VitaminE2_Hyperion2_Steiner_2GB_01c


Naposledy upravil(a) matello dne 22.Říjen 2013 - 17:48, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vypnutie modrej POWER LED s E2
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 18:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
matello napsal:
....Mam tam E2 od VitaminE2_Hyperion2_Steiner_2GB_01c
V tej sa to dá.

- modré tlačítko - BluePanel
- Nastavenia
- FrontPanel Setup
Zmeniť parametre:
"Power LED in TV mode"
"Power LED in Standby mode"
"zrušiť" = vypnutie modrej led
zeleným tlačítkom potvrdiť
Prejaví sa to ale až po prvom Standby !
Ale mne sa zdá že v tom image to bolo vypnuté, už si nepamätám.
matello, vypínaš to klasickým Standby - veľké červené na diaľkovom ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vypnutie modrej POWER LED s E2
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 20:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2009 - 11:24
Příspěvky: 5
Tuto volbu som skusal ale bez ziadnej zmeny. Nahral som original image E2 verzie 1c a po nabootovani svieti modra LED. Stand by rezim som neskusal, lebo prijimac je stale zapnuty. Vyskusam prepnut do stand by rezimu a potom zapnut. Diki za pomoc.

EDIT:

Po stand by rezime modra LED zhasla. Netusil som, ze treba prepnut cez stand by rezim.

Mam este jednu zakernu otazku. Je mozne nahrat Enigmu2 trvalo do prijimaca?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Vypnutie modrej POWER LED s E2
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 22:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
matello napsal:
... Netusil som, ze treba prepnut cez stand by rezim.
Šak preto som na to zvlášť upozornil. :D
matello napsal:
Mam este jednu zakernu otazku. Je mozne nahrat Enigmu2 trvalo do prijimaca?
do tvojho bez hw úpravy určite nie, uvidíme čo bude s týmto:
viewtopic.php?f=223&t=54343

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk