e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Červen 2018 - 9:56

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do tejto sekcie nepatria žiadne otázky. Slúži na ukladanie návodov a postupov !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2014 - 10:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3050
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
jozko1984 napsal:
dlhe_pole napsal:
jozko1984 napsal:
postup som dodrzal kabel je ok uz som to robil pred rokom a islo to v pohode len teraz to hadze same kocky


nezmyselne znaky to moze pisat v 2 pripadoch:

1, mas nanic nastavenie com portu
2, mas zruteny bootloader

takze moja otazka znie.. prijimac ti normalne funguje alebo co je dovod navratu na orig image ?


primac nabehuje normalne aj ked niekedy mu to dlhsie trva takze bootloader by mal bit ok
a to nastavenie portu ? ja tam mam com1 a rychlost 9600 data bits 8 stop bits 1 parity none
flow control xon/xoff je to ok?
ps mam podozrenie na odchdzajucu ram tak preto ta zmena.


nastavenie com portu mas blbe...
ak Ti odchadzaju RAM pomoze vymena - prechod na povodny firmware to tiesi len kratkodobo - to jest nejaky mesiac, dva


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 02.Listopad 2014 - 10:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 136
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ok ako mam nastavit ten com port ? A oplati sa menit ram nevies co to stoji? vdaka za rady.

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 18:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17091
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
staci zakladne nastavenie v PC zmenit len rychlost na 115200. ostatne parametre nemenit.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 19:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
Mne to fičí s rýchlosťou - Bity za sekundu = 9600

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2014 - 23:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17091
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
jj - ak aplikacia ma opravnenia zmenit , zmeni si pocas spustenia. niekotre systemy, hlavne kde uzivatel nieje spravcom ,ale nedovolia zmenu rychlosti na COM ziadnej aplikacii a musi byt prednastavena spravne . Tebe ide 115200 - tak ako nastavi loader, alebo putty .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2015 - 14:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2014 - 13:17
Příspěvky: 13
Hola vsem.

Mam na Vitamine 2 momentalne Hyperion 5 od PKT, bohuzel i s jejich bootloaderem a snazim se toho zbavit ( sekaji se HD kanaly i pri nastaveni 1080i, je to CPU related, rad bych to tedy vystrnadil pryc.

Bohuzel se nedari, mam breakly boot sequence, sapro.img na flash disku ( ten je detekovan ), ale vypada to, ze sapro_upgrade chce tahat jiny soubor ( dle logu )

vitamin5000hd> <INTERRUPT>
vitamin5000hd> sapro_upgrade
[upgrade] usb_read(): (Re)start USB...
USB: scanning bus for devices... 3 USB Device(s) found
scanning bus for storage devices... 1 Storage Device(s) found
reading update.img
.

** Unable to read "update.img" from usb 0:1 **
[upgrade] upgrade(): Cannot read file update.img from USB 0:1...

Prejmenovani na update.img nikam nevede, po jeho nahrani do ram system zjisti, ze jde o ALLF image a proces ukonci.

command sapro_upgrade vyhodi info s nazvem souboru loader.img - zmena i na tento nazev je bez uspechu.

Da se toho PKT loaderu nejak zbavit, abych mohl nahrad jiny image ??

EDIT:....pomohlo toto: viewtopic.php?f=224&t=62322#p613306


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Návratu k pôvodnému firmwar
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2015 - 15:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Listopad 2012 - 19:20
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Vu+ SOLO 2,Dreambox DM800HD Se
Poděkováno: 1 krát
STBUpdater-vitamin-5000_HD + Sapro
loader


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 27 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk