e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Květen 2017 - 22:42

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Do sekcie download nepatria žiadne otázky ! Diskutujte v sekcii diskusia. Akékoľvek otázky budú zmazané !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 16:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 131
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdrvim aky nato treba bootloader vdaka

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 17:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
ahoj neni zapotreby tam davat extra booloader pokud tam mas pkt vrat se na zpet na sapro img enigma2 pokud tam pkt nemas nemusis nic davat extra staci si jen vybrat flash nebo usb a dat na usb. flash naistalujes a usb verzi das jen na usb a zapnes

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 17:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 11.Červenec 2012 - 16:18
Příspěvky: 131
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd E2 Pro
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
JJ dik skusim na usb a ked bue ok tak potom na flash

_________________
Showbox vitamin E2 Talisman 2 PRO 256MB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 17:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
jj nz je to dobr img.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2016 - 13:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
Nová enigma2 ShowBox vitamin Opendroid V.5.5 Finální verze CZ Projekt

Obrázek

OpenDroid img je zbrusu nová enigma2

Je postavena na Italském OpenDroid.img upravena pro Česko – Slovensko.
Enigma2 OpenDroid je stabilní a svižnější img o předchozím verzi jako bylo OpenPli nebo OpenATV.
Nová Finální verze OpenDroid sapro img je vyladěna se všech update aby přijímač byl pro vás ten nejlepší kamarád.
Se ShowBox Vitamin 5000HD a enigmou2 OpenDroid zažijete ty nejlepší chvíle u vašeho TV přijímače nebo Vitamin 5000HD a velmi dobrým a kvalitním obrazem je ve své třidě nekonkurenční.
Novinkou pro enigma2 OpenDroid 5.5 je pravidelná aktualizace přímo s přijímače s Info Panelu který naleznete pod modrým tlačítkem.


** Vývojáři openDroid Image **
gimsy, formianodicastellone, By.Bob

Zvláštní poděkování všem beta testerů: mistefans

Skinner: Mmark, By.Bob
Portování e Mod skin oDreamy: Formianodicastellone, Satinfo, By.Bob
BootLogo: vusolo2, AAAA
Picon default: By.Bob
Spinner: robijay
Small video: By.Bob
!!! Velmi Díky JirkaS !!!

Nový: New !! OE-Core 3.4

Novinka: Bitbake: 1.27.1 až 1.29.0
Novinka: Compiler: GCC 4.9.2 na GCC 5.3.0
Novinka: Busybox: 1.23.2 až 1.24.1
Novinka: Python: 2.7.9 na 02.07.11
Novinka: openssl: 1.0.2d na 1.0.2f
Novinka: openssh 6.8p1 server, na 7.1.p2
Novinka: opkg 1.0.2.4 až 1.0.3.1
Novinka: Libcom 1.42.9 až 1.42.99
Novinka: MTD util 1.5.1 až 1.5.2
Novinka: libssl 1.0.2d na 1.0.2f
Novinka: libcdio12 0,82 až 0,93
Novinka: liborg 0.4.23 do 0.4.24
Novinka: PAM-plugin-group 1.1.6 až 1.2.1
Novinka: bluz5 od 5:32 do 05:37

Enigma2: (Nový: Struktura 2016-06-01)
Enigma2: Online aktualizace mnoho souboru!!!
GStreamer: 1.9.0
Místní Feed Opendroid
Front Panel: VFDcontrol nastaven na automaticke zapnuti
ADD BOXTYPE
obrazovka ladění
DVBFrontendParametersSatellite
DVB API VERZE multi proud
Oscam ALL Skylink - freeSat UPC
Přidán obsah deskriptoru epgcache
DVBLocalTimeHandler
frontendIs Multistream
[Servicemp3] oprava úniky paměti
[Kabel] upevnit FE_SET_PROPERTY Invalid argument
[En.po / en_GB.po / CS.cz] aktualizace
[It.po] aktualizace pro nové Struktury
aktualizovat MachineBuild dm informační panel
[FullBackup] Přidal: By.bob
[ImageBackup] Aktualizace
Plugin: FastScan
Plugin: HdmiCEC
Plugin: Hotplug
Plugin: VFDControl
Plugin: archivCZSK
Plugin: AutoTimer
Plugn: ClearMem
Plugin: FullBackup
Plugin: GboxSuite
Plugin: SoftcamSetup
Plugin: WeatherPlugin
Plugin: YouTube
A další:

Přejeme hodně zabaví se ShowBox Vitamin 5000HD enigma2 OpenDroid.


Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
NAND256 - Flash verze: - OpenDroid 5.5Obrázek

Obrázek
USB - NOR verze: - OpenDroid 5.5 Obrázek

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2016 - 11:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Duben 2015 - 13:34
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: ShowBox Vitamin
Poděkoval: 1 krát
Ahoj.
Jak nastavit WeatherPlugin? Zkoušel jsem zadat Location Code ale nechodí to.
:o


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 18.Červen 2016 - 14:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
ahoj je to snadne
1. modre talcitko otevirt weather plugin
2. zmacknout menu zobrazi se nastaveni
3. dat pridat a napsat sve mesto a dat vyhledat zlutym tlacitkem
najde pozadovanou lokalizaci
4. potvrdit OK zelenym a pak jen OK a zavrit a je to.
Pocasi je MSN neni to Yahoo jen pro informaci kdo chce si vyhledat sam svuj kod je potreba si to vygenerovat na MSN weather code

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2016 - 9:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Duben 2015 - 13:34
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: ShowBox Vitamin
Poděkoval: 1 krát
Ano funguje. Používal jsem starší verzi OpenDroid.
:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2016 - 10:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2011 - 10:23
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd 256pro
Místo/Bydliště: Jaslovské Bohunice
Ahoj,

ked chcem nashrať uboot, alebo priamo flash, tak mi nahráva do ramky,
napíše že 9545410b copied
a potom že Update image header failed.

Pri obidvoch súboroch.

Prečo?

_________________
Xpeed LX3 # OpenHDF 5.5
showbox vitamin 5000 hd 256mb enigma 2 pro # Hyperion v5.1
Ariva 200HD # 2.18b8_p


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2016 - 13:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
satanovsyn napsal:
Ahoj,

ked chcem nashrať uboot, alebo priamo flash, tak mi nahráva do ramky,
napíše že 9545410b copied
a potom že Update image header failed.

Pri obidvoch súboroch.

Prečo?

ahoj tomu co pises vubec nerozumim co tim myslis jako uboot na vitamin tam davas?

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2016 - 19:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2011 - 10:23
Příspěvky: 53
satelitni prijimac: showbox vitamin 5000hd 256pro
Místo/Bydliště: Jaslovské Bohunice
Už to mám, len nemám bootloader, lebo mám tam nejaké 2 badBlocky a vždy jak nahodím bootloader, tak sa nenakopne nič...

Ozaj aké je heslo prosím Ťa.

_________________
Xpeed LX3 # OpenHDF 5.5
showbox vitamin 5000 hd 256mb enigma 2 pro # Hyperion v5.1
Ariva 200HD # 2.18b8_p


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2016 - 23:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
satanovsyn napsal:
Už to mám, len nemám bootloader, lebo mám tam nejaké 2 badBlocky a vždy jak nahodím bootloader, tak sa nenakopne nič...

Ozaj aké je heslo prosím Ťa.

vyresme to online ja se na to podivam

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2016 - 6:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
enigma2 opendroid update 21.07.2016

Obrázek

Oprava: infobar zobrazovaní emu + sat pozice
Oprava: software update ( akzalizace software s info panelu )
Oprava: Hotkey
Oprava: Oprava Pocasi vyhedavani a zobrazovaní
Oprava: satbilita


Přidáno: skin MyMetrixLite - MetrixHD
Přidáno: PermanentClock
Přidáno: Softcam pack ( oscam emu, oscam, update )

Obrázek


Obrázek
NAND256 - Flash verze: - updateObrázek

Link pro Počasí - Metrix - Weather
Obrázek

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2016 - 21:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
enigma2 opendroid update 24.07.2016

Oprava: skin MyMetrixLite - MetrixHD
Oprava: software update ( aktualizace software s info panelu )
Oprava: Softcam
Oprava: Oprava Pocasi vyhledavani a zobrazovaní
Oprava: stabilita


Přidáno: TechNet feed server - stahovani Pluginu a addons pro softcam



Obrázek
NAND256 - Flash verze: - updateObrázek

Obrázek
USB - NOR verze: - update Obrázek


Link pro Počasí - Metrix - Weather
Obrázek

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2016 - 7:03 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 865
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 39 krát
Měl by jsem prozbu zda my nešlo udělat upravu ohledně IMDb pod červením TL se zobrazí hláška vice foto . Doinstalovat CSFD aby my zobrazoval info o filmu . Které se musí vyvolat modrým TL .
Nebo dělám chybu ?
img . je poměrné stabilní .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_showboxTal..../Dm800se_kathrein910hd _ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 65UB980V / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2016 - 11:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Září 2014 - 13:17
Příspěvky: 13
Hola.
Mam nainstalovan opendroid v posledni update verzi, slape pomerne dobre, bohuzel se mne po cca 1 dni stane, ze oscam vytizi CPU az ke 100%, pricemz sam zere 60...
Po manualnim restartu oscamu je nekde u 1,6% ( dle TOPu )

Napsal jsem si skript do cronu na jeho restart, nicmene me zajima, ma nekdo stejny problem ?

Vitamin, E2, opendroid na interni flash, oscam z distribuce ( oscam-10998-emu v puvodnim nastaveni )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2016 - 16:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Prosinec 2009 - 0:43
Příspěvky: 6
Zdravim,
OpenDroid mam i na Eniboxu, kde šlape jak hodinky, ale na Showbox Vitamin se mi seká na HD programech zvuk, má někdo podobný problém? Používám mgcamd 1.37d(newcamd) na cards****g server.
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2016 - 10:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Duben 2010 - 0:08
Příspěvky: 28
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
caute,

preco to ignoruje nastavenie EPG v menu -> nastavenia -> user interface -> nastavenie tlacidiel?

davam tam graphical EPG ale tlacidlo stale spusta len EPG pre aktualny kanal...

dik

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 28.Srpen 2016 - 22:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 156
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 26 krát
magnetique napsal:
caute,

preco to ignoruje nastavenie EPG v menu -> nastavenia -> user interface -> nastavenie tlacidiel?

davam tam graphical EPG ale tlacidlo stale spusta len EPG pre aktualny kanal...

dik

v menu je hotkey tam je prednastavene jednoduche epg nejdrive musis deaktivovat v hotkey epg jednoduchy epg a zmenit si to na graficky epg a nebo si jej tam pridat a po opetovnem stisknuti tlacitka epg se ti zobrazi prevolena funkce. nastaveni tlacitek DO je jen zakladni pokud je v hotkey prednastavena fungce je treba ji deaktivovat a nebo zmenit.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: enigma2 OpenDroid
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2016 - 21:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Duben 2010 - 0:08
Příspěvky: 28
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
By.Bob napsal:
v menu je hotkey tam je prednastavene jednoduche epg nejdrive musis deaktivovat v hotkey epg jednoduchy epg a zmenit si to na graficky epg a nebo si jej tam pridat a po opetovnem stisknuti tlacitka epg se ti zobrazi prevolena funkce. nastaveni tlacitek DO je jen zakladni pokud je v hotkey prednastavena fungce je treba ji deaktivovat a nebo zmenit.

a kde prosim najdem nastavenie hotkey?

_________________
ShowBox Vitamin 5000 HD - Enigma II - Capitol / LNB Mascom Monoblock M4-T01HD / parabola FTE 80 Al


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk