e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Říjen 2018 - 23:30

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2016 - 15:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2016 - 15:21
Příspěvky: 12
Zdravím satelitných borcov.

Už skoro tri týždne sa trápim z nadmerným vyťažením procesora na HD kanáloch. Box je spomalený a ťažko reaguje aj na prepnutie kanálu.
Je to normálne aby CPU bol vyťažený na 100 % pri obyčajnom HD kanále ?

nemáte nejakú radu po ruke ?


Naposledy upravil(a) tono.makoty dne 28.Prosinec 2016 - 4:56, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2016 - 19:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
jak je stary ten tvuj prijimac? uze bejt problem s kondenzatorama muzou vysichat.
vyzkousej i zmenit skin jetli ti to nedela skin.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2016 - 20:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2016 - 15:21
Příspěvky: 12
prerábka je originál zo SAPRO cz, takže predpokladám že urobili všetky modifikácie .. No a práveže nič také som neinštaloval, akurát oscam a setting kanálov. aj skin používam default... myslím že to je enigma na báze opendroid


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2016 - 21:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
A jaký oscam tam máš , a cos tam měl předtím ?
Co když má nějakou anomálii , pro sh4 je ideální verze 7266


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 18.Prosinec 2016 - 22:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2016 - 15:21
Příspěvky: 12
s@pro napsal:
A jaký oscam tam máš , a cos tam měl předtím ?
Co když má nějakou anomálii , pro sh4 je ideální verze 7266


mám tam posledný oscam.. ten čo navrhuješ ty je tiež asi z roku pána 2010 čož je aj rok výroby boxu. ono to nefunguje tak že v boxe keď je enigma de facto aktuálna pojde aj aktuálny oscam ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 19.Prosinec 2016 - 8:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Květen 2013 - 10:10
Příspěvky: 79
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Enigmu dělá někdo jiný oscam tak yněkdo jiný .
I když je verze 7266 nebo podobná vyrobená 162O na Bílé Hoře tak to může být jak s vínem čím starší tak lepší .
Postě dotaz zněl jaký tam máš oscam ,
zkus ten starý tam je jistota že chodí jak hodinky .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2017 - 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 739
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 19 krát
s prepáčením vitamín stojí za h...o, ja ho hodím do smecáka, už mi pije krv, opravovaný už bol minimálne5x a už na to nemám nervy, už ho nezachráni ani to že sa volá Vitamin ja by som ho nazval upír z Vinixu :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox 5000 a HD kanály
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2017 - 9:28 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 945
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
dej si tam jde bez problému . Je to default opendroid jde na 100% vytížení cpu na 50% .

http://forum.techneteuweb.eu/viewtopic.php?f=220&t=2155

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk