e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Říjen 2018 - 10:06

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 15:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Ja mám Capitol NAND 256, oscam 9003, nastavenie mám Select Card Server - oscam-skylink-ice, a zatial to číta ako má.

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2014 - 15:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2006 - 7:36
Příspěvky: 184
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ty mas ale jen kartu v prijimaci jinak nic ne? A config mas predpokladam ten co je tam default po flashy

_________________
VU+ ULTIMO 4K - 1x FBC DVB-S2 + 1x dual DVB-T2/T/C - latest VTI image - latest HD Glass17 - NAS QNAP TS-453Pro; TV samsung - PS51D570; Oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2015 - 21:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2009 - 10:42
Příspěvky: 2
Pánové,

jde vám měnit hlasitost u Dolby Digital zvukové stopy? Mě teda ne. Hlasitost je konstantní, i když se indikátor hlasitosti mění. Pokud to stáhnu na minimum, zvuk ztlumí skokově a úplně.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2015 - 22:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3242
Poděkoval: 34 krát
Poděkováno: 125 krát
Nemôžem si pomôcť, ale akosik to vyzerá že Capitol E2 je asi tá najhoršia E2 pre Vitamin,
to že je na novšom kernely a pod. je druhá a v tomto prípade asi nepodstatná vec, nemôžem si pomôcť, tak to jednoducho vidím. Nároky na pamäť jak sviňa a efekt žádny. No nic. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2015 - 23:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3154
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Steiner napsal:
Nemôžem si pomôcť, ale akosik to vyzerá že Capitol E2 je asi tá najhoršia E2 pre Vitamin,
to že je na novšom kernely a pod. je druhá a v tomto prípade asi nepodstatná vec, nemôžem si pomôcť, tak to jednoducho vidím. Nároky na pamäť jak sviňa a efekt žádny. No nic. :D


tak tak .. je to hatlana patlana usita horucou ihlou..
aj ja som s5 na image z 9.12 a raz isto odskusam tu polsku.. tipujem ze to bude nebo a dudy.. a to nechcem do nikoho rypat, ale polak proste umi ... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2015 - 10:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Únor 2010 - 23:22
Příspěvky: 791
Místo/Bydliště: "CzechoSlovak SAT fóra"
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
ramses, ramses !

:poklona: :poklona:

_________________
satmont.eu
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2015 - 0:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Září 2008 - 12:37
Příspěvky: 101
satelitni prijimac: Vuo+Uno4KSE Showbo00 HD PRO256
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Capitol enigma je ](*,) ale za to PKT HYPERION v4.5 :smoke:

_________________
Vuo+Uno 4K SE,Showbox Vitamín 5000 HD PRO256,AB IPBOX 9000HD, HDBOX 9105+


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2015 - 7:10 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 945
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
majkofric napsal:
Capitol enigma je ](*,) ale za to PKT HYPERION v4.5 :smoke:

Download - enigma2 image / new enigma2 pre vitamin - k otestovaniu build 22.02.2015
máš možnost testovat ! včera jsem ji skoušel vypadá líp hlavně obraz .

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2015 - 16:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Zdravím všechny. U mě znatelný posun k lepšímu. Verze Capitol od Sapra a Hyperion 4.5 PKT u mě konečně stabilní bez věčného zamrzání :clapping: Před tím jsem měl verzi Talisman a po přidání nových HD programů začal box často zamrzat aj třikrát za večer zámrz - zeměkoule - zadní vypínač hrůza. Nechci to zakřiknout, ale momentálně jedu na Capitol a OK. Snad jen to přehrávání filmů v AVI formátu to není do teď vyřešené. Přehraje mi 2-3 minuty pak se obraz zastaví a box na nic nereaguje - opět tvrdý restart!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2015 - 22:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Tak jsem to asi přechválil. Šlo to asi týden bez záseku, ale ted´ už je to opět starý známý zamrzač Vitamin. Zase je schopen klidně třikrát za den vytuhnout. Zvlášť když nahrávám nějaký film tak je to k nas.... :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2015 - 12:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
Otylka napsal:
Tak jsem to asi přechválil. Šlo to asi týden bez záseku, ale ted´ už je to opět starý známý zamrzač Vitamin. Zase je schopen klidně třikrát za den vytuhnout. Zvlášť když nahrávám nějaký film tak je to k nas.... :(

urcite se stim da neco delat. 1. jaky používáš skin? muze ti to dělat klidne nejaky pkugin. Avi format je nezmar sice muze byt oznacen avi ale pritom to muze mit jiny codek a te je u sh4 enigma2 problem a ne jen na capitolu ale na vsem.
Vyzkousej jiny hdd i ten ti to muže delat.
hdd mas jen na nahravani nebo tam mas i picony a jine doplnky? skus popsat podrobneji situaci a urcite se najde reseni.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2015 - 1:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Ahoj a díky za pomoc. Ale nevim jestli se v mém případě s tím dá něco dělat. Co se týká zamrzání, měl jsem box dvakrát v Sapru na opravě a nikdy nic nevyřesili. Skin mám ten základní tuším Elgato a ani žádné pluginy navíc jsem neistaloval. Verze Capitol od Sapra. Hdd Verbatim 500GB naformátovaný vo Vitamině na ext3 nahrávání a přehrávání OK. Protože mám v PC Windows tak AVIčka mám na fleshce Kingstone 16 GB FAT 32. Dcerka chce občas pustit nějaké pohádky tak musim přehodi káblíky na starou Arivu 200, ta s tím nemá vůbec žádný problém. Bohužel stabilita a přehrávání videosouborů je na straně Arivy. Obraz už nikoli.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2015 - 1:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
Otylka napsal:
Ahoj a díky za pomoc. Ale nevim jestli se v mém případě s tím dá něco dělat. Co se týká zamrzání, měl jsem box dvakrát v Sapru na opravě a nikdy nic nevyřesili. Skin mám ten základní tuším Elgato a ani žádné pluginy navíc jsem neistaloval. Verze Capitol od Sapra. Hdd Verbatim 500GB naformátovaný vo Vitamině na ext3 nahrávání a přehrávání OK. Protože mám v PC Windows tak AVIčka mám na fleshce Kingstone 16 GB FAT 32. Dcerka chce občas pustit nějaké pohádky tak musim přehodi káblíky na starou Arivu 200, ta s tím nemá vůbec žádný problém. Bohužel stabilita a přehrávání videosouborů je na straně Arivy. Obraz už nikoli.

Ahoj tak asi tak to bych to resil.
Pokud problem pretrvava i po reklamaci u sapro a nic se nezlepsilo a jedes na zakoupenou kartu skylink a nebo upc ditect a zamrza je pravdepodobne problem HW a to bych po 3 reklamaci chtel vratit penize a nebo vymenit za jiny kus.. Pokud jedes na share muze to delat configi v konfiguraci.
Jeste me napada jestli ti to nedela konvektor LNB muze byt spatny a muze ti proto zamrzat obraz a tim se pak prijimac spomali nebo procesor je pak hodne vytizen a snazi se pracovat na 100% a to pak hodne spomali az uplne zastavi prijimac zamrzne.
podej informace o prijmu jetli to dela na kartu a nebo share.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 19.Březen 2015 - 23:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
By Bob moc si vážím si tvé ochoty, díky. Ale zdá se mi že ten problem je asi v HW. Je už to 3 roky- dědek Vitamin. Jedu na kartu Skylink ICE výměna a vyměnil jsem kabel, monoblock za singl konvertor, znovu nastavení paraboly, ale po napsání toho článku už jede 3 den bez zámrzu. To je vážně neuvěření :) Vždy když mu pohrozým tak začne sekat latinu. Je jak malé děcko :D Však ono se to zase projeví až bude MS v hokeji, jako při olympiádě, to zamrzal jak blázen :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 20.Březen 2015 - 13:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
Otylka napsal:
By Bob moc si vážím si tvé ochoty, díky. Ale zdá se mi že ten problem je asi v HW. Je už to 3 roky- dědek Vitamin. Jedu na kartu Skylink ICE výměna a vyměnil jsem kabel, monoblock za singl konvertor, znovu nastavení paraboly, ale po napsání toho článku už jede 3 den bez zámrzu. To je vážně neuvěření :) Vždy když mu pohrozým tak začne sekat latinu. Je jak malé děcko :D Však ono se to zase projeví až bude MS v hokeji, jako při olympiádě, to zamrzal jak blázen :D

nz je to skutecne HW musis se stim smirit a nebo to vymenit za jiny nez zacne ms hockey..

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2015 - 1:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 19
Ahoj BY Bob myslíš že má cenu jít znova do Vitaminu nebo HD Boxu, které sú cenově nejdostupnější? Další linux přístroje typu třeba Xtred... jsou od 4000Kč a výš.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2015 - 1:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
Otylka napsal:
Ahoj BY Bob myslíš že má cenu jít znova do Vitaminu nebo HD Boxu, které sú cenově nejdostupnější? Další linux přístroje typu třeba Xtred... jsou od 4000Kč a výš.

Ahoj jako zastáncem sh4 přístrojů bych šel co hdbox 9105+ ale že sh4 pomalu konči bych určíte šel do Xtrend ET 7500HD já jej mam a myslím si že je to hodně dobré železo. ne každý mipsl se vyrovná obrazu na sh4 přijímačů ale xtrend et7500. určíte bys neudělal spatně s ET7500. zaleží na financích a co bys od přijímače očekával aby uměl. na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
je to vše jen o financích.
SH4 přijímače budou nahrazovaný ARM procesory a nebude to dlouho trvat a nebude žádná podpora img.

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2015 - 9:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Červen 2008 - 21:17
Příspěvky: 92
satelitni prijimac: Dreamsky 7500
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 3 krát
Mám dotaz.
Mám xtrend 7500 a píšeš že je tam pravidelná nočná podpora - na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
Ako zistí že mi to funguje?

_________________
Dreamsky NXP 256 HD, Showbox Vitamin 5000 HD,Xtrend ET7500,Skylink 3x


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Capitol enigma2
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2015 - 10:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2015 - 19:36
Příspěvky: 163
Místo/Bydliště: IRL
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 36 krát
zarim napsal:
Mám dotaz.
Mám xtrend 7500 a píšeš že je tam pravidelná nočná podpora - na et je pravidelná noční podpora jak s ofiko xta tak i s jiných jako třeba openatv, openpli, VTI, a další..
Ako zistí že mi to funguje?

Ahoj tohle tema ale patri do Extrendu a ne do hd-boxu ale odpovim ti ale pristi dotaz na xtrend pis do sprvneho tematu a to je sekce Extrend dekuji.
odpoved na tvuj dotas je:: v menu das jen aktualizaci software a nechas to aktualizovat prece.. trva to podle toho kolik toho tam je.. ale doporucuji ji delat alespon 1 za 2 dny. na xta je spoleh nebo se zameruji jen na xtrend pli ma obcas nejake problemy ze co jde na jedne aktualizaci na druhe nejde.
Snad sem ti odpovedel a priste pis do spravneho vlakna abych to nemusel presunovat. dekuji

_________________
Obrázek
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 139 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 13 4 5 6 7

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk