e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Červen 2018 - 6:14

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 20:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Září 2009 - 14:44
Příspěvky: 18
Zdraví všechny Vitamiňáky. Mám doma asi měsíc Vitamina po úpravě v Sapro, ale neustále dochází k nepravidelnému zamrzání obrazu zejména na kanálech HD. Prostě z ničeho nic se najednou zastaví obraz, někdy stačí přepnout na nekodovaný ČT 24 a zpět a jede to dál, ale z toho zeměkoule- zaneprázdnění- zadní vypínač. Prvně to vypadalo že to zamrzá jen na ČT1 HD, ale olympiáda odhalila i na ČT sport HD a Prima HD. Dělá to NAND verze i NOR verze od Steinera. Kdo má Vitamina pro studijní účely asi dobrý, ale jako rodinný příjmač bohužel i s Enigmou ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 22:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3307
Poděkoval: 30 krát
Poděkováno: 118 krát
Ano, zistili sme že to je hardwarom /kus od kusa môže byť iný, revíziou HW atď./, NAND i NOR u mňa bez problémov, u niekoho iného problémy. Podrobnosti, prípadne riešenie môže vysvetliť iba @sapro, prípadne @dlhe_pole.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2014 - 23:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2510
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 30 krát
Sapro a dlhe pole mi niejak k sebe nepasuje. Nedavno este na sapro nadaval a teraz pre nich pracuje.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2014 - 0:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 225
Poděkováno: 3 krát
Nová verze E2 s kodovým označením "TALISMAN" je už pár dnů mezi testery , je třeba vydržet , vypadáto OK .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2014 - 6:56 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 936
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 58 krát
Kasr napsal:
Sapro a dlhe pole mi niejak k sebe nepasuje. Nedavno este na sapro nadaval a teraz pre nich pracuje.

Přesně tak , mě stači když čtu jeho příspěvky ( nemusím je čist )

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 25.Únor 2014 - 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17091
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
Fogo je jediny co ostal na hwsat na slovensku . Skuste najst , este lepsie, ukazat prstom na lepsieho odbornika. Je logicke, ze bol vybrany pre autoriz
servis
Je to biznis, sympatie tu nehraju ziadnu rolu.
Nikdy nebude fanusikom sh4 , ale hw nepotrebuje fanusika, potrebuje odbornika .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2014 - 19:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 68
satelitni prijimac: HDBOX 9105+
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
Rozmyslam že kúpim vitamin no trocha ma znervoznuju tieto problémy. Dufam že sú to len výnimočne problemy, lebo chcem prijmac spojazdnit pre rodinne využitie, nie vedecky vyskum

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk

_________________
2 x Hdbox 9105+ , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 , tbs6928 DVB-S2 PC tunner, GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2014 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 225
Poděkováno: 3 krát
Problém byl vyřešen , ale jeto asi v jiných příspěvcích napsáno .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2014 - 14:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Prosinec 2013 - 14:04
Příspěvky: 1
Zdravím. Asi týden mám ShowBox s E2 a mám problém se zamrzáním, tak jak je tu popsáno. Nahrál jsem nejnovější sapro image, ale problém se stále objevuje - náhodně, ale několikrát za den se program sekne.
Z předchozích příspěvků mi není úplně jasné, jestli je problém vyřešen (a jak), nebo je to na vrácení přístroje. Může někdo poradit?
Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2014 - 21:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 225
Poděkováno: 3 krát
Vlada181 napsal:
Zdravím. Asi týden mám ShowBox s E2 a mám problém se zamrzáním, tak jak je tu popsáno. Nahrál jsem nejnovější sapro image, ale problém se stále objevuje - náhodně, ale několikrát za den se program sekne.
Z předchozích příspěvků mi není úplně jasné, jestli je problém vyřešen (a jak), nebo je to na vrácení přístroje. Může někdo poradit?
Díky.


Problém se zamrzáním bude spíš problém v emulátoru karet ,
někde tady byl odkaz na otestovaý oscam , tak si ho tam nahraj .

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2014 - 12:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Březen 2013 - 11:01
Příspěvky: 174
satelitni prijimac: GI LX2
Poděkoval: 1 krát
Oscam je z casti zodpovedny za zamrzanie ale ani nahranim toho upraveného oscamu zamrzanie neprestane. Podla toho čo som čital z casti pomoze vymena kondenzatorov a lepsi signal na HD programoch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2015 - 12:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2014 - 9:40
Příspěvky: 5
Ja mam ten isty problem. Zariadenia mam dva. Na oboch zariadeniach sa mi deje to iste. Raz za cas nahodne zamrzne program pri prepinani. Musim potom zariadenie restartovat bud na tvrdo alebo cez menu restart systemu. Mam posledny image
enigma2-sapro_vitamin_flash_20141222.tar.gz. Chcel by som vediet teda ci je to chyba HW alebo SW ? Aby mohol zariadenie podla potreby reklamovat alebo si to spravit sam. Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2015 - 21:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 95
Poděkováno: 16 krát
Co používáš na čtení karty?Předinstalovaný ice od sapra nebo nějaký oscam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zamrzání obrazu na programech HD
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2015 - 9:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Březen 2014 - 9:40
Příspěvky: 5
Vsetko od sapra.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk