e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Prosinec 2017 - 3:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 10:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2975
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 88 krát
Ťažko povedať, u mňa chodia bez problémov rôzne verzie Oscamu, napr.:
oscam-ymod.18t50
oscam.6644
oscam.7266-BS /BlackShip/
oscam.7819
oscam.8605
oscam.9003
u niekoho sú stále problémy
Možno tvoj Oscam s tvojou konfiguráciou sa niekomu inému bude správať inak. Takže nebol by som si istý že návod by sa dal brať ako všeobecne platný pokiaľ sa neotestuje na väčšom množstve boxov. Ale ak sem dáš tú tvoju kompiláciu Oscamu, prípadne s konfigom tak radi otestujeme. :D

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 16:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2012 - 16:14
Příspěvky: 54
hello steiner or is oscam-ymodv18t50 sh4 for hdbox thank you.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 17:22 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 878
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 47 krát
Steiner napsal:
oscam7819.rar , konfigy štandard, neprikladám

0,8W - Expres, FUN 1 ... FUN 5 nejde ani v sapro ani v PKT , radio FUN nevidim, Expres mp2 ide

audio AAC-HE meo tv ( Hispasat ) VU+ultimo jde DM_500hd ani tuk !!! vitamin zatím ne ....


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ VU+ ULTIMO 4K_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / PioneerVSX-1131
skype:emilsat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 19:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 2975
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 88 krát
kookesam napsal:
hello steiner or is oscam-ymodv18t50 sh4 for hdbox thank you.

try sh4-stapi from here:
viewtopic.php?f=165&t=40338&start=120

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom od marec 2016 po december 2016 neodporúčam !!! 2016/02 - OK, 2017/01 - OK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 19:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Říjen 2012 - 16:14
Příspěvky: 54
ok thank you steiner is work tntsat for hdbox hdready thank you.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2014 - 14:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2009 - 14:52
Příspěvky: 4
Ahojte, kupil som novy Vitamin, zatial s povodnym FW a chcel by som na nom rozbehat oscam ako clienta(sharing). Nasiel som k tomu vela roznych informacii na fore, ale potreboval by som nejaky uceleny aktualny kratky navod ako to rozbehat. Vopred vdaka za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2014 - 9:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červenec 2009 - 14:52
Příspěvky: 4
Nastastie tu chodia aj ludia kt. su ochotni poradit aj v trivialnej veci a uz sa mi to podarilo rozbehat. Za to im dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 10:16 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 326
satelitni prijimac: hdbox9105+
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 4 krát
naistalaloval som do enigmy2 enigma2-plugin-addons-oscam_1.20_PKT_r8605_sh4
dal som oscam.keys ale emu nejdu jako stv1,adt

Obecně pro příjem EMU platí: použij Mgcamd, nebo OSCam-ymod.

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 17.Prosinec 2014 - 21:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 89
Poděkováno: 15 krát
Pročti si forum tam je vše napsáno.Samotný oscam ti emulovat nebude.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2016 - 22:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2010 - 14:17
Příspěvky: 16
Poděkováno: 1 krát
Oscam pre gazdinky. Kedze mam karty UPC a SKYlink, ktore obcas prehadzujeme medzi prijmacmi podla potreby, na fore som univerzalne konfigy nenasiel, bol som donuteny zmotat jeden oscam, kde sa len prehadzuju karty 0D96 a 0D97 a idu obe bez reptania a nutnosti prepinat v softcam rezim. Manzelka je spokojna, tym padom aj ja. Nastavenie softam: oscam, Vyber cs: Ziadne. Secure: Ziadne. Treba mat nainstalovany softcam a oscam a prekopcit prilohy. SW mam sapro/steiner, doteraz z odskusanych najlepsie riesenie pre nand vitamin, je stabilne a "nekouse, smekam jarmulku".


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IPbox 9900HD AB Enigma2, DM500plus Gemini, Motor.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2017 - 23:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2016 - 18:08
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Ahojte, ako sa da najsamjednoduchsie urobit kopia image so vsimvsehovsudy z jedneho superfunkcneho vitaminu 5000 na novy? Rad by som totiz prekopcil moje image aj s nastavenim softcamu a citaciek na svokrov " novy" vitamin, ale ked dam obnova software a do hdd ci do tmp backup z mojho,tak tak ten ho nevidi. Som ho preflahoval steinerovym img, ale stale je tam ten stary balast z ellano img. Dik vopred za help.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2017 - 15:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Říjen 2007 - 19:47
Příspěvky: 89
Poděkováno: 15 krát
Co tam máš za images.Přes fullbackup uděláš zálohu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2017 - 15:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2683
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 94 krát
Přesně tak, pomocí BackupSuite se provede úplná záloha, která se obnoví z USB stejně jako instalace běžného img. :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2017 - 22:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2016 - 18:08
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Este otazka, ako uprednostnim v oscame, aby cital prednostne z karty pred cccamom z citacky cccamd tahajucej zo servru? Preferlocalcads mam 1, ale aj na zakadnych programoch oscam pise, ze taha z cccam servru.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2017 - 10:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 161
Poděkováno: 6 krát
jo někdy to dělá,proč nevím , ale asi karta je pomalejší než net.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2017 - 11:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 1863
satelitni prijimac: f4t, x403p, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 140 krát
Poděkováno: 152 krát
kaizkaiz2 napsal:
Este otazka, ako uprednostnim v oscame, aby cital prednostne z karty pred cccamom z citacky cccamd tahajucej zo servru? Preferlocalcads mam 1, ale aj na zakadnych programoch oscam pise, ze taha z cccam servru.

Mne taha prakticky neomylne z lokal kariet bez dalsich vymyslov. Da sa v services definovat, ktore servisy ma tahat z domacej karty, potom ked ti vypadne lokalna karta, tak sa sarika na stv1 neopyta ani omylom. Pripadne na sarika napises !kombi alebo !digital pricom zoznamy si spravis sam napriklad takto (pozor, zoznam je asi pol roka stary, na odskusanie konceptu moze stacit).
Kód:
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
###   Plik oscam.services wygenerowany automatycznie                   ###
###   Wygenerowano na stronie http://kos.hdsat.pl                      ###
###   Plik utworzono 20.11.2016 22:14:52                               ###
###   Autor: rufus1987                                                 ###
###   Uwagi i propozycje proszę wysyłac na PW dvhk user rufus1987      ###
###   http://www.forum.dvhk.pl/private.php?do=newpm&u=127933           ###
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
[SKYLINK]
caid                            = 0D96,0624
provid                          =
srvid = 3253,1794,17CE,17CF,1807,13A6,13A7,13A8,13AA,13AB,13AC,13AD,13AE,13AF,13BA,13BB,13BC,13BD,13BE,1419,141A,141F,1420,1421,1423,13ED,13EE,13EF,13F0,13F1,13F2,13F4,1B81,3391,3392,3393,3394,3395,3396,3397,3398,3399,339A,339B,515F,5165,519E,51A1,51A4,51A6,36E2,36E3,36E4,36E5,36E7,36E8,36E9,36EA,36EA,36EB,36EC,36ED,36ED,36EE,36EF,371E,371F,3720,3721,3722,3723,3724,3725,3726,3728,372A,372B,17D5,17D7,334C,334E,3351,3351,3352,3353,3354,3355,3356,0302,0303,0305,0306,0307,0308,0309,030A,030B,030C,030D,030E,030F,0310,0313,0314,0315,13B1,13B2,13B3,13B4,13B5,13B6,13B7,13B8,13B9,13C2,13C5,13C6,13C8,13CB,141E,51DD,5284,1452,145B,145C,1F41,1F42,1F44,1F45,1329,132A,132B,132C,132D

[SKYLINKDIGITAL]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 1329,132A,13B4,3398,3358,1F4B,3399,13B6,3397,371F,1328,1454,1332,339B,141F,1F49,1F41,1F42,3391,3392,3357,1F43,1F44,1F45,3395,3394,3721,3722,36E5,3396,36EF,36E8,36E4,132B,132C,132D,1421,1451,13BC


[SK]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 13B4,3398,3358,3397,13b6,371f,339b

[CZ]
caid                            = 0D96,0624
srvid = 3720,3391,3392,3357,3394,3721,3722

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 10:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Červen 2016 - 18:08
Příspěvky: 3
Poděkoval: 1 krát
Petrik vdaka, zmena v services pomohla, teraz si to taha z karty ako Kollarove mamicky :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam - original Sapro E2
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2017 - 11:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 1863
satelitni prijimac: f4t, x403p, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 140 krát
Poděkováno: 152 krát
To ma potesilo. Ak niekto potreboval sikovny zoznam sluzieb, tu sa daju lahko vygenerovat http://kos.hdsat.pl/menu-8.html

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 38 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk