e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 3:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Diskusia pre klasicku verziu sw k Showbox SD a Vitamin



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 16:53
Příspěvky: 5
Zdravým

Potreboval by som nejaký stabilný FW na Showbox S-300 platinum aby my tam išla karta skylink výmena.. doteraz tam fungovala týždeň a potom pislalo kodovana karta.. keď som dal kartu do druhého primaca nacitalo kartu hneď.. a zas potom fungovala tyzden.. poprosil by som neaky stabylny FW aby to fungovalo legalne vsetko..


Ďakujem.. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 12.Srpen 2014 - 23:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 238
Poděkováno: 4 krát
V25
zkus dát do google :
V25 skylink ICE showbox

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2014 - 8:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 676
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
Negoogli nenajdeš, daj tam tento: FW - V25 - 2011.01.06


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2014 - 19:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 16:53
Příspěvky: 5
hajnall napsal:
Negoogli nenajdeš, daj tam tento: FW - V25 - 2011.01.06




Ďakujem zatiaľ všetko funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2014 - 20:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 676
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
jaroslav1717 napsal:
hajnall napsal:
Negoogli nenajdeš, daj tam tento: FW - V25 - 2011.01.06




Ďakujem zatiaľ všetko funguje

OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2014 - 18:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 16:53
Příspěvky: 5
hajnall napsal:
jaroslav1717 napsal:
hajnall napsal:
Negoogli nenajdeš, daj tam tento: FW - V25 - 2011.01.06




Ďakujem zatiaľ všetko funguje

OK.



Vydržalo to jeden deň... už to nefunguje.. :(

ani signál nenačítalo..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2014 - 19:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1812
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Definuj ... ani signál nenačítalo ... #-o


... chybička či porucha ... bude v niečom inom a nevyrieši ju výmena softvéru ...


Satelitný prijímač ShowBox S-300 Platinum v ktorom je soft. verzia 25,
s kartou Skylink ICE funguje bezproblémovo tak ako má ...
Ak je správne pripojený, správne naladený, nastavený, má správne nastavenú parabolu,
je funkčné LNB a kabeláž je vyhotovená tak ako má byť.

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2014 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 16:53
Příspěvky: 5
nič nechytá ani jedna palička signálu a pritom na dalsich 3 prijímačoch ide bezproblémovo.. keď som vymenil prijimac funguje bez problémov na tom kábli.. tak problém nie je na parabole ani LNB tak možno len v prijimaci.. a pri tom včera som ho naladil a fungovalo bez problémov a dnes keď som zapal už nefunguje nič..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2014 - 20:30 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 676
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
jaroslav1717 napsal:
nič nechytá ani jedna palička signálu a pritom na dalsich 3 prijímačoch ide bezproblémovo.. keď som vymenil prijimac funguje bez problémov na tom kábli.. tak problém nie je na parabole ani LNB tak možno len v prijimaci.. a pri tom včera som ho naladil a fungovalo bez problémov a dnes keď som zapal už nefunguje nič..

u mna štvrtý rok všetko funguje OK. skus dat tov nastavenie...nožno je chyba v boxe.
P.S. na FTA máš signál?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2014 - 20:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2681
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 35 krát
Mne tiez uz niekolko rokov no problem. Mam v25 a obcas tam skusim kartu(poslednykrat bez zapisov a nabehla bez refresu do pol hodiny). Bezi obcas cez rs232 share z oscamu.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Showbox S-300 platinum
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2014 - 20:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 16:53
Příspěvky: 5
stale nic nefunguje preinstaloval som FW a nic..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk