e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Červen 2019 - 9:51

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 113 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 12:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Leden 2012 - 22:49
Příspěvky: 42
Chlapy... funguje vam youtube plugin s feedu ? Vypisuje mi to, ze video is not available.

Alebo treba stiahnut z ineho zdroja ? Diky moc


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 12:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 23:01
Příspěvky: 77
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
YouTube nejede snad nikomu. Nevím proč ale někdo neudělá funkční plugin. Asi je to problém.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2015 - 13:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Leden 2012 - 22:49
Příspěvky: 42
Velka skoda, feedy mi to nacita ale prehrat uz nedokaze. Tusim ani original FW neprehra uz youtube.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 10:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
originál FAC.HD BOX.FS9105plus.HbbTV.v2.11.90 bez E2 ,žádný problém s YT.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 13:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 23:01
Příspěvky: 77
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Mně YouTube nejel ani na origo FW, můžu vyzkoušet, jen vyhodím flashku...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2015 - 16:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červen 2013 - 10:37
Příspěvky: 6
Ahojte.
Včera jsem do nového HD BOXU 7119 instaloval do flash E2 HD Ready, podle mě poslední verzi.
Vše proběhlo O.K., ale při stahování pluginů se mi nabídne pouze ADDONS. Chtěl jsem zkusit YouTube apod. ale není v nabídce.
Dále při přechodu do hlubokého spánku se na displeji rozchází čas o 2 hodiny?
Máte s tím taky zkušenosti?
Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Únor 2015 - 9:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červen 2013 - 10:37
Příspěvky: 6
Tak jsem si horko těžko nastrkal do Hd boxu jiné feed-servery a pluginy se ukazují, ale většinou nejdou stáhnout. Plugin Youtube jsem se štěstím nainstaloval, když měl box " dobrou náladu" a taky nefrčí. Feedy se ukážou ale známá hláška " video is not available" a nepřehrají se.
Vrátil jsem se zpět k Platino verzi a pluginy bez problémů, jen Youtube ani v Platino nejede???
Budu hledat dále.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Červenec 2015 - 13:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 12:39
Příspěvky: 35
Chcel by som sa opýtať ked zapnem hd box nabehnú mi číslice 7819 a následne sa spustí enigma 2 Infinity chcel by som túto odinštalovať a nahrať originál frimware ako mám postupovať ? Díík za rady !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2015 - 8:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2008 - 10:55
Příspěvky: 151
satelitni prijimac: 2ks- Vu+ UNO 4K SE
Poděkoval: 3 krát
kixes napsal:
Chcel by som sa opýtať ked zapnem hd box nabehnú mi číslice 7819 a následne sa spustí enigma 2 Infinity chcel by som túto odinštalovať a nahrať originál frimware ako mám postupovať ? Díík za rady !

v subore infinity ked si si ho stiahol mas zlozku back a v nej subor usb_uboot das na usb vypnes box vypinacom v zadu a drzis tlacitko na boxe up po ukonceni instalacie mozes natiahnut origo soft


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2016 - 21:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Březen 2011 - 10:58
Příspěvky: 76
djmk napsal:
kixes napsal:
Chcel by som sa opýtať ked zapnem hd box nabehnú mi číslice 7819 a následne sa spustí enigma 2 Infinity chcel by som túto odinštalovať a nahrať originál frimware ako mám postupovať ? Díík za rady !

v subore infinity ked si si ho stiahol mas zlozku back a v nej subor usb_uboot das na usb vypnes box vypinacom v zadu a drzis tlacitko na boxe up po ukonceni instalacie mozes natiahnut origo soft

Čteš vůbec po sobě co píšeš? Vypneš box a podržíš tlačítko UP.Pokud je to kolega , který začíná, tak si asi těžko domyslí, že by si měl zapnout síťové tlačítko. To by si mohl UP držet ještě teď. Žejo. Radit jo, ale je potřeba se umět u toho vyjadřovat, a nebo po sobě číst.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2016 - 22:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Září 2008 - 22:45
Příspěvky: 15
Poděkováno: 1 krát
A proč chceš Infinity odinstalovat? Pro mě je to nejlepší enigma pro tento stroj. Jestli chceš používat origo soft, tak stačí při startu (když svítí 7819) zmáčknout modré tlačítko a box se spustí s originálním softem. Když budeš chtít zase enigmu, při startu zmáčkneš červené tlačítko.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Červenec 2016 - 20:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 27.Květen 2008 - 12:00
Příspěvky: 517
Poděkováno: 5 krát
rhado napsal:
A proč chceš Infinity odinstalovat? Pro mě je to nejlepší enigma pro tento stroj. Jestli chceš používat origo soft, tak stačí při startu (když svítí 7819) zmáčknout modré tlačítko a box se spustí s originálním softem. Když budeš chtít zase enigmu, při startu zmáčkneš červené tlačítko.


... súhlasím , Infity aj u mna funguje už nejaký ten rôčik k plnej spokojnosti.... :poklona:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2019 - 8:40 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 367
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 4 krát
ahoj existuje aj na hdbox9105+ s enigmou2 ten to plugun :remote channel stream converter

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 113 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk