e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Říjen 2017 - 23:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 0:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2338
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 276 krát
nemá prosím někdo sw 1.08.B9

děkuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 18:28 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 23.Leden 2012 - 15:00
Příspěvky: 869
satelitni prijimac: Vu+,Xtrend,AbIpbox,Ariva ...
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 16 krát
FK7000_1.08B9_17.05.2011
Release notes 1.08B9
+synchro audio-video fixed
+Slovak language added
+turn on from standby (clock)fixed
+update via Internet fixed
+change MAC problem fixed-
http://www.sharing-club.ru/attachment.p ... 1305652328

Soft FK7000_1.08B9 patch_17.05.2011
verzia emu a zdieľanie
zmeny CCcam a Newcamd-
http://www.sharing-club.ru/attachment.p ... 1305652614

_________________
Vu+, Xtrend, Ipbox, Ferguson
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2013 - 20:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2338
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 276 krát
masko díky

vyzkouším , kamoš s tím došel , se mu to seká (ICE) tak snad to bude lepší !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2013 - 9:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 244
Poděkoval: 8 krát
hlustvisihak napsal:
masko díky

vyzkouším , kamoš s tím došel , se mu to seká (ICE) tak snad to bude lepší !


Čao.Mě se osvědčil ke karte ICE 1.O9B9 patch.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2014 - 17:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 75
Zdravim,

mam na vas jednu prosbu. Doteraz som zdielal jednu kartu Skylink na dva Fergusoni FK7000. Uz teraz nejak nejde, aj ked LAN siet medzi nimi je vytvorena, aj Ping bez problemov funguje. Ale obraz na Room2 je stale Kodovane. Skusil som aj vsetky kombinacie FW, aj stary 1.74B2-patch, aj 1.08B9 aj posledny 1.09B9-patch aj napr. original (nie patch) do hlavneho, a do druhej izby patch, siet cez Ping stale je medzi nimi ale zapisy z tej jednej karte nejdu...skusil som aj kombinaciu, do jedneho primaca jeden soft, a do ineho iny soft, ale ani tak nepomohlo. Aj rozne karty som tam dal, ICE, IR Skylink aj IR CSlink ale ani s jednou nebezal ten vedlajsi primac. Dva krat nabehol, aj pri prepnuti isli aj ostatne stanice v pohode, ked som ich znovu vypol z DO uz nenabehlo...

Tak ci niekto nevie mi poradit v com moze byt problem. Podobny problem som mal s dvomi Optiboxmi Prima Ready, dal som tam starsi soft, 1.8.75 a uz v pohode zdielalo, len tam ja zdiela cez RS232...
Zdielanie danej karty som skusal napr. na Alma 2220 a tam to bez problemou zdiela cez LAN.

Vopred vdaka za kazdu radu.


Danke.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2015 - 14:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Leden 2015 - 15:17
Příspěvky: 13
Můžete prosím poradit ?

Ferguson FK 7000, nainstaloval jsem firmvare s patchem FK7000_20110722_1.09B9_patch.zip

Sharing mi fičí, ale nejedou mi programy pod normou DVB-S2 8PSK, například CT 1 HD, CT 2 HD, CT sport HD. Přitom box má HDMI výstup.
Prostě když dám prohledat TP frekvenci 12 363 V 29 500 tak ani nic nenajde :(

Ještě zítra zkusím přeinstalovat na starší firmware, nebo je to zbytečné a mám hledat jinde ?

Děkuji za radu :thankyou:

Je divné, že u DM 800HD úplně to samé :o

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 31.Květen 2015 - 16:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2008 - 8:20
Příspěvky: 244
Poděkoval: 8 krát
Ahoj.Však to je SD přijímač.Ten výstup přes HDMI,to bylo už i u předcházející řady 7900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2016 - 18:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Červen 2009 - 16:41
Příspěvky: 3
Zdravíčko, poraďte mi .... mám Ferguson FK-7000 a potrebujem sa dostať do skrytého menu avšak nikde to neviem nájsť (postup) .... myslím toto menu kde sa zadávajú kódy (ako sme kedysi manuálne zadávali pre digi::) ... odpovede poprosím na mail:excellence@zoznam.sk, alebo na pokec(nick):excellenceke, ďakujem :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2016 - 7:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2010 - 18:30
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: opticum 4100TSCXE, HDBOX9105
Poděkoval: 1 krát
zdravim vas
ked uz tu diskutujete o tomto STB, chcem sa spytat ci nevie niekto poradit ako zadam cez ovladac bodku "."
V STB je firmware FK7000_20110722_1.09B9_patch.zip


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2016 - 21:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2010 - 18:30
Příspěvky: 9
satelitni prijimac: opticum 4100TSCXE, HDBOX9105
Poděkoval: 1 krát
globo1 napsal:
zdravim vas
ked uz tu diskutujete o tomto STB, chcem sa spytat ci nevie niekto poradit ako zadam cez ovladac bodku "."
V STB je firmware FK7000_20110722_1.09B9_patch.zip


Tak si odpoviem sam lepsie som mal pozerat ovladac bodka sa skryva pod cislom 1
:)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Ferguson FK 7000
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2017 - 15:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 75
Zdravim,

mam na vas jednu prosbu. Doteraz som zdielal jednu kartu Skylink na dva Fergusoni FK7000. Teraz skusam ich po case znovu spojit, a nejak mi to nejde. Freesat este vysiela v SD, niekto len tak docasne by potreboval.
Newcamd Server:
198.168.001.001
255.255.255.000
198.168.001.001
Port: 8000

Newcamd Client:
198.168.001.002
255.255.255.000
198.168.001.001
Port: 8000
U klienta Nazov Servera:
198.168.001.001

Ked zadam Ping, vyhodi Ping succes. Ked idem dolu nizsie na Klient je tam kolonka Prihlasit, stlacim a hned vyhodi Login failed. Skusil som aj vsetky kombinacie FW, aj stary 1.74B2-patch, aj 1.08B9 aj posledny 1.09B9-patch aj napr. original (nie patch) do hlavneho, a do druhej izby patch, siet cez Ping stale je medzi nimi ale zapisy z tej jednej karte nejdu...skusil som aj kombinaciu, do jedneho primaca jeden soft, a do ineho iny soft, ale ani tak nepomohlo. Pred asi 3rokmi som mal takyto problem, len to bol Ariva 100E a tento jeden FK7000 nieco som potom stlacil a bezalo, par rokov bez problemov. Ale ani za frasa si neviem spomenut kde co som postlacal.

Nieco len bude zle v nastaveni ale si neviem prist na to.
Zdielanie danej karty som skusal napr. na Amikach 8150 a tam to bez problemou zdiela cez LAN.

Vopred vdaka za kazdu radu.


Dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk