e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 11:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 05.Listopad 2016 - 8:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Říjen 2010 - 11:26
Příspěvky: 63
Poděkováno: 1 krát
ovladac 9150+ strasne vrzga ked prepinam
ked prepinam v noc kazde tlacitko cvak hlasno a vrzga.


na dream box,na tv to ide ticho bez cvakania- vrzgania

aku funkcnu nahradu alebo ako opravit ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2016 - 17:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Březen 2011 - 10:58
Příspěvky: 76
No cvaká, ono tam jsou mikrospínače, je to nepříjemné, ale co naděláš. Neopravíš, nahradit univerzálním a naprogramovat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2016 - 19:12 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1139
Poděkováno: 7 krát
funkcni nahrada http://eshop.sapro.cz/hd-box-8000-dalko ... d1648.html

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 20:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
davidas máš to diaľkove odskúšané? Je lepšie ako ten nepodarok čo je dodávaný k 9105+? :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 21:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3271
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 130 krát
Originál diaľkové k 9105+ je fakt ostuda. Nie je človeka čo by s tým nemal problém.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2016 - 22:02 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2349
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 40 krát
http://www.dalkove-ovladace.cz/ovladace ... dac-p-2883

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 8:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1139
Poděkováno: 7 krát
notna napsal:
davidas máš to diaľkove odskúšané? Je lepšie ako ten nepodarok čo je dodávaný k 9105+? :(


bral jsem uz druhy kus, pokud mas v zaruce, tak ti jej vymeni....

ja jsem byl spokojen, druzi co jej maji, tak taky...nejsou tam uz mikrospinace, ale klasicka kontaktni guma...

jinak, kdyz se podivam na icecrypt s4000hd (fortis), ktery je stary cca 5. let, nebo mozna i vice, tak ten ma stejny ovladac jako soucasne hd boxy a funguje doposud bez problemu....

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2016 - 11:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
davidas napsal:
notna napsal:
davidas máš to diaľkove odskúšané? Je lepšie ako ten nepodarok čo je dodávaný k 9105+? :(


bral jsem uz druhy kus, pokud mas v zaruce, tak ti jej vymeni....

ja jsem byl spokojen, druzi co jej maji, tak taky...nejsou tam uz mikrospinace, ale klasicka kontaktni guma...

jinak, kdyz se podivam na icecrypt s4000hd (fortis), ktery je stary cca 5. let, nebo mozna i vice, tak ten ma stejny ovladac jako soucasne hd boxy a funguje doposud bez problemu....

ďakujem za odpoveď. moje diaľkové je už po záruke. kúpim to čo ty.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2016 - 9:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Březen 2012 - 21:27
Příspěvky: 7
Ja som mal k FS 9100 to co chces kupit ako nahradu. Po pol roku zliezla s tlacitok potlac. Ja som si radsej zohnal tonto model co je dodavany k 9105 a aj ked klika, tak max. spokojnost uz 4 roky.

_________________
SF4008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ovladac HD BOX 9150+
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2016 - 0:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Září 2007 - 12:36
Příspěvky: 25
skipyhdbox napsal:
Ja som mal k FS 9100 to co chces kupit ako nahradu. Po pol roku zliezla s tlacitok potlac. Ja som si radsej zohnal tonto model co je dodavany k 9105 a aj ked klika, tak max. spokojnost uz 4 roky.

Mne to že "klika" nevadí, ale vadí mi že na niektoré tlačítka musím opakovane stlačiť kým zareagujú a to veľkou silou. Niekedy sa už bojím, že ten ovládač zlomim! :x


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk