e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Prosinec 2018 - 11:27

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 11:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
Neviem spojazdnit newcamd a ani cccam v boxe 9105+
skusal som cez ftp súbor "cardclient.conf" v boxe:
/var/etc/protect/cardclient.conf
cccam2:192.168.1.100:12000:0/0/0:meno:heslo

Neviete mi niekto poradit? diik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 11:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1313
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 60 krát
var/keys/newcamd.list
CWS = 127.0.0.1 00000 user pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 17:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
dostal som sa do toho newcamd.list. za CWS som nastavil URL/port/meno /heslo /keys
nejde to -este treba niekde nieco nastavit?, ktory plugin pritom vlastne spustit? diik
Uz mi to aj raz islo, len som zacal vypinat pluginy aby som zistil , cez ktory vlastne to ide , no zase to nejde a som na zaciatku:-)


Naposledy upravil(a) mikysupra dne 07.Listopad 2015 - 19:43, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2015 - 19:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
tak nevem - od obeda skusam vselico mozne - nema niekto trosku cas aj cez skype mi to jednoducho pomoct nastavit? diik

CWS_KEEPALIVE = 300
CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS = URL/10001/ meno/ heslo 0102030405060708091011121314
takto mi to vyzera v newcamdlist
ten incoming port? 10001? ako teda to ma byt?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2015 - 14:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
Tak som to vsetko pomazal a nainstaloval som plugin XcamClient2 - cez tento mi to nejde
( za label -newvamd-reader1 group-1, porty som podaval po jednom , ake potrebujem stlacenim duplicate a doplnil som novy port ciganov a upc)
potom som nainstaloval Xcam Client a v XcamConfigure som nastavil zase potrebne udaje- spustil Xcam Cient a nabehlo iba UPC - cigani prostenechcu ist.
Skusal som nastavit aj v XcamConfgure -cccam2 no bez vysledku .
](*,) ](*,) ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 16:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 64
Poděkoval: 6 krát
cccam normálně funguje. Jsou správně nastaveny všechny parametry? Případně můžeš zkusit oscam, ten je trošku výřečnější v případě nějaké chyby.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2015 - 18:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Březen 2011 - 10:58
Příspěvky: 76
V mgcamd místo 10001 to dej tak.

CWS = URL/14500/ meno/ heslo 0102030405060708091011121314


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 10:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
Nazdar teraz potrebujem pozriet na zapisy , co mam v enigme 2 openatv vo var/keys/newcamd.list
Nejde mi to - viete mi niekto na to pozriet? diiik
takto vyzeraju moje zapisy v liste:
:thankyou:
CWS_KEEPALIVE = 300
CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS =URL/14500/ meno/ heslo 0102030405060708091011121314
#CWS = 127.0.0.1 15006 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 10:36 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
a ty si defektny alebo co, sak zakomentovany riadok pod tym mas vzor, tak nad cim maturujes ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 11:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
#CWS = 127.0.0.1 15006 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

sorry , ale tak som to pochopil?
127.0.0.1 - namiesto toho dam URL adresu servera , 15006 necham, meno,heslo ,keys ?
tak to mam nastavit v tom riadku vyssie?
lebo som to dal a nejde diik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 11:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
kasli na to.. predaj ho a kup si skylink ready box.

CWS = ipcka 14500 meno heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

kua ci jako ti to mam napisat ? preco tam drbes lomitka, ci mas nejaku lomitkovu schízu ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 12:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
OK. Aj keď sa len učím,ale stroj sa mi páči. Už ho len pochopiť. Dik za radu skúsim teda. Len mi nejde do hlavy ako bude fungovať saring ,keď nedám Url adresu odkiaľ to bude ťahať. IP adresa môjho boxu...hm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 12:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
mikysupra napsal:
OK. Aj keď sa len učím,ale stroj sa mi páči. Už ho len pochopiť. Dik za radu skúsim teda. Len mi nejde do hlavy ako bude fungovať saring ,keď nedám Url adresu odkiaľ to bude ťahať. IP adresa môjho boxu...hm


ty si snad delas kozy.. sak kua ked mas niekoho co ti poskytne zdielacku tak ten Ti da vsetky relevantne udaje.. Ci ty si si jako myslel ze sharring je to ze nahadzes odbrucha nieco do boxu a mas full ponuku ?
paneboze !! sme vsetci tvoji alebo len podaktori ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 12:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
ok ved ten mi aj dal - server, port, Caid, meno, heslo . Nie IP adresu

uz to fici jupiii


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 14:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
no hurá ...mam pivo u Teba .. :ROFL:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 15:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
Aj panáka. Ale ešte sa chcem spýtať,keď chcem pridať ďalší protokol ten istý server, ako má to ďalej vyzerať.(krizik cws=a to isté len iný protokol?)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2015 - 17:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Březen 2011 - 10:58
Příspěvky: 76
Bez mřížky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2015 - 14:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3190
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
mikysupra napsal:
Aj panáka. Ale ešte sa chcem spýtať,keď chcem pridať ďalší protokol ten istý server, ako má to ďalej vyzerať.(krizik cws=a to isté len iný protokol?)


ked chces iny protokol tak iny format zapisu a iny subor, teda tak to byva u linux boxov a mgcamde. hdboxa9105+ nepoznam, na to sa musi ozvat uzivatel co ho vlastni


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem s rozbehnutím
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2015 - 16:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Březen 2009 - 22:58
Příspěvky: 208
Poděkoval: 21 krát
Nazdar. Tak nedari sa mi to stale rozbehat- Uz som teraz presiel na enigmu platino, no stale cez mgcam v newcamd.list mi funguje iba jeden port(?) V orig softe to ide v pohode - pouzivam tri porty 4006,4011,4032 - No v enigme aj ked dam namiesto 4006 - 4032(cigani) tak nic - nechapem . 4006 (upc) funguje. Poradte mi prosim co mam vyskusat- S oscamom by som potreboval pomoct, lebo uz som postahoval vselico a popremiestnoval, no nakoniec som musel urobit stale novu instalaciu enigmy. diik


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk