e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Září 2018 - 13:10

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 72 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2014 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2011 - 20:28
Příspěvky: 179
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX
Poděkováno: 2 krát
poradite mi či ide nejake wifi aj na starši typ hdboxu? hdbox9100.dakujem.

_________________
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2014 - 20:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Zdravím mám problém kúpil som si vyššie spomenutý TP-Link TL-WN727N do svojho HD BOXU 9105+ no robil som všetko čo je vyššie napísané čiže som strčil usb kľúč reštartoval ho vzadu a aj tak to nemôžem prepnúť z módu ethernet na wifi a už som to skúšal aj cez predlžovací kábel a aj cez usb vpredu a aj vzadu a stále nič...neviem čo mám už robiť viete mi poradiť??? Ďakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 13:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Červen 2008 - 12:02
Příspěvky: 107
Edimax EW-7811Un - HD BOX 9105, HD BOX 9105plus http://www.alza.cz/edimax-ew-7811un-d187195.htm

_________________
Azbox 720 - Globo HD S1 - Optibox Koala - HD Box 105+ - Formuler S Turbo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 15:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:55
Příspěvky: 132
baracuda2233 napsal:
Zdravím mám problém kúpil som si vyššie spomenutý TP-Link TL-WN727N do svojho HD BOXU 9105+ no robil som všetko čo je vyššie napísané čiže som strčil usb kľúč reštartoval ho vzadu a aj tak to nemôžem prepnúť z módu ethernet na wifi a už som to skúšal aj cez predlžovací kábel a aj cez usb vpredu a aj vzadu a stále nič...neviem čo mám už robiť viete mi poradiť??? Ďakujem

Ja ho mám,najskôr som si ho nainštaloval do pc(na skúšku),zadal heslo a v pohode fungovalo.Potom som ho dal do zadného usb v 9105+ podľa vyššie uvedeného návodu,v menu nastavenia siete,spôsob pripojenia wi-fi,zelené tlačidlo,tam mám nastavené názov siete,zabezpečenie WPA,režim ASCII,Kľúč je samozrejme heslo,bez problémov funguje.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 16:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Mne ukáže iba takúto obrazovku a nedá sa mi to prepnúť na wifi soft mám 2.11.57


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 16:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Březen 2006 - 20:55
Příspěvky: 132
Skús zapnúť to DHCP,neviem či si to nevyhľadá to pripojenie,ja keď ho vypnem,tiež mi to nejde. Soft mám tiež ten istý,ako ty,ide mi to aj na kábel,aj na wi-fi bez problémov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 18:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Už som to skúšal aj s tým a nič bohužiaľ


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 18:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3225
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 124 krát
Pokiaľ ti na spôsobe pripojenia neumožní šípkou doprava prepnúť na WIFI, tak to znamená že WIFI klúčik nebol identifikovaný.
Po pripojený WIFI klúčika je samozrejme treba reštartovať /úplne vypnúť a zapnúť box.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 19:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
To som spravil no neviem prečo mi nefunguje myslel som že to je tým že nemám najnovší softvér alebo že mi chýba nejaký plugin proste neviem...len som trocha sklamaný lebo som myslel že idem na istotu kedže bol medzi wifi ktoré boli otestované a išli hoc to nieje nejaka horiabilná čiastka nechcel by som kúpiť zas nejaký ktorý nepôjde kedže HD BOX pokiaľ viem nevyrába wifi k svojim prijímačom


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 20:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Problem je v tom ze TP-Link TL-WN727N sa robi s dvomi cipovymi sadami . To som tiez zistil . USB sa len nepatrne lisai v dizajne, maju rovnaky nazov . Da sa to poznat jedine podla rozsahu, z ktoreho je generovana MAC adresa .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 21:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Tak to vyzerá že kúpim ten Golden Media power v popise je zahrnutý aj HD BOX 9105+ tak dúfam že sa neseknem ďakujem všetkým za rady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2014 - 11:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
HD BOX 9105+ - Amiko WLN-860 funkčné :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 7:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Květen 2008 - 7:21
Příspěvky: 7
Ahoj lidi mám 9105+ nejde mi LANka, už to tu řeším ,
koupil jsem adapter WiFi TL-WN723N ale mám doma zaheslovanou a skrytou sít... Jak tam nacpu jméno a heslo??? mám tam enigma nikde se nemůžu zorientovat, nacpu tam starej FW ale tam je se sítí ještě méně nastavení

děkuji za každou radu
nevidí to ani jiné okolní sítě sousedů...
konfiguruje se ten adapter nejdřív nějak jinak a potom se jenom zatrčí do HD BOXu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 8:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3225
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 124 krát
Tak si wifi sieť odokry, v original FW by ti ju na modré tlačítko malo nájsť. Keď ju nájde a potvrdíš ju tak vypýta heslo.
Nič sa nekonfiguruje, len ho treba zastrčiť pred zapnutím boxu.
Ale TL-WN723N nevidím že by už niekto potvrdil že je podporovaný.
Píšem stále o original IRD sw.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 10:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Květen 2008 - 7:21
Příspěvky: 7
Ahoj lidi poradte,
koupil jsem adapter WiFi TL-WN723N ale mám doma zaheslovanou a skrytou sít...
Jak tam nacpu jméno a heslo??? mám tam enigma nikde se nemůžu zorientovat, nacpu tam starej FW ale tam je se sítí ještě méně nastavení

nevím jak to nastavit ve wifi adaptéru v samotném HDboxu, abych se připojil na web.
Adaptér to najde, ale není tam možnost nastavit sítové připojení jako název sítě, WPA2 klíč..

Jde jenom vyplnit IP a bránu, DNS... ale router mi tam nepustí bez ověření...
přece si doma neodemknu síť na veřejnou bez hesla aby se konektnul WiFi adapter?

Nemusí se wifi USB nastavit nejdřív v nějakým PC a pak ho teprve vsunout do HD boxu?

děkuji Pavel


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 15:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Adapter staruje s nastaveniami v hdboxe , darmo by si ich zadaval cez PC .
Mala by ti tma pribudnut polozka- vyhladat siet . Ak ziadnu nenajde, az potom zadavas nazov siete, typ kodovania a kluc siete. Ip si uz nacita sam, ak su data spravne.
V zasade ale plati - box musi najskor wifi usb spoznat !
Ak ho nespozna, ani ta do menu natsavenia wifi nepusti. A to je asi tvoj problem. Len v LAN ponuka nastavenie IP .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2014 - 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3225
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 124 krát
mupavel napsal:
...přece si doma neodemknu síť na veřejnou bez hesla ....

šak myslel som len na chvíľu aby si videl či ti adaptér funguje, to že je verejná/viditeľná ešte neznamená že je bez hesla pro krista pána. #-o
Steiner napsal:
...Keď ju nájde a potvrdíš ju tak vypýta heslo...

čítaš vôbec čo ti ľudia píšu na X miestach?

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2015 - 21:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Leden 2010 - 22:53
Příspěvky: 1
Dnes jsem zapojil neznačkový čínský WIFI-USB-adaptér s chipsetem REALTEK8191 a funguje bez problémů. http://www.dx.com/p/usb-2-0-2-4ghz-802- ... MU0u4fEIus

- Complies with wireless IEEE802.11b/g/n standards
- Interface: USB 2.0
- Frequency: 2.4GHz
- Transmission rate up to 150Mbps. Reception rate up to 300Mbps
- Built-in REALTEK8191 chipset
- External antenna
- Working channel: 1-14
- Working mode: infrastructure and Ad-Hoc
- Supports 64, 128 bit WEP/WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK/TKIP/AES security mode
- Supports Windows2000/XP (32/64 bit), Vista (32/64 bit), Linux/Mac OS X
- Comes with software CD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2015 - 20:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 713
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
Plne funkcny je aj TP-LINK TL-WN321G
osobne ho pouzivam

_________________
LG 3D LED TV 42LB650V Full HD, AB IPBox PRISMCUBE RUBY + 1TB HDD, WeTek, Gibertini 100 Al multifeed 23,5°E 19,2°E 13,0°E
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2015 - 21:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Červen 2013 - 10:37
Příspěvky: 6
Mám taky TP-LINK TL-WN321G a rozhodně nemá 100 % podporu, takže funguje jen když má náladu-nepoužitelný u HD Boxu 7119.
Nedoporučuji


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 72 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk