e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2018 - 0:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 230 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 612 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Mcas

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Zkusím , a dík za trpělivost , jdu spát..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 9:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
SL nejde , používám ten Mcas ze začátku listopadu 2012. Ten Christmas nešel..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 9:47 
Nevím v čem je ten Mcas christmas tak super, jestli tam nějaké klíče jsou tak za čas stejně nepůjdou, dej tam to co ti funguje, mě ten vánoční taky nešel spustit, možná jsem dělal něco špatně, teď už to zkoušet nebudu, jsem spokojenej s tím co mám teď, ale všechna čest jak se o nás kluci moderátoři starají, díky moc. Já Přes dálkový ovladač smázl v menu Pluginy žlutým tlačítkem Mcas a na usb nahrál tento Mcas z jiného fóra, je z 21.12.12. http://www.ulozto.cz/xcWGdk7/mcas-coconout-mclient-21-12-12-7z Třeba je to ten samý, to nevím, ale funguje. Stáhni, rozbal a na usb, nakopíruj jen složku plugin a vše v ní musí zůstat, pak strč do boxu a nahrej, po restartu boxu plugin jen spusť v menu pluginy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 10:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Dík , vyzkouším!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 10:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Už jsem z toho pitomej..
nakopíruj jen složku plugin a vše v ní musí zůstat, pak strč do boxu a nahrej, po restartu boxu plugin jen spusť v menu pluginy.

Prosím Tě , jak ten plugin nahraji do boxu z tý flešky?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 10:53 
Když zasuneš flešku do boxu tak sama vyskočí hláška zda chceš stáhnout plugin tak zmačkneš červené tlačítko stažení.

Pokud ne tak dej menu, settings, Přenos dat, Stažení dat z USB zařízení, červené tlačítko Stažení.


Naposledy upravil(a) daja44 dne 24.Prosinec 2012 - 10:59, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 10:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
aha , to tam mám , ale myslel jsem , že je to FW..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 11:01 
Pokud toho na USB budeš mít víc, tak si musíš vybrat (Pluginy, Firmware atd.) co chceš instalovat.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 11:02 
jerry39 napsal:
aha , to tam mám , ale myslel jsem , že je to FW..

Když máš na flešce jen plugin, nemůže to být firmvare.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 15:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Jasně , už jsem to zprovoznil , díky!
Ale stejně bych potřeboval návod na zadávání key do boxu (MCAS). coconut už vím jak.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 18:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Menu - Plugins - Klikni na spusteny Mcas -Ok a vyber keyeditor .
Asi tlacidlom info prepinas kodovaci system, prepnes na cryptoworks a das edit . V tom rozhrani je kluc 0D0304 ako 000004 , tak ten prvy das edit a prepisujes.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Dík , vyzkouším , až bude čas..já to tak zkoušel , ale našel jsem jen irdeto--cryptoworks..
a nešel napsat druhý klíč..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Prosinec 2012 - 21:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
stacilo zeditovat ten 000004 s nespravnou hodnotou , cize prvy riadok same 0000.... a do druheho realny kluc.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2012 - 10:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
áha , no vyzkouším , jen až tady nebude blázinec...díky moc!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 18:47 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 23:08
Příspěvky: 123
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Poděkováno: 2 krát
Ahojte prestali mi fungovať ruske stanice v internetTV+. Tak som dal reinstalovat plugin cez menu prijimaca a teraz tam nemam ziadne stanice. Prosim o navod ako ich tam dostat spät a najlepsie funkcne dakujem.

_________________
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 20:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Addon je v poriadku aj sa nainštaluje.To že ti už není funkčné, ani sa nečudujem.
Ma to vela ludí- hned nato to ako sa to zverejnilo už to širila nemenovana konkurencna firma HDBOXOV- všetko raz skončí.Ak chceš niečo ruské tak si zaplať tomu providerovi.
Možeš byť rád že to išlo aspon chvílu vdaka spolupráci dvoch ludí tu z fóra.Možno je preťažený server a možno zmenili prístup na server.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 20:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 23:08
Příspěvky: 123
satelitni prijimac: VU+ SOLO2
Poděkováno: 2 krát
mne islo hlavne o to ze ked si otvorim plugin internetTV+ tak mam prazdny zoznam zmizli mi tie predvolene stanice, a ako ich tam dostat spät

_________________
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2012 - 20:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Stiahni si ich zo serveru cez menu prijímača z ab-forum.info/ftp/up
Ja som to skušal a stiahne sa to normalne.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2013 - 10:13 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5169
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
chlapi , nahral som do hdboxu-7110 zobrazenie času na tv a pri zapnutom plugine mi zamrzne satelit . skúšal som ho zapnúť ručne aj automaticky .ked ho reštartnem a potom vypnem plugin všetko ide , opäť zapnem cez d.o. plugin a potvora zase zamrzne . nereaguje vôbec na d.o. pomôže len reštart . soft tam mám najnovší . vie mi niekto poradiť prečo to potvora robí ?

:thankyou:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 230 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 612 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk