e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2018 - 0:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 230 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 512 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2012 - 23:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
po stažení nových pluginů z revi... nemůžu zapnout Mcas, sice se zeptá , jestli ho chci zapnout , ale po tom se stejně nezapne. coconut jde.
Má někdo stejný problém? Před aktualizací bylo vše OK.
9105+.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 7:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
jerry39 napsal:
po stažení nových pluginů z revi... nemůžu zapnout Mcas, sice se zeptá , jestli ho chci zapnout , ale po tom se stejně nezapne. coconut jde.
Má někdo stejný problém? Před aktualizací bylo vše OK.
9105+.

A ktory mcas?NNie je to ten novy mcas chrismas:?

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 9:21 
Mě ten nový chrismas taky nejde spustit, ten starší je ok.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 9:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Pozrem sa na to za cca 2 hod . A dam vediet. :poklona:

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 9:40 
Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 11:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
Už by to malo byť v poriadku.

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 14:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Jo , ten Christmas. mám to stáhnout znovu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 15:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Říjen 2010 - 2:13
Příspěvky: 877
satelitni prijimac: Xtrend, Xpeed
Poděkováno: 8 krát
ano

_________________
GI Xpeed LX3 E2/ EGAMI 6.3
Xtrend ET9200 / OpenPLI4.0
GI Xpeed LX2 DVB S2/T2/C/ takt CPU 751Mhz/E2 OpenHDF


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 16:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
já to stahoval přímo z boxu , revis , tam je to pořád blbě , dík.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 17:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
nieje to tam blbe. s 2.11.16 ide a ide v nom balik digital zoi skylinku.
ak si stiahol mcas, co tam bol docasne , musis stopnut mcas a manualne ho zmazat, tak isto aj adresar /var/run/ . Rovnako musis zmazat aj subory core..... z /var/bin . Po restarte syiahni opat Mcas a uz to pojde.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 21:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Prosím , jak to smažu? Přes RS232 se mi to nechce dělat..Je jiný způsob?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 21:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
cez ftp , alebo sambu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 21:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Hm , tak to zkusím , myslel jsem , že by to ovladačem :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 22:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Zkusil jsem to přes ftp TC. složku /var/run jsem vyprázdnil.subory, = core..... z /var/bin --žádný už nebyly.
Smazal MCAS z menu.
Dal nový FW , továtní nastavení , vrátil jsem zálohu.
Stáhnul MCAS Christmas a zase to nešlo zapnout...opakoval jsem proces a nainstaloval ten starší MCAS a ten jde zapnout. update MCAS a jde vše kromě toho Sk*linku...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 22:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
sak ten kluc si mozes aj dopisat . pockaj , kuknem nejake keydata.tmp

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Jo to bych potřeboval , klíč by byl , jenže nevím , jak se to dopisuje..na Biiss jsem už přišel , jak se dopisují , ale na ostatní ne.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
a aky mas vobec box a verziu fw v nom ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
9105+ ,. verze poslední , dnes jsem jí stahoval...2.11.16


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17065
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
tak tam ten mcas ide na 100% .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2012 - 23:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2010 - 0:04
Příspěvky: 185
Poděkováno: 5 krát
Mám dát update MCAs nebo update softcam?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 230 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 512 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk