AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=8728
Stránka 15 z 16

Autor:  leobanesto95 [ 01.Únor 2009 - 16:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

revis napsal:
Skontroluj si HDD - popripade ho sformatuj a znovu nainstaluj komplet emu.


Tak jsem několikrát přehrál celý sw, zformátoval HDD, nahrál EMU, ale závada stále přetrvávala. Po zapnutí opět D*** fungovalo, ale po přepnutí na jiný program tma. Vypnul jsem všechna EMU, vypnul a zapnul box, naběhlo kodování a po přepnutí opět vypadlo.
Dnes jsem vyndal moduly a přijímač najednou začal dekodovat. Je to možné? Nikde jsem se tu nedočetl, že pokud jsou moduly ve slotu, tak nejde dekodovani EMU.
Ve čtečce karty nevadí (mám T&T, a Sky link), pokud vložím modul EASY.TV tak dekodování EMU po přepnutí programu vypadne.

Autor:  zahii [ 02.Únor 2009 - 20:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Předem děkuji Slonovi za další verzi s opravou objevených chyb. Nainstaloval jsem jak image SLON_6, tak EMU_6. Vše funguje. Mám jen jeden poznatek k JPEG pluginu. Pokud mám fotku navýšku, zobrazí se dobře co se týče poměru stran, ale ne barevného podání. Fotka ztratí barvy a objevují se barvy co tam nemají být.
Přesto díky za skvělou práci.

Autor:  slon [ 03.Únor 2009 - 8:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

zahii napsal:
Předem děkuji Slonovi za další verzi s opravou objevených chyb. Nainstaloval jsem jak image SLON_6, tak EMU_6. Vše funguje. Mám jen jeden poznatek k JPEG pluginu. Pokud mám fotku navýšku, zobrazí se dobře co se týče poměru stran, ale ne barevného podání. Fotka ztratí barvy a objevují se barvy co tam nemají být.
Přesto díky za skvělou práci.

Pri testoch pluginu sa nieco take nevyskytlo. Urob kontrolu HDD, potom opat nakopiruj fotky do prijimaca a vyskusaj. Skus tu fotku pozriet aj na PC. Ak bude ten problem nadalej, posli mi problemovu fotku.

Autor:  Killer z Cech [ 13.Březen 2009 - 19:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Mám IP box 422s rel.3 + Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 a občas se mi stane že dám nahrávat a přitom se mi nic nenahraje - i když na ten kanál koukám a sleduju i to že nahrává tak ve finále má třeba 45 min. záznam velikost 0 MB a nebo tam nahrávka neni vůbec.
Disk už sem i formátoval.

Kde je problém?

Předem dík

Autor:  revis [ 13.Březen 2009 - 21:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Skusal si na HDD vlozit cez ftp nejake mp3 a nasledne ich prehrat ? ide to ?

Autor:  Killer z Cech [ 13.Březen 2009 - 23:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

jj mp3 mi prehrava v pohode

Autor:  Sagron [ 13.Březen 2009 - 23:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Zdravim. Mam podobny problem (IPBOX 422S (nie rel.3). Neumoslon 2.13.6. rel.5). Ak si dam ieco nahrat bud je nahravka nulova, alebo ked ju skopirujem do PC (pouzivam DCC - cez totalcom mi to neide) tak ma subor 0kb alebo ked nahravku spracujem cez MakePS tak je nulova, hoci v boxe je normalne prehram. ????? Dik za rady.

Autor:  revis [ 14.Březen 2009 - 0:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Takto - velkost nahravky zobrazuje aj player v boxe. Aku velkost zobrazuje tam ? Spravnu ?

Autor:  revis [ 14.Březen 2009 - 0:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Asi bude problem inde. Klasicke image nahrava stream bez pripony. Pri nahravke vytvori aj subor s priponou - ale ten je len indexovaci ! nieje to samotny subor. Takze na spracovanie do PC treba stiahnut ten subor bez pripony !

Autor:  Killer z Cech [ 14.Březen 2009 - 0:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

mne u veciny nahravek neukaze vubec nic - jako ze je ani nenahral
delal mi to uz i s HL 2.16 myslym ale ted je to castejsi a castejsi

Autor:  revis [ 14.Březen 2009 - 0:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Viem - tam sme mali problem s HDD od nepamati. Posli box do servisu - kym sa da . Bude tam aj nejaka hw chyba.

Autor:  Killer z Cech [ 14.Březen 2009 - 0:24 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

myslis ze bude chyba v boxu nebo v HDD? s poslanim do servisu bych mnel docela problem :-(

Autor:  revis [ 14.Březen 2009 - 0:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Na dialku sa to da tazko posudit. ALe na test mozes vyskusat iny HDD (ak mas nejaky iny a volny) .

Autor:  Killer z Cech [ 14.Březen 2009 - 0:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

jo a v pripade servisu - musim tam nahrat original image nebo to muzu nechat tak jak to je?

Autor:  revis [ 14.Březen 2009 - 0:38 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Nechaj tak ako je.

Autor:  Killer z Cech [ 14.Březen 2009 - 0:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

ok dik Revis do 14 dni skusim jinej disk a napisu jak sem dopad :-) ahoj

Autor:  Sagron [ 15.Březen 2009 - 18:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

revis napsal:
Takto - velkost nahravky zobrazuje aj player v boxe. Aku velkost zobrazuje tam ? Spravnu ?

V playery je velkost suboru OK. nahravku si bez problemov aj prehram ale po skopirovani na HDD je velkost suboru 0.

Autor:  iki [ 15.Březen 2009 - 18:54 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Ako ho stahujes do PC a cez co? Najlepsie cez Total Commander (FTP).
Ako uz aj Revis hovoril, treba stiahnut subor bez pripony a potom ho previest do mpeg formatu v programe MakePS.

Autor:  revis [ 15.Březen 2009 - 18:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

to som pisal vyssie - pred kopirovanim si premenuj povodny tak, ze mu pridas priponu - napriklad .TS a az potom kopiruj.
Takisto si skontroluj velkost suboru - ak kopirujes 0b velkost - tak bude mat 0b aj na HDD v PC. Dufam ,ze nepodozrievas IPbox, ze ti na PC zmensuje subory. :D

Autor:  iki [ 15.Březen 2009 - 19:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Ja tu priponu vobec neprepisujem. Ide mi to stiahnut aj bez nej. A v MakePS otvori aj bez pripony.

Stránka 15 z 16 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/