e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 0:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2009 - 16:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Červenec 2007 - 11:27
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: AB SAT DSR 300Ci,IPBOX422s
revis napsal:
Skontroluj si HDD - popripade ho sformatuj a znovu nainstaluj komplet emu.


Tak jsem několikrát přehrál celý sw, zformátoval HDD, nahrál EMU, ale závada stále přetrvávala. Po zapnutí opět D*** fungovalo, ale po přepnutí na jiný program tma. Vypnul jsem všechna EMU, vypnul a zapnul box, naběhlo kodování a po přepnutí opět vypadlo.
Dnes jsem vyndal moduly a přijímač najednou začal dekodovat. Je to možné? Nikde jsem se tu nedočetl, že pokud jsou moduly ve slotu, tak nejde dekodovani EMU.
Ve čtečce karty nevadí (mám T&T, a Sky link), pokud vložím modul EASY.TV tak dekodování EMU po přepnutí programu vypadne.

_________________
AB SAT DSR 300CI + motor + moduly, IP BOX 422 S, SKY Link


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2009 - 20:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Únor 2007 - 18:50
Příspěvky: 45
Předem děkuji Slonovi za další verzi s opravou objevených chyb. Nainstaloval jsem jak image SLON_6, tak EMU_6. Vše funguje. Mám jen jeden poznatek k JPEG pluginu. Pokud mám fotku navýšku, zobrazí se dobře co se týče poměru stran, ale ne barevného podání. Fotka ztratí barvy a objevují se barvy co tam nemají být.
Přesto díky za skvělou práci.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2009 - 8:24 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
zahii napsal:
Předem děkuji Slonovi za další verzi s opravou objevených chyb. Nainstaloval jsem jak image SLON_6, tak EMU_6. Vše funguje. Mám jen jeden poznatek k JPEG pluginu. Pokud mám fotku navýšku, zobrazí se dobře co se týče poměru stran, ale ne barevného podání. Fotka ztratí barvy a objevují se barvy co tam nemají být.
Přesto díky za skvělou práci.

Pri testoch pluginu sa nieco take nevyskytlo. Urob kontrolu HDD, potom opat nakopiruj fotky do prijimaca a vyskusaj. Skus tu fotku pozriet aj na PC. Ak bude ten problem nadalej, posli mi problemovu fotku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2009 - 19:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
Mám IP box 422s rel.3 + Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 a občas se mi stane že dám nahrávat a přitom se mi nic nenahraje - i když na ten kanál koukám a sleduju i to že nahrává tak ve finále má třeba 45 min. záznam velikost 0 MB a nebo tam nahrávka neni vůbec.
Disk už sem i formátoval.

Kde je problém?

Předem dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2009 - 21:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Skusal si na HDD vlozit cez ftp nejake mp3 a nasledne ich prehrat ? ide to ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2009 - 23:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
jj mp3 mi prehrava v pohode


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2009 - 23:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Zdravim. Mam podobny problem (IPBOX 422S (nie rel.3). Neumoslon 2.13.6. rel.5). Ak si dam ieco nahrat bud je nahravka nulova, alebo ked ju skopirujem do PC (pouzivam DCC - cez totalcom mi to neide) tak ma subor 0kb alebo ked nahravku spracujem cez MakePS tak je nulova, hoci v boxe je normalne prehram. ????? Dik za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Takto - velkost nahravky zobrazuje aj player v boxe. Aku velkost zobrazuje tam ? Spravnu ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Asi bude problem inde. Klasicke image nahrava stream bez pripony. Pri nahravke vytvori aj subor s priponou - ale ten je len indexovaci ! nieje to samotny subor. Takze na spracovanie do PC treba stiahnut ten subor bez pripony !

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
mne u veciny nahravek neukaze vubec nic - jako ze je ani nenahral
delal mi to uz i s HL 2.16 myslym ale ted je to castejsi a castejsi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Viem - tam sme mali problem s HDD od nepamati. Posli box do servisu - kym sa da . Bude tam aj nejaka hw chyba.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
myslis ze bude chyba v boxu nebo v HDD? s poslanim do servisu bych mnel docela problem :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Na dialku sa to da tazko posudit. ALe na test mozes vyskusat iny HDD (ak mas nejaky iny a volny) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
jo a v pripade servisu - musim tam nahrat original image nebo to muzu nechat tak jak to je?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Nechaj tak ako je.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 0:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ok dik Revis do 14 dni skusim jinej disk a napisu jak sem dopad :-) ahoj


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 18:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
revis napsal:
Takto - velkost nahravky zobrazuje aj player v boxe. Aku velkost zobrazuje tam ? Spravnu ?

V playery je velkost suboru OK. nahravku si bez problemov aj prehram ale po skopirovani na HDD je velkost suboru 0.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 18:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Ako ho stahujes do PC a cez co? Najlepsie cez Total Commander (FTP).
Ako uz aj Revis hovoril, treba stiahnut subor bez pripony a potom ho previest do mpeg formatu v programe MakePS.

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 18:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
to som pisal vyssie - pred kopirovanim si premenuj povodny tak, ze mu pridas priponu - napriklad .TS a az potom kopiruj.
Takisto si skontroluj velkost suboru - ak kopirujes 0b velkost - tak bude mat 0b aj na HDD v PC. Dufam ,ze nepodozrievas IPbox, ze ti na PC zmensuje subory. :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 19:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Ja tu priponu vobec neprepisujem. Ide mi to stiahnut aj bez nej. A v MakePS otvori aj bez pripony.

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk