e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Srpen 2020 - 18:07

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 1316 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 11:35 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
takze mam dat faktory reset pak Image - oficialni Abcom/DGS 2.17 all image pro box rel. 3 a pak Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3.zip

je to tak?

pls je to tak?

jo nebo ne ? nerad bych neco pokazil :-(

1. nainstaluj image
2. preformatuj HDD podla
viewtopic.php?f=18&t=10292&p=86284&#p86284
3. nainstaluj "EMU a utility ..."


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 12:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ok
nainstaloval sem image

sformatoval disk podle navodu

nainstaloval sem emu + utility

a mam to porad to sami
dam na prvnim tuneru nahravat a prepnu na jinej kanal tak mi napise ze - service not aviable or scrambled - skousel sem to na nekodovanych programech

u druhyho tuneru mi pak ukazuje zlutou caru plnou a zelenou prazdnou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 13:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
ok
nainstaloval sem image

sformatoval disk podle navodu

nainstaloval sem emu + utility

a mam to porad to sami
dam na prvnim tuneru nahravat a prepnu na jinej kanal tak mi napise ze - service not aviable or scrambled - skousel sem to na nekodovanych programech

u druhyho tuneru mi pak ukazuje zlutou caru plnou a zelenou prazdnou

Ked odpojis kabel z 1. tunera, mas obraz na FTA programoch?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 14:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ne porad to sami i kdyz odpojim prvni tuner tak druhy nereaguje
stale zluta plna a zelena prazdna a pise to sami


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 14:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
ne porad to sami i kdyz odpojim prvni tuner tak druhy nereaguje
stale zluta plna a zelena prazdna a pise to sami

Ked das kabel z 2. tunera na 1. tuner a 2. tuner nechas nezapojeny, mas obraz na FTA?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 14:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
jj mam to bylo prvni co sem skousel


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 14:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
jj mam to bylo prvni co sem skousel

Skontroluj nastavenia LNB v menu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 14:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
to mam taky v poradku :-( uz sem bezradnej asi si tam dam spatky to co sem mel


jeste nejakej napad?

kdyz tam mam image pred tvojim emu tak vse bezi ale jakmile tam dam tvuj emu s utilitama a nastavim to tak jak sem mel tak mi to nebezi :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 15:00 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
to mam taky v poradku :-( uz sem bezradnej asi si tam dam spatky to co sem mel


jeste nejakej napad?

kdyz tam mam image pred tvojim emu tak vse bezi ale jakmile tam dam tvuj emu s utilitama a nastavim to tak jak sem mel tak mi to nebezi :-(

Bez EMU idu FTA programy na oboch tuneroch? Co nastavujes ("a nastavim to tak jak sem mel tak mi to nebezi")?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 15:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
mno a je to v pytly ted mi to nebezi uz ani s HL2.17 :-(

proc mi to ted porad u druhyho tuneru pise SCRAMBLED ?????


Ja sem ale de..l uz to funguje i s tim tvim emu :-)
ted jinej dotaz - de na tvym emu prijmat email a koukat na internet ??


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 18:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Ide to v HL ? nejde. email klienta ma enigma (ako plugin), ale pri pokuse o nastavenie a ulozenie to ostalo vzdy prazdne. web vrowser ma tiez len enigma, ale zmysel ma len na DM a len pre toho, kto si k DM dokupi aj klavesnicu. Ovladat web cez DO je utrpenie...

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 9:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
zdravim pani,
image funguje s emu vyborne, neviem vsak preco mi nefunguje vypinanie led na prednom paneli. Ono aj funguje, ale musim mat v menu nastavene vypinanie DGS orig. Aj vtedy vsak ked vypnem prijimac stlacenim vypinacieho tlacitka o trochu dlhsie sa opat rozsvieti a musim to znovu preulozit v nastaveniach. Je to chyba alebo je to tak normalne?

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 9:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Je to tak normalne,ale vypinanie LED sa da upravit aj scriptom. slon dokaze urcite poriesit. Staci pockat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 9:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
dik, je to len detail zanedbatelny.

Out of topic - vies aky je rozdiel medzi vyriesit a poriesit ?? asi taky ako medzi vysr.t a posr.t :D ... teda bez urazky

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 9:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2007 - 8:52
Příspěvky: 4
Zdravím všechny nadšence, stal jsem se též vlastníkem 422 R3 a potýkam se se začátečnickými problémy :(

nainstaloval jsem image
Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 OK
naformatoval jsem HDD OK
zkopíroval a spustil instalaci Emu_Neumo_2_13_6_slon_5
ale při instalaci to píše No space left on device jako když není mountnutej disk ale nahrávání je OK :cry:

prosím o radu už jsem z toho jelen

Páša


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 9:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
nainstalovat image
sformatovat
tvrdy restart
instalacia emu.
restart.
Medzitym neskusat nic ine.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2008 - 10:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2007 - 8:52
Příspěvky: 4
EMU OK
velice Děkuji za rychlou radu

Páša


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2008 - 15:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2008 - 1:36
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: AB IPBox 422S 400GB
Takze panove a damy, prisel jsem, videl jsem, zvitezil jsem... Nahravani dvou kodovanych programu na jednu kartu s pouzitim interni ctecky je presne to co jsem od koupe 422 ocekaval, ale ze cesta k tomuto cili bude tak snadna jsem necekal.

Dekuji :thankyou:

Otazkou do budoucna je tedy, zda by neslo pouzit tunery v promiskujitnim rezimu a nahravat vice jak jeden kanal ze stejneho transponderu na kazdem tuneru zvlast...
No vlastne si moc nedokazu predstavit, ze by davali neco tak zajimaveho na vice kanalech zrovna na jednom, max. 2 transponderech...
Ale kdyz pry jde nahravat 10 programu na db7025, tak proc by to neslo na 422?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2008 - 17:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2007 - 8:52
Příspěvky: 4
Na Astra 23,5 11992 MHz se mi seká obraz na všech programech ale i na nekódovaném programu Public TV :?: Ostatní transpondéry jsou OK.
Zkoušel jsem i enigmu je to stejné, parabola 120 cm, nová karta SKYLINK

napadá někoho co s tím :(

děkuji
Páša

422 R3
Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3, Emu_Neumo_2_13_6_slon_5


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2008 - 18:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Napada - nastavit parabolu tak, aby bol dostatocne kvalitny signal aj z najslabsieho transpordera. Som jakziv nevidel ,aby koli zle nastavenej parabole niekto menil sw v prijimaci. To su co za novoty? Vacsia parabola vyzaduje preciznejsie nastavenie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 1316 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk