e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Září 2020 - 12:15

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 1216 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2008 - 9:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Leden 2007 - 15:39
Příspěvky: 104
Místo/Bydliště: Bratislava
Slon: ďakujem. Večer to odskúšam. Inak v Tvojom prípade ma napadá jeden citát z reklamy na čokoládu "Merci, ďakujem, že si " :D


Naposledy upravil(a) L.V. dne 23.Listopad 2008 - 21:29, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2008 - 12:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Duben 2007 - 21:35
Příspěvky: 76
Místo/Bydliště: Kosice
Mam otazku ako nastavit na tomto imigi zdielanie kariet ak pouzijem tento navod na upravu scriptov viewtopic.php?f=18&t=7064&p=55601#p55601 tak mi nefunguje emu ani pri zapnutom sate ako aj pri zdielani kariet ... povodny kod menu4.sh je
Kód:
cesta=`realpath $0`
/var/scripts/STOP_ALL_EMU
#/bin/newcs -c /bin/newcs.xml
chrt -r 1 /bin/newcs -c /bin/newcs.xml
sleep 1
/var/emu/mgcamd
echo "newcs+mgcamd started"
ln -sf "$cesta" /var/bin/init.d/4.1.sh

podobne su aj ostatne ...nepozdava sa mi vsak sleep v menu 3 je to dokonca 12 a 5 sekund aku hodnutu by malo mat aby sa nevypinalo zdielanie?
2. ked dam cez telenet prikaz netstat aby som zistil na akom porte pocuvaju citacky mam ich tam duplicitne t.j. 2x 10000 a 2x 10001 ako vypnem jedno aby neboli dvojmo?

_________________
Ipbox250, Ipbox 400s diseq SG2100, opticum 7300CICX Plus, Golden Interstar S870 XPEED USB Combo, Ferguson ariva 100e.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2008 - 21:25 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ottoke28 napsal:
Mam otazku ako nastavit na tomto imigi zdielanie kariet ak pouzijem tento navod na upravu scriptov viewtopic.php?f=18&t=7064&p=55601#p55601 tak mi nefunguje emu ani pri zapnutom sate ako aj pri zdielani kariet ... povodny kod menu4.sh je
Kód:
cesta=`realpath $0`
/var/scripts/STOP_ALL_EMU
#/bin/newcs -c /bin/newcs.xml
chrt -r 1 /bin/newcs -c /bin/newcs.xml
sleep 1
/var/emu/mgcamd
echo "newcs+mgcamd started"
ln -sf "$cesta" /var/bin/init.d/4.1.sh

podobne su aj ostatne ...nepozdava sa mi vsak sleep v menu 3 je to dokonca 12 a 5 sekund aku hodnutu by malo mat aby sa nevypinalo zdielanie?
2. ked dam cez telenet prikaz netstat aby som zistil na akom porte pocuvaju citacky mam ich tam duplicitne t.j. 2x 10000 a 2x 10001 ako vypnem jedno aby neboli dvojmo?

Vsetko potrebne najdes na fore. To, co sa Ti nepozdava, ma svoj vyznam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2008 - 22:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Duben 2007 - 21:35
Příspěvky: 76
Místo/Bydliště: Kosice
ok no hladal som tu asi 5 hodiny a vcera 2 a na duplicitu a zdielanie na tvojom emu som to nenasiel . mozes mi pomoct linkom... Vopred dakujem

_________________
Ipbox250, Ipbox 400s diseq SG2100, opticum 7300CICX Plus, Golden Interstar S870 XPEED USB Combo, Ferguson ariva 100e.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2008 - 23:15 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
ottoke28 napsal:
ok no hladal som tu asi 5 hodiny a vcera 2 a na duplicitu a zdielanie na tvojom emu som to nenasiel . mozes mi pomoct linkom... Vopred dakujem

Nastuduj si konfiguraciu newcs, na fore je toho vela. "Moje EMU" nie je nic specialne, konfigurujes cardserver, ktory chces pouzivat: camd3, CCcam, radegast alebo newcs (ten je najvhodnesi, treba konfigurovat aj newcamd.list).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2008 - 22:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Září 2007 - 17:22
Příspěvky: 13
Zdravim vetkych znalcov :)
Mam problem s EPG. Namiesto typickych slovenkych pripadne ceskych znakov mi ukazuje len hieroglify. Niekedy naozaj treba mat dobru predstavivost aby sa to vobec dalo precitat. Zrejme nejaky problem s fontom... Len kde a ako to treba zmenit?
A ako je to s EPG na DiGITV? Je tam aj podrobny popis k filmom? Alebo len zakladne EPG s nazvom a dlzkou filmu? Lebo mne to nacita len ten zaklad.

cavte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2008 - 22:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
na digi je ozaj len zaklad.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2008 - 17:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
Caute,
Prisiel som na zvlastnu vec, ked mam nastavenu casovanu nahravku a mam zapnuty box, nahravka sa normalne spusti a aktualne spusteny program sledujem dalej. Ked vsak mam naplanovanu nahravku programu a box je vypnuty, v urcenom case sa box sice zapne a nahrava, ale nemozem nic pozerat, pretoze je obrazovka cierna. Na displeji boxu svieti nazov programu a po prepnuti aj reaguje. Po skonceni nahravky je vsetko ok. Je to normálne pri tomto image alebo je to nejaka anomalia?

EDIT: takze akurat som sa docital ze je to image - da sa to nejako upravit aby som mohol aj pozerat ??

A este otazocka:
Ako prosim aktivujem sleep timer?
Dik. Konfiguracia v profile.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2008 - 18:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Únor 2007 - 18:50
Příspěvky: 45
Zkoušel jsi ipbox zapnout tlačítkem na dálkové ovladači? Pak se mi teprve zapne obraz.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2008 - 19:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
Super, dik, som sa s tym teraz hral a neslo mi to v cold vypnutom prijimaci, prepol som na DGS orig. a uz ide. Neviem este ake su rozdiely mezi vypnutiami, musim postudovat :good:

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 11:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
Ahoj prosimte nahral sem tam ten image Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3.zip ale nebezi mi v nem druhy tunner nevis kde by mohla bejt chyba?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 11:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
Ahoj prosimte nahral sem tam ten image Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3.zip ale nebezi mi v nem druhy tunner nevis kde by mohla bejt chyba?

V menu skopiruj nastavenia 1. tunera na 2. tuner.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 11:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ja mam dve paraboly ale i tak sem to skousel a nejde to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 12:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
ja mam dve paraboly ale i tak sem to skousel a nejde to

Mas ich nasmerovane na rozdielne druzice?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 12:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
nema- ma rovnake pozicie. Na oboch tuneroch ma rovnaky lnb - samostatny (asi twin) a na HL mu to fungovalo. Moze byt problem este v tom,ze mu ostala stara db.dat na hdd.
To je vlastne aj dovod, preco ja robim vzdy ciste instalacie- teda format hdd atd atd. Ale asi ma na HDD nejake zaznamy.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 13:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
mmnt sformatuju hdd a mam dve paraboly a dva konvertory - kazdej extra


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 27.Listopad 2008 - 14:39 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
mmnt sformatuju hdd a mam dve paraboly a dva konvertory - kazdej extra

Robil si import databazy?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 10:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ee import sem nedelal - mnel bych?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 10:53 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Killer z Cech napsal:
ee import sem nedelal - mnel bych?

Nie. Urob "cistu instalaciu", s formatovanim HDD. Postup najdes na fore.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 28.Listopad 2008 - 11:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
takze mam dat faktory reset pak Image - oficialni Abcom/DGS 2.17 all image pro box rel. 3 a pak Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3.zip

je to tak?

pls je to tak?

jo nebo ne ? nerad bych neco pokazil :-(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 1216 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk