e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 05.Prosinec 2019 - 15:41

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 19:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ani ja, ale bohvie co ma naistalovane na pc- mozno mu nevie zobrazit velkost suborov bez pripony .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 15.Březen 2009 - 21:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
Ja kopiruj cez DCC Totalcom mi vypisuje ze "chyba pri prijimani suboru...." Robi mi to len pri niektorych nahravkach a kopirovanie bezi normalne, data sa prenasaju. Len po skonceni prenosu ma vysledny subor 0kb.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 1:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
a nemas nahodu na HDD v PC FAT32 sub. system ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 16:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Sagron napsal:
Ja kopiruj cez DCC Totalcom mi vypisuje ze "chyba pri prijimani suboru...." Robi mi to len pri niektorych nahravkach a kopirovanie bezi normalne, data sa prenasaju. Len po skonceni prenosu ma vysledny subor 0kb.

Aky mas suborovy system v PC (FAT32, NTFS). Lebo ak je nahravka vacsia ako 4GB tak ho do FAT32 nedostanes.

Tu mas vysvetlenie:
Kód:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Porovnanie_súborových_systémov

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 16.Březen 2009 - 22:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Září 2007 - 22:13
Příspěvky: 198
iki napsal:
Sagron napsal:
Ja kopiruj cez DCC Totalcom mi vypisuje ze "chyba pri prijimani suboru...." Robi mi to len pri niektorych nahravkach a kopirovanie bezi normalne, data sa prenasaju. Len po skonceni prenosu ma vysledny subor 0kb.

Aky mas suborovy system v PC (FAT32, NTFS). Lebo ak je nahravka vacsia ako 4GB tak ho do FAT32 nedostanes.

Tu mas vysvetlenie:
Kód:
http://sk.wikipedia.org/wiki/Porovnanie_súborových_systémov

Vsetky disky mam NTFS. A niektore subory vacsie ako 4GB mi bez problemov skopiruje ine nie. Proste prehravanie v BOXe ide, kopirovanie do PC ide, len vysledok je 0kb.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2009 - 7:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Září 2007 - 20:22
Příspěvky: 26
Ahoj,mám prosbu,při poslední změně klíčů jsem nedokázal rozchodit Digi.Mám 422 rel.3.Tak jsem hledal,nakonec jsem se rozhodl přeinstalovat.Naposledy jsem to dělal loni,takže jsem všechno zapomněl .Dal jsem obnovit tovární nastavení,pak přes USB image 2_13_6_slon_5_usb_kernel_root DB rel.3 a nakonec jsem do var/data/plugins vložil EMU 2_13_6_slon_5,změnil atributy na 755.Nevím jak dál.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2009 - 22:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 26.Březen 2008 - 17:28
Příspěvky: 56
satelitni prijimac: InetBox 300S
Zdar podařilo se mi nahrát do Relook 400S
Citovat:
Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root

Všechno mi funguje sice emu jedu z modulu kartu mi čte ale po tom přehrání se nemužu Total Comandrem připojit k boxu?
Píše mi to
Citovat:
FTP1: < 500 OOPS: could not bind listening IPv4 socket

Už jsem řtikrát natvrdo restartoval a nic nepomáhá? :(

_________________
InetBox 300S Gemini 4.7 Oscam 1.00_svn 4066- SatElita 2000HD fw Hs11_v2.14b1_0608
HD-BOX FS-9105+,NXP 256HD

Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2010 - 17:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Srpen 2010 - 16:22
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: AB IPBOX 9900HD
Místo/Bydliště: B.Bystrica
ake je heslo na FTP? root/relook mi neberie :( dik.

_________________
IPBOX 9900HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 25.Prosinec 2010 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Červen 2010 - 17:32
Příspěvky: 164
satelitni prijimac: IP400,250,200,DM500,600,800,VU
Místo/Bydliště: B.Bystica
Heslo je OK, len musíš dodržať postup inštalácie, najskôr neumo a potom Slona, ja som sa s tým tiež potrápil. Vlado


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2012 - 8:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2007 - 11:42
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: IP BOX 400S, IP BOX 910 HD
Místo/Bydliště: Ružomberok
Zdravim vas ma taku poziadavku

vsade sa pise o vypinani boxu "Ending"atd ale ja by som potreboval dat box do StandBay rezimu - proste ho uspat

da sa to - nikde v nastaveniach som to nenasiel

POtrebujem box len na zdielanie takze v spiacom rezime, samozrejme aby posielal kody

dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2012 - 16:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Hlášení "ending" píše i při přechodu do standby režimu. Nastavení je v menu, 4. strana, Neumoteam Settings (general) a je to Warm start. Jestli nemá ve standby ukončovat SW cam, stačí zeditovat skript 7.1.sh.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2014 - 0:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2009 - 5:54
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: IPbox 350 , opticum 7100cx
dnes som sa pokusal nahrat do ipboxu 422s rev.3 inage neumo 2_13_6 slon 5 flashovalo pamat box sa restartor a teraz mi pise na obrazovke len failed to boot... going into debug mode... rs232 kabel nemam a na windows 7 som nenasiel ovladace na usb vie mi niekto poradit co s tym??
EDIT: Vyriesene zohnal som pc s xp


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 312 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 112 13 14 15 16

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk