e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Leden 2020 - 17:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 512 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2008 - 18:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ja ti rozumim skratka tema dodatkama dosahnes toho ze nepotrebujes placenou kartu na odkodovani ruznych kanalu
na ipboxu nebudu hlavne vyuzívat web browser a emailovyho klienta - toho potrebuju sprovoznit kvuli zene a detem aby kdyz mam neco rozdelanyho na pc tak abych to nemusel prerusovat ( o tom jak je to bude bavit pres DO vim a oni to vedi taky - de o to ze ta moznost tu je )
zajimalo by mne jak rozbehat kanaly MGM a markyzu
pak by mne zajimalo kde najdu neco jako vysvetlivky co ktery image dela a jaky emulatory a utility do nej dou
Pak mam program pc editor 1.2.45 a nejak mu nerozumim - nenasel sem tam nic jako pripojit k mimu ipboxu nebo neco takovyho


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2008 - 20:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Stiahni si tuto verziu :arrow: download/file.php?id=8091 - to je PC editor. Ten prave skusam s HL 2.17.
nastavenie PC editoru:
Klikni na hornej liste- Moznosti- Nastaveni PC editoru- Manage Receivers- Add.
Name si daj moj box
Type -vyber v roletke CubeCafe 400S a klikni na Add
V tom okamihu ho najdes o polozku vyssie v Receivers
Klikni na moj box a v pravo zadaj IP boxu,
meno a heslo tam uz bude- root a relook. Stlac dole OK
Tym mas nakonfigurovany PC editor.
*********************************
V hornej liste klikni na 4-tu ikonku z prava hore a zvol FTP download databaze moj box
Vyber si adresar, kde sa ti databaza umiestni kliknutim na soubor a stlac Start
Usporiadaj si programy a podobnym sposobom ich vrat do satelitu.
**********************************
web prehliadac a tuxmail su dostupne pre enigmove image. v HL2.17 niesu a ani nikdy nebudu.
MGM a podobne veci - pokial emu ako take nepotrebujes -su pre teba navzdy nedostupne - s vynimkou objednania sluzby UPC direkt, kde na druzici ASTRA19,2 tento program pomocou pristupovej karty poskytuju.
**********************************
Pre tvoj stroj je uz dostupna aj abenigma kde je mozne doinstalovat web browser a tuxmail, ale kedze mas IPbox bez HDD , a webbrowser je velky - nevojde ti do flash pamate, takze radu ako ju tam dostat odomna neocakavaj - musis kontaktovat svojho predajcu .
**********************************

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2008 - 23:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Najskor - volbou Menu 2 zvolis emulator camd3 . Ten ti odkoduje bez problemov programy z balika KDhome. Teda- nielen eurosport1 a 2 na ASTRA23,5,ale vsetky ich programy (rtl a neviem este ake) . Moznost pouzitia camd3 a KDhome som zvolil preto,ze camd3 ako jediny emu vyuziva betacrypt na dekodovanie a ked KDhome zmeni keys pre ID1101 - camd3 sa to nedotkne- cize nemusis sledovat pripadne zmeny klucov (aj tak uz dlho neboli menene).
Nasiel som aj toho spravcu pripojenia (pripojenie disku v PC) , nieje na prvej strane menu,ale na 4 -ej, posledna polozka.
Na disku C v PC si vytvor adresar movie.
v boxe potom ako typ pripojenia zvolis cifs
bod pripojenia- vyber /var/media/movie/ -toto som neodskusal, neviem ci nenahrava do adresara /mpeg/- musis vyskusat ci na konci movie,alebo mpeg :(
Server - napis IP tvojho PC
Directory: /movie
meno a heslo nedavaj.
stlac :pripojit (mount)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 10:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
tak pc editor porad to sami pro kontrolu pripojeni sem pustil rcc190 a tam napsal ze spojeni je ok
jo a co je lepsi to hl nebo abenigma ?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 10:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
tady je moje nastaveni
visty sou na prd to je pravda ale ledacos sem v nich uz vychytal firewal sem vypnul



uz to bezi :-) nakonec opravdu firewall dik :-)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 11:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
uz to bezi akorat kdyz dam nastaveni abipbox tak mi program napise ze provedl neplatnou operaci a skonci ale ovladac funguje :-)
akorat mi furt nejde nahravat na ten disk
zmacknu rec a nic :-(
de nejak udelat abych mnel obraz toho co je zrovna na telce i v pc?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 11:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
do PC si nainstaluj VLC player :arrow: download/file.php?id=1055 aj v nom treba nastavit IP adresu boxu .
potom po instalacii staci ked do web prehliadaca zadas http://169.254.2.231
**************************
ten adresar movie na pc musis nastavit ako zdielany, teda povolit na nom zdielanie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 13:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ja vim - se naotravuju
sem ted zapojil druhej konvertor v nastaveni lbn sem dal tunery oddeleny
na 1 tuneru mam astru 3a a kdyz dam vyhledat kanali na druhym tuneru ( astru 1 nebo jak se menuje tak sice neco najde ale po chvily mi napise ipbox ERROR a vypne se celej :-( nejaka rada?

nejak nemuzu najit kam mam tu ip adresu v tom programku najit :-( ja sem ale lama :-(
a ve webinterface sem polozku vlc nenasel :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 15:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Trochu krkolomne,ale predsa len sa da zachranit situacia s dvomi LNB a dvomi tunermi.
Typ- oddeleny -to mas spravne.
Na tuner 1 pridas obe druzice! ASTRA23,5 a aj ASTRA19,2. Stale sme na tuner c.1.! Stlacis (myslim,ze modre tlacitko) kopiruj nastavenia na tuner c.2.
Ostanes na tom tunery c1 a das zoskenovat automaticky len tu druhu druzicu - to preto,ze astra23,5 uz naskenovanu mas. A to je vlastne vsetko. Ziadne zamrznutie a budu fungovat obe pozicie.
Ked to budes mat - ohlas sa.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 16:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
a jak ipbox bude vedet ze ma hledat pres druhej konvertor kdyz budu mit v podstate obe astri na obou tunerech?

udelal sem jaksi napsal ale nasel mi ty sami kanali jako predtim na astre 3 presto ze sem dal vyhledavat na astre 1

ja nemam dve paraboli ja mam jednu parabolu a dvojtej konvertor


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 16:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
mas LNB DUO - predpokladam.
Niektore, hlavne nove verzie HL, maju problem so spolupracou pri dvoch tuneroch.
Pozri teraz do nastavenia druheho tuneru a skus naskenovat ASTRA 19,2. Pokial bude padat "do kolien" ,restartni Power a OK na prednom panely a znovu skus.
Ja dva tunery na IP400 nevyuzivam - aj tak to nikdy normalne nepracovalo, ale viem ze verzie image 2.13 pracovali bez problemov. Ty tam ale taku verziu nemozes pouzit -lebo mas rel3.
Ale mohol by si aj uplatnit nastavenie LNB - teda na ASTRA 23,5 nechat uz LNB 0, ale na ASTRA19,2 zvolit LNB 1.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 17:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
vypsal ERROR jakmile si prohlizis kanali co nasel
ja mislel ze kdyz ipbox 422s prodavaj primo jako dvoutunerovej tak ze to maj nejak vychytany ne?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 17:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Killer z Cech napsal:
vypsal ERROR jakmile si prohlizis kanali co nasel
ja mislel ze kdyz ipbox 422s prodavaj primo jako dvoutunerovej tak ze to maj nejak vychytany ne?

nastavil si LNB0 a LNB1 ?
vychytane.... akoby som... slon sa venuje uprave image neumo - v zaujme spojazdnenia do normalneho stavu.
Box na duhy tuner pristupuje "normalne", len pokial z tunera c1 nahravas.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 17:38 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Duben 2007 - 11:34
Příspěvky: 558
Poděkoval: 1 krát
Co ja si pamatuji, když jsem zkoušel klasické image, tak druhý tuner se použil jen při záznamu druhého pořadu.

Lépe vyjádřeno: při záznamu jiného pořadu než právě sledovaného.


Naposledy upravil(a) mácal dne 23.Březen 2008 - 18:05, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 18:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
nastavil sem lbn0 a lbn1
pak vypsal error , restartoval se
tak sem vratil nastaveni na lbn 2x a skopiroval na tuner 2 ale mam stale stejnej problem - stejny kanaly :-(

v pripade ze mam dvoutunerovejprijmac tak sem predpokladal ze muzu mit nalazeny dva ruzny satelity soucasne


- typ lbn? jako na strese? - myslis talir nebo konvertor?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 18:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
ano - ten na streche
To opirovanie nastavenni sa robi podla navodu standartne len pri LOOP prepojeni- vtedy to ma prakticky vyznam, ale pokial nefunguje standartny sposob - je dobry akykolvek pokus.
Viem na 100% ze verzia 2.16 uz nevedela 2 tunery - len pri nahravani a aj to v rezime LOOP.
V neumo image to chalani vyriesili - napriklad diamant pouziva dva tunery a dva koaxi, ale u neviem ako. Lenze slon im vytuningoval to image tak, ze to vlastne uz neumo ani nieje. A je to verzia 2.16 - to do tvojho stroja nepouzijes.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 18:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
talir mam univerzalni 80tku a konvertor je INVERTO DIGITAL LABS PRO - TWIN MONOBLOCK 23MM , LOW NOISE FIGURE , 0.2dB HD REDY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 19:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
uuaauu ja nemam takovejhle ja mam jinej :-(


apropoo jakto ze ja nemam na astre tolik kanalu jako ty?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2008 - 20:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
revis napsal:
Ale - mas to dobre! Ty mas klasicke image a tam je ine rozhranie. Ja nemam na astre vela programov! . Vies - keby som mal chut ako vcera, tak ta budem navigovat na zmenu image na abenigmu, ale dnes som uz unaveny - uplne.
V abenigme funguje VLC, je tam webrozhranie ako som poslal photo, da sa webprehliadac doinstalovat aj tuxmail. Lenze najlepsie by bolo,keby som ti to rovno spravil sam. Nieje to totiz vela roboty, ale vela pisania. Dnes pozeraj ceske programy a cosi postuduj .
A teraz si spominam - chyba ti podstatna vec- HDD v boxe :( Ved to je naporazenie.



HDD tam budu mit cca ve stredu :-)
vydel sem u tebe hbo comedy :-) ja nemam hbo comedy :-(
mne by se libilo hbo comedy :-)

ok beru na vedomi - sem dost otravnej - necham te odpocinout :smoke: ozvu se asi v utery ju?
apropooo mockrat dekuji za rady :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2008 - 13:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
ahoj prosimte mam nastavenej satelit astra 23.5 a silu i intenzitu signalu mi u nej ukazuje skoro plnej a najednou mi zmizeli cesky kanali , pak kdyz kliknu na radio misto tv tak to nic neudela a na radio se nedostanu
nevis co se deje ?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 512 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk