e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 1:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2008 - 12:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Zvol si 10832 a rucne ho prepis pomocou dialkoveho na 12611 . V com je problem? Na Ipboxe predsa niesi odkazany na ladenie len ulozenych TP.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 04.Duben 2008 - 12:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
jenze on mi nejde prepsat :-( (v nastaveni lbn )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 9:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
prosimte kdyz mam prvni konvertor na astru 23.5e tak druhej mam dat do brejli na tu stranu jak je cervena znacka aby byl na astru 19.2e?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 10:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
JUH je v chapani vlastne tvoja vlastna zemepisna dlzka.Neviem odkial si,ale revis ti uz daval odkaz na stranku kde si zistis presnu zemepisnu polohu (dlzku a sirku).Cechy a slovensko su v rozmedzi cca 12 - 22 stupna vychodne.
Takze
Priklad 1.: si na zem.dlzke 19.2 stupna vychodne,tym padom mas presne na juh ASTRU 1F,G,H,KR,L 19.2 stupna vychodne.ASTRA 1E,3A 23.5 st.vychodne musi byt 4.3 stupna vychodnejsie od ASTRi 1F,G,H,KR,L,cize 4.3 st.vychodne od juhu.

Priklad 2.:si na zem.dlzke 21 stupna vychodne,tym padom mas ASTRU 1F,G,H,KR,L 19.2 stupna vychodne 1.8 st. na vychod od juhu.ASTRA 1E,3A 23.5 st.vychodne musi byt 4.3 stupna vychodnejsie od ASTRi 1F,G,H,KR,L,cize 6.1 st.vychodne od juhu.

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 10:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Killer z Cech napsal:
jenze on mi nejde prepsat :-( (v nastaveni lbn )

v nastaveni lnb mozes vyberat len z ponuky, vo vyhladavani (manualnom) si mozes zadat vlastne parametre.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 10:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
tak jinak - kdyz dam konvertor vic v levo tak prijma druzici odrazem od talire coz znamena druzici v pravo od stredu ze?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 10:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
dik revis na to uz sem prisel :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2008 - 10:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Killer z Cech napsal:
tak jinak - kdyz dam konvertor vic v levo tak prijma druzici odrazem od talire coz znamena druzici v pravo od stredu ze?


Smer je vzdy v smere konventora (cize ked sa divas spoza paraboly,tak konventor ti ukazuje kde je druzica).

Ale pri multifocuse su bocne od hlavneho konventora zrkadlovo.
Cize druzica vychodnejsie (vlavo) - konventor zapadnejsie (vpravo).

http://www.parabola.cz/abc/multifocus/

Obrázek

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2008 - 15:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
revis napsal:
To sa da odstranit a jednoducho. Vytiahnes modul , kartu z neho daj do internej citacky (chipom dole) a stlac Menu a 4 na dialkovom.
Nastartujes tym emulator a sfunkcnis internu citacku. Ten CAM modul beztak nieje najlepsie riesenie - hreje sa ,akoby tam bol koli vykurovaniu :)
Dokonca - pokial si cez ftp vlozis aktualny SoftCam.key do /var/keys/ - bude ti na ASTRA19,2 dekodovat aj Premiere balik.
Po vlozeni toho softcam.key nezabudni restartovat emulator - cize opat: Menu a 4 na dialkovom.



mne to nejde :-(

to na ASTRE19,2 dekodovat ten Premiere balik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2008 - 17:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
A odkial mas ten softcam.key ??? Mne to ide.

napr.
http://www.dvbfiles.com/deneme6.php?file=SoftCam.Key

Kazdy den ho aktualizuju.

Nezabudni!!!!! - Do /var/keys/

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2008 - 18:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
uz bezi dik
nevis prosim jak koukat i na hbo ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2008 - 22:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
revis napsal:
Nieje to signalom - zislo by sa presunut adresar /emu/ na hdd. Mas malo miesta v pamati.

Revis chcem sa ta spytat:
Pri nahravani na HDD (mozno aj ked nie) mi zacal v poslednom case dost casto stvorcekovat obraz a vypise hlasku Sluzba je nedostupna alebo kodovana (na cca 5 sek.) a potom to znova ide chvilu. (vsimol som si to na SkyLink,Premiere - skratka kodovane).

Mam zapnuty aj timeshift (120min).

Nemoze to byt tym presunutym EMU adresarom na HDD ???Zeby bol disk vytazeny,lebo sa mi vidi ze je dost hlucny (akoze kmitaju hlavy - ako fragmentovany keby bol).

Alebo moze to byt aj zamenou verzii Newcs a Mgcamd.Az si pamatas radil si mi nechat starsiu verziu newcs v.1.18 RC11. Mgcamd som dal 1.29a.Lebo sa mi tak zda ze to robi asi odvtedy.Ja nejak nepozeram TV,ale manzelka mi hovorila a dnes som to aj ja zbadal.

Ak vies nejaku fintu tak mi prosim porad.

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2008 - 22:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
Ahoj Revis

iki ma pravdu signal mam do plnejch a presto obcas vypise ze nema signal nebo ze je sluzba nedostupna

"Alebo moze to byt aj zamenou verzii Newcs a Mgcamd.Az si pamatas radil si mi nechat starsiu verziu newcs v.1.18 RC11. Mgcamd som dal 1.29a.Lebo sa mi tak zda ze to robi asi odvtedy.Ja nejak nepozeram TV,ale manzelka mi hovorila a dnes som to aj ja zbadal."

a timhle to nebylo mne to delalo i se starsi verzi Newcs a Mgcamd a delalo mi to i kdyz sem tam nemel disk takze tim umistenim EMU na disk to taky nebude.
dela to jen u kodovanejch a nejcastejc k veceru a je jedno jestli je hezky a nebo prsi a je bourka :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 18.Duben 2008 - 23:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Mgcamd uz na klasicke image nejak nezabera. Tvoj box trpi "dlho nainstalovanym" klasickym image. To je stav -do ktoreho som sa ja dostal len raz- obycajne som na klasickom vzdy nieco testoval - cize caste preflashovanie tomu zabranilo. To ale asi nieje riesenim pre teba.
Presunuty var na hdd moze sposobovat tebou uvadzane problemy -hlavne vtedy,ked pouzivas timeshift. To som ja vzdy vypinal. Neviem kolko emulatorov mas v tom adresary emu -ale nepouzivane by som zmazal a vratil by som adresar emu zpat na flash - flash je predsa len rychlejsia.
Preco sa stava dlho nainstalovane klasicke image lenive a problematicke? Je to narastajucou db.dat a ukladanim roznych log suborov. ext2 je suborovy system ,ktory sice netrpi fragmentaciou aku pozname z windows -predsa len treba ratat aj so skutocnostou disk vie bud zapisovat, alebo citat - obe funkcie naraz vykonavat nemoze.
Mne sa na klasickom image osvedcil ako emulator aj Camd3 - je maly a vie citat aj karty . Len camd3.keys nebyvaju tak casto aktualizovane - tak je potrebne si napriklad pri Polsate prepisovat rucne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2008 - 21:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 15:14
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ UNO, IPBox 422s rel.3
[quote="revis"]Mas aj modul cryptoworks? Lebo ak nie, tak v internych citackach moc s TaT kartou nepochodis.. :)

TT karta nie je v IPbox422 citatelna vobec?
Alebo ide v pripade: oficialny image + modul cryptoworks
pripadne: HL 2.17 + interna citacka

Mozes mi to pls. vysvetlit? ... Pozeral som na strankach TT, ale bud som pozeral zle, alebo tam nemaju info co k pouzitiu TT karty potrebujem.

Som novacikom v oblasti SAT a zatial sa len rozhliadam co s cim suvisi .. preco a ako ;-) ... casom na vsetko pridem ... dufam posting.php?mode=quote&f=18&p=54038#


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2008 - 21:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Originalne image + Cryptoworks -pojde. Ale v internej citacke nie.
Neoriginalne image HL, neumo, abenigma- pojde aj v citacke- nebude treba dokupovat orig. modul.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2008 - 22:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 15:14
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ UNO, IPBox 422s rel.3
Este by som mal jednu otazku:
Aky image je mozne pouzit v IP422 rel3 ... skusil som HL2.17 - niekde na fore som sa docital, ze tento je mozne pouzit ... zaujimalo by ma co este okrem toho mozem skusit, kedze je na boxe upozornenie, ze je mozne davat len image vydane po 6.3.2008 mam obavu len tak testovat co mi pride pod ruku, aby som nieco vazne nepokaslal.

Mam IPBox cca tyzden, tak skusam co a ako aby som sa s tym blizsie zoznamil.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2008 - 7:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
momentalne toho na vyber moc nemas - DGS-bez emu, spominane HL2.17 a abenigmu. Vyvoj sa presunul do oblasti HD- a na nase stroje ostane cas len ked ich to prestane bavit a spomenu si na stary dobry IP400 :)

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2008 - 9:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 15:14
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ UNO, IPBox 422s rel.3
Mam este 2 problemy s ktorymi si neviem akosi rady:
- mam HL2.17 a pri pozerani mam vypnuty displaj na boxe aj led tlacidla - pri vypnutom zobrazuje cas, pri bootovani info co robi, po zapnuti zobrazi na cca 3s zobrazi prehravany program a potom displej zhasne ... toto je standardne nastavenie, alebo mam nieco zle ... nasiel som nejaky skript, ktory by mal zabezpecit zobrazovanie casu pri pozerani (tusim bol povodne urceny pre HL2.12) ... skusal som ho nahodit, ale neuspesne ... neviem co robim zle :(
- ked nahram kluce zo satankeysbundle, restartnem box, vsetko ide ok az do prveho vypnutia ... potom po zapnuti nenabootuje - na displeji blika PANIC ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2008 - 9:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Duben 2008 - 15:14
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ UNO, IPBox 422s rel.3
Este jedna vec ma napadla ... LIKRA settings je urcene len pre dream? ... na HL2.17 s tym nepochodim?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 17 8 9 10 11 12 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk