e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2020 - 11:28

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 912 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
nejde mi udelat ten odkaz :-( dam ok a nic se nestane :-(


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
tak najskor zmaz podvodny adresar /emu/ vo /var/ .
do horneho riadku napis /var/media/video/emu

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
:thankyou: diky :-) co vsechno se tam da presunout aby flash pamet mela co nejvic mista a uz se mi nemohlo stat ze bude zaplnena?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
Najskor - aby sa efekt prejavil - musis restartovat box, alebo znovu spustit emulator.
ja som daval aj adresar /keys/ -ale treba si uvedomit, ze potom pri prepinani programov budes spustat aj uspaty HDD - ked nacitava nove keys.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
trochu odbocim - jak mam ted na nejakou dobu uvolnenej balicek MULTI od t-t tak to ze mi pak skonci - to nejak zapisou na kartu ze to nema uz dekodovat?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
zapis na karte je napriklad do 07.04.2008 , a ked bude mat skoncit - neobnovi sa . :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 18:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
jak karta vy kolikatyho presne je? prijma datum ze satelitu? neda se nejak udelat aby nevedela ze je uz takovy datum a nebo aby se u ni zastavyl cas?

a jeste jeden dotaz mimo tema - jak je to s hrama ? bezej tam vsechny co bezej pod linuxem? a kde se daj kdyztak stahnout?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2008 - 12:47
Příspěvky: 210
satelitni prijimac: AB IPBox 422S rel.3
Místo/Bydliště: Handlová
Je mozne takto presunut aj pluginy??? (MP3,Pong,Sudoku,Tetris)

_________________
AB IPBox 422S rel.3(250GB);2xDiSEqC1.0Quad;3xLNBtwin(13°E-19,2°E-23,5°E)
Neumo_2_13_6_slon_7_usb_kernel_root + EMU a utility
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2008 - 21:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
iki napsal:
Je mozne takto presunut aj pluginy??? (MP3,Pong,Sudoku,Tetris)

ale ano ja som ich ale vzdy radsej zmazal :D

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
no tak mam zase problem - zapnu ipbox a vsechny nekodovany kanaly dou ale kodovany ani jeden. po dlouhy dobe naskocila nova a kdyz sem prepnul na hbo tak to zase neslo . nevite co s tim?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
klikni na ten vytvoreny symlink, ci ta prenesie rovno do adresara emu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
to funguje prenese mne tam - i kdyz dam na DO menu + cislo tak pise co pousti ale jako kdyby proste nebral kartu a pritom kdyz das na programu info tak ti nahore pise nazev programu a u toho i card jako ze na to koukas s kartou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
skontroluj atributy - subry v /emu/ maju mat atribut 755. problem moze robit aj uspaty hdd. To co pise pri spustani nieje podstatne - vypis spustenych procesov zistis po otvoreni telnetu a zapani prikazu ps.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:55 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
tady je vypis


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 10:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
nechal si vo /var/ aj stary adresar /emu/ ? alebo si ho zmazal ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 11:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
smazal jinak mi nechtel vytvorit odkaz tak si psal ze ho mam vymazat

jo a tenhle problem sem mel i predtim ale tos mi napsal ze to muze bejt zaplnenou pameti :-( proto sme to emu daly na disk ale nepomohlo to :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 11:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
to ti ide z karty, ze ? aky typ emulatora pouzivas?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IPBOX 422s internet
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 11:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
revis napsal:
Podarilo sa ti pripojit do boxu . stlac ftp (na lavej strane RCC ) a pozri sa na adresarovu strukturu. Je uplne ina ako vo windows- tak si zvykaj. Tvoj adresar (a jediny,kde ma vyznam cosi menit) je /var/. Tak ho rozbal a skus spravit screen rcc s rozbalenym /var/ adresarom, tak ako som spravil ja, a poslat sem. Nech vidim,co za image tam ozaj mas.
Ina vec je,ze pokial budes chciet pouzivat napr. sw emulaciu , budes musiet zmenit image. Napriklad za HL2.17 (vlastne to jedine mozes pouzit). Najskor ale ten screen hod sem.



tak tam mam ten HL2.17 cos mi poradil :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 11:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
to je image - nie typ emulatora. ked spustas emulaciu stlacis Menu a ? ake cislo ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP422 rel3 -DGS/enigma
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2008 - 11:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Březen 2008 - 23:19
Příspěvky: 108
menu + 4
a je nejakej spomalenej - ted uz i dlouho trva nez vubec neco udela zmacknu menu + 4 obevi se okynko s popisem co spousti a trva tak cca 2 minuty nez zmizy - no zatim co pisu tuhle spravu tak jeste nezmizelo :-(

nepomohlo by znova tam prehrat to HL2.17 ....


Naposledy upravil(a) Killer z Cech dne 30.Březen 2008 - 11:21, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 224 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 912 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk