e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 11:32

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: tovární nastavení
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2012 - 8:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 107
Zdravím ,
celkem jsem dal tři 420s z toho dvě tu mám jako uloženky jelikož se mi vrátili a jednu mám na stole každejch cca půl roku. Zkoušel jsem slona i originál firmwary a pořád stejná písnička a to ta že se po čase zblázní a hodí se do továrky. Tedy bylo mi popsáno že ještě večer koukal a ráno měl na obrazovce menu s volbou jazyka atd. Máte taky někdo tento problém? Nebo se tenhle stroj nesmí dát normálnímu uživateli který si to neumí rozběhnout sám? Prosím nepište mi abych tam dal ABenigmu .....je to dvoutunerový stroj a ten chlápek opravdu dva tunery potřebuje. Dík za každou radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tovární nastavení
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2012 - 12:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 107
tak další poznatek nahrál jsem HL 2.17 a zapnul menu+1 gbox,ICE karta běhá ale jak dlouho ,tohle už jsem tam jednou měl a stejně mi to po nějaký době vrátil.

je tu někdo kdo má skušenosti???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tovární nastavení
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2012 - 19:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Takovou zkušenost nemám, mám ipb400s s 2,5" HDD (160GB), Neumo-slon, oscamBS, karta ice - občas v crw, jindy v irdeto režimu. Ale jednou za čas (cca 1x za 2 měsíce) provedu kontrolu partition (menu+6) a kontrolu disku. Box je z roku 1997, nikdy nebyl servisovaný. Pouštím ho každý den, vypínání jen Warm, větrák je odpojený.
Možná, že by stálo za to, podívat se, jestli je v pořádku zdroj, konkrétně filtrační kondenzátory. Časem ztrácejí kapacitu, pak to dělá psí kusy. Pokud je box někde v sestavě nebo v omezeném prostoru, může se přehřívat (zvlášť pokud má větší HDD), potom ty kapacity odcházejí rychleji.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tovární nastavení
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2012 - 16:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 107
no dobře, zkusím tam dát zase posledního slona a oscam. ale ještě jedna otázka ...to se musí HDD pořád točit? v AB enigmě se dá HDD nastavit aby po několika sekundách usnul.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: tovární nastavení
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 16:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
HDD by měl usnout i ve standby, pokud se z něho nečte nebo nenahrává. Tj. zkontrolovat např. Timeshift (vypnout), jestli se něco neloguje na disk, apod.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk