AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Pri prepinani programu pada mgcamd
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=47069
Stránka 1 z 1

Autor:  xmarianx [ 14.Srpen 2012 - 22:28 ]
Předmět příspěvku:  Pri prepinani programu pada mgcamd

Pekny den prajem vsetkym,
pokusam so vyriesit problem s AB IPBOX 400S + karta ICE - pri prepinani mi vzdy mgcamd zhavaruje a pre obnovenie funkcnosti musim zapnut MENU + 5.
Postup instalacie som zvolil tento

1. Fancyteam 2.13.6 - usb_all.img
2. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
3. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
4. Instalacia Emu Neumo 2.13.6 slon 7 cez telnet
5. Mgcamd + Newcs pre ICE (1.38 + 1.70 - 1.71 vraj nie je celkom OK)
6. Oscam upb400 pre Neumo slon

Vysledok je ten, ze Oscam mrzne v intervaloch od 10 min do 1 hodiny, ale prepinanie kanalov funguje a aj po prepnuti dekoduje v poriadku. Mgcamd dekoduje v pohode, ale po prepnuti programu zostane cierna obrazovka a treba ho spustit znovu - napriklad cez Menu + 5.
Vie mi niekto poradit, co treba zmenit, pripadne upravit?

Autor:  xmarianx [ 14.Srpen 2012 - 22:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

A jaaaj...teraz ked citam....v bode 3 som instaloval samozrejme slona 7 pochopitelne :-)

Autor:  Herkis [ 14.Srpen 2012 - 22:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

mgcamd + newcs máš odsud?

viewtopic.php?p=432318#p432318

P.S. Jestli chceš testovat na ipb400 nějakou spolehlivější verzi oscamu, napiš mi sz.

Autor:  xmarianx [ 14.Srpen 2012 - 23:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

Presne z tohto linku som to stiahol, vsetky subory som prepisal a samozrejme atributy nastavil. Podobne som testoval ja Oscam. Pokial mas nejaku spolahlivu verziu....velmi rad otestujem....v podstate mi je jedno co bude fungovat...hlavne nech to ide :-))))) Dakujem.

Autor:  martinapr [ 20.Srpen 2012 - 16:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

Mám úplně stejný problém,stejná výše uvedená instalace.Při přepnutí programu musím vždy zapnout Menu + 5.Zkoušel jsem cs linkovou ,Ice i Irdeto kartu a pokaždé to dopadne stejně,po přepnutí tma,po restartu do dalšího přepnutí vše ok.

Autor:  EnoSat [ 20.Srpen 2012 - 18:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

to robilo aj na dremoch s jednou nepodarenou libcrypto kniznicou , zaujimave ze na to bol haklivy len mgcam

Autor:  Herkis [ 20.Srpen 2012 - 22:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

Black_ship vydal nové verze upraveného oscamu. Doporučuji, testoval jsem to řadu dní s ice, irdeto i starou cryptoworks kartou. Je to natolik stabilní, že je to prakticky dobře použitelné.

viewtopic.php?f=23&p=438656#p438656

Autor:  slon [ 21.Srpen 2012 - 6:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: Pri prepinani programu pada mgcamd

xmarianx napsal:
Pekny den prajem vsetkym,
pokusam so vyriesit problem s AB IPBOX 400S + karta ICE - pri prepinani mi vzdy mgcamd zhavaruje a pre obnovenie funkcnosti musim zapnut MENU + 5.
Postup instalacie som zvolil tento

1. Fancyteam 2.13.6 - usb_all.img
2. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
3. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
4. Instalacia Emu Neumo 2.13.6 slon 7 cez telnet
5. Mgcamd + Newcs pre ICE (1.38 + 1.70 - 1.71 vraj nie je celkom OK)
6. Oscam upb400 pre Neumo slon

Vysledok je ten, ze Oscam mrzne v intervaloch od 10 min do 1 hodiny, ale prepinanie kanalov funguje a aj po prepnuti dekoduje v poriadku. Mgcamd dekoduje v pohode, ale po prepnuti programu zostane cierna obrazovka a treba ho spustit znovu - napriklad cez Menu + 5.
Vie mi niekto poradit, co treba zmenit, pripadne upravit?

Instalaciu nerobis podla navodu.
V 1. nie Fantasyteam, ale Neumo, potom rovno verziu slon 7+emu. V emu prepis len newcs, mgcamd nechaj povodny. Oscam mam skompilovany a je funkcny pre cryptoworks. Ked budem mat trochu casu, dam ho do downloadu.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/