e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2020 - 13:07

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 9:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2006 - 21:32
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AB IPBOX 900HD
Místo/Bydliště: Morava
Funguje na IP420 s NEWCS + MGCAMD ,ICE Skylink a Cslink Cryptoworks?
Když jsem tam měl Cs link a Skylink oba crypto tak to šlapalo bez problému ale skylink vyměním za Ice tak to nejde.Forum jsem přečetll ale odpověď jsem nenašel.

_________________
AB IP BOX 900HD;Opensat 4000HD;Opensat 9900HD;IpBox 91 100 plech ;Astra 19.2;23.5;Hotbird 13.0;


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 10:13 
Spatno si hladal. Vymen bin za tento viewtopic.php?p=347106#p347106 :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 11:40 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2006 - 21:32
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AB IPBOX 900HD
Místo/Bydliště: Morava
Takže překopíruji newcs 1.70 do var/bin a bude mně fungovat vrchní čtečka s cryptoworks kartou a spodní s Ice ?
tady jsem už také četl :D ale zdá se mě to jednoduché i když proč ne :D

_________________
AB IP BOX 900HD;Opensat 4000HD;Opensat 9900HD;IpBox 91 100 plech ;Astra 19.2;23.5;Hotbird 13.0;


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2011 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
Skylink ICE cez NewCS 1.70 asi funguje iba v Enigme .. v Neumo Slon nie. Alebo sa mylim ??

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2011 - 13:29 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Obávám se, že se nemýlíš. Pro Neumo-slon potřebuješ newcs ve verzi ppc-old a ta je poslední asi 1.50, tj. bez podpory ice. Možná, že se vyskytnou někde patchnuté verze, ale nevím o nich.

Pro tebe bude asi nejlepší použít oscam, najdeš ho v Downloadech (emu, keys) v sekci linuxových boxů. S ice si poslední verze od black_ship (mám v podpisu) rozumí velmi dobře. Doporučuji nastavit v Neumo-slon Zmiechane EPG, pak to všechno frčí a těch zápisů na kartu taky není moc. Navíc nepotřebuješ klienta jako Newcs, funguje to přes dvbapi. Pokud nemáš irdeto kartu, můžeš nastavit pro dvbapi request_mode na 1.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2011 - 17:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17037
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 101 krát
je aj ppc_old verzia

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2011 - 21:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
dik, mam ICE skylink vymena. Do boxu som nakopiroval Oscam, cold restart, spustil menu + 4, no nedekoduje :(

kartu som skusal v oboch citackach.

treba nieco menit v config suboroch Oscam 1.20-unstable_svn build #6148 testovací verze 1 ??

z tohto boxu navyse zdielam CW kartu do opticum X403 (ta ale bude nahradena touto novou ICE)

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 29.Prosinec 2011 - 21:06 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Mrkni se co na to webif oscamu. Jestli tu kartu najde atp.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 03.Leden 2012 - 11:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2006 - 21:32
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AB IPBOX 900HD
Místo/Bydliště: Morava
to alvsvk:
bin jsem nakopíroval změnil frekvenci na 350 Mhz na spodní čítačku a ICE funguje ale Cs link ve vrchní čtečce nefunguje.

_________________
AB IP BOX 900HD;Opensat 4000HD;Opensat 9900HD;IpBox 91 100 plech ;Astra 19.2;23.5;Hotbird 13.0;


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2012 - 15:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2006 - 21:32
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AB IPBOX 900HD
Místo/Bydliště: Morava
Když nahraji starý bin tak fungují obě čítačky ale karty obě cryptoworks.
Mě to připadá že ten nový newcs neumí dvě čtečky naráz.Jde to nějak rozchodit.Já už nevím.

_________________
AB IP BOX 900HD;Opensat 4000HD;Opensat 9900HD;IpBox 91 100 plech ;Astra 19.2;23.5;Hotbird 13.0;


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2012 - 8:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2006 - 21:32
Příspěvky: 22
satelitni prijimac: AB IPBOX 900HD
Místo/Bydliště: Morava
Už to šlape.měl jsem stáhnutý stejný bin z jiného fora,ale nefukční.
Poučení:důvěřuj Ab Foru , Revisovi;Alvasvk :D

_________________
AB IP BOX 900HD;Opensat 4000HD;Opensat 9900HD;IpBox 91 100 plech ;Astra 19.2;23.5;Hotbird 13.0;


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2012 - 17:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2008 - 1:36
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: AB IPBox 422S 400GB
1.07 http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=347106#p347106 slape ok (ice testovano, dekoduje to bezproblemu 3 kanaly, dva tunery 400S + ARIVA). :thankyou:
Na 400S(slon 7) sem nahradil /var/emu/newcs newcs.ppc (menu 5)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2012 - 9:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2007 - 13:06
Příspěvky: 103
revis napsal:
je aj ppc_old verzia

kde najdu tu old verzi newcs 1.71? fakt hledám .....potřebuju rozchodit slona7 na ICE kartu. S jednotunerovým strojem nemám problém si poradit ale s 420s se peru. dík za pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2012 - 15:45 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
2. příspěvek od shora. Jestli máš na myši kolečko, stačí zarolovat, není to moc práce. :)
Zkoušel jsem to na ipbox400 a funguje.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 19.Červenec 2012 - 21:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2006 - 14:52
Příspěvky: 10
Zkouším rozchodit na ipbox400 slona7 s ICE kartu tak jsem zkusil nahradil newCS 1.71 z této adresy viewtopic.php?p=347106#p347106. Nahradil /var/data/plugins/emu/newcs ,ale v (menu 5) mam stále NewCS - 1.67 RC1 tak nevím co dělám špatně a samozřejmě karta nefunguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 21:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 7:07
Příspěvky: 28
ja jsem udelal to same karta funguje ale nechodi mi zapisy musim vdycky do jineho prijmace a pak zas jede co mam udelat aby mi chodily zapisy, :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 21.Červenec 2012 - 22:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Zkomprimoval jsem to - příloha. Je to trochu osekaná moje verze, která mi chodila na ipboxu400 s neumo/slon. Měly by tam chodit všechny u nás běžně používané crw a ice karty (i s emm).

V raru je adresářová struktura -rozbalit a nakopírovat do odpovídajících adresářů. U binárek (newcs, mgcamd) a skriptu (menu5.sh) dát atributy 755. Vložit kartu čipem dolů, spustit - menu +5 a koukat. Kvůli zápisům zkontrolovat v menu - nastavení uživatele - CAM aktualizace.
Webif pro newcs je na (IP ipboxu):8080, uživatel i heslo jsou newcs.

Pokud někomu vadí, že po spuštění menu+5 tam je něco jiného, stačí zeditovat menulist.txt v adresáři scripts a napsat tam něco jako:
Kód:
5.MGCAMD(v1.38)+NEWCS(v1.71)


Edit:
Příloha - přestěhováno do downloadů - viewtopic.php?p=432318#p432318

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Naposledy upravil(a) Herkis dne 22.Červenec 2012 - 13:06, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2012 - 8:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 7:07
Příspěvky: 28
Moc děkuji funguje i chodí zapisky :thankyou: :thankyou: :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IP box 420 a ICE + CRW
PříspěvekOdeslal: 22.Červenec 2012 - 10:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Prosinec 2006 - 14:52
Příspěvky: 10
Také mockrát děkuji už to všechno frčí :thankyou:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk