e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2019 - 9:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2012 - 22:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2007 - 12:36
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: DM800 HD SE, IPB 9000HD
Pekny den prajem vsetkym,
pokusam so vyriesit problem s AB IPBOX 400S + karta ICE - pri prepinani mi vzdy mgcamd zhavaruje a pre obnovenie funkcnosti musim zapnut MENU + 5.
Postup instalacie som zvolil tento

1. Fancyteam 2.13.6 - usb_all.img
2. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
3. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
4. Instalacia Emu Neumo 2.13.6 slon 7 cez telnet
5. Mgcamd + Newcs pre ICE (1.38 + 1.70 - 1.71 vraj nie je celkom OK)
6. Oscam upb400 pre Neumo slon

Vysledok je ten, ze Oscam mrzne v intervaloch od 10 min do 1 hodiny, ale prepinanie kanalov funguje a aj po prepnuti dekoduje v poriadku. Mgcamd dekoduje v pohode, ale po prepnuti programu zostane cierna obrazovka a treba ho spustit znovu - napriklad cez Menu + 5.
Vie mi niekto poradit, co treba zmenit, pripadne upravit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2012 - 22:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2007 - 12:36
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: DM800 HD SE, IPB 9000HD
A jaaaj...teraz ked citam....v bode 3 som instaloval samozrejme slona 7 pochopitelne :-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2012 - 22:47 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
mgcamd + newcs máš odsud?

viewtopic.php?p=432318#p432318

P.S. Jestli chceš testovat na ipb400 nějakou spolehlivější verzi oscamu, napiš mi sz.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2012 - 23:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2007 - 12:36
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: DM800 HD SE, IPB 9000HD
Presne z tohto linku som to stiahol, vsetky subory som prepisal a samozrejme atributy nastavil. Podobne som testoval ja Oscam. Pokial mas nejaku spolahlivu verziu....velmi rad otestujem....v podstate mi je jedno co bude fungovat...hlavne nech to ide :-))))) Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2012 - 16:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Září 2007 - 20:22
Příspěvky: 26
Mám úplně stejný problém,stejná výše uvedená instalace.Při přepnutí programu musím vždy zapnout Menu + 5.Zkoušel jsem cs linkovou ,Ice i Irdeto kartu a pokaždé to dopadne stejně,po přepnutí tma,po restartu do dalšího přepnutí vše ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2012 - 18:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2552
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
to robilo aj na dremoch s jednou nepodarenou libcrypto kniznicou , zaujimave ze na to bol haklivy len mgcam

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 20.Srpen 2012 - 22:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Black_ship vydal nové verze upraveného oscamu. Doporučuji, testoval jsem to řadu dní s ice, irdeto i starou cryptoworks kartou. Je to natolik stabilní, že je to prakticky dobře použitelné.

viewtopic.php?f=23&p=438656#p438656

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Pri prepinani programu pada mgcamd
PříspěvekOdeslal: 21.Srpen 2012 - 6:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 30.Leden 2007 - 9:12
Příspěvky: 587
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
xmarianx napsal:
Pekny den prajem vsetkym,
pokusam so vyriesit problem s AB IPBOX 400S + karta ICE - pri prepinani mi vzdy mgcamd zhavaruje a pre obnovenie funkcnosti musim zapnut MENU + 5.
Postup instalacie som zvolil tento

1. Fancyteam 2.13.6 - usb_all.img
2. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
3. Neumo 2.13.6 slon 6 usb_kernel_root
4. Instalacia Emu Neumo 2.13.6 slon 7 cez telnet
5. Mgcamd + Newcs pre ICE (1.38 + 1.70 - 1.71 vraj nie je celkom OK)
6. Oscam upb400 pre Neumo slon

Vysledok je ten, ze Oscam mrzne v intervaloch od 10 min do 1 hodiny, ale prepinanie kanalov funguje a aj po prepnuti dekoduje v poriadku. Mgcamd dekoduje v pohode, ale po prepnuti programu zostane cierna obrazovka a treba ho spustit znovu - napriklad cez Menu + 5.
Vie mi niekto poradit, co treba zmenit, pripadne upravit?

Instalaciu nerobis podla navodu.
V 1. nie Fantasyteam, ale Neumo, potom rovno verziu slon 7+emu. V emu prepis len newcs, mgcamd nechaj povodny. Oscam mam skompilovany a je funkcny pre cryptoworks. Ked budem mat trochu casu, dam ho do downloadu.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk