AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=45176
Stránka 3 z 3

Autor:  Herkis [ 13.Květen 2012 - 11:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE

Podívej se, jestli máš u ipboxu400 nastavenou CAM aktualizaci.

Autor:  wraithcz [ 13.Květen 2012 - 21:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE

tak to jsem tam neměl tak to zkusim diky

Autor:  krtekla [ 15.Červenec 2012 - 21:37 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE

Tak jsem do té výměny spad taky - Výměna ICE.
Mám AB IP BOX 400s a v něm Neumo_2_13_6_slon_7.
Natáhl jsem nový mgcamd-1.38, newcs_1.71 a po cca 3 hodinách na ČT1 se načetly klíče. A tady jsem se zasekl - po přepnutí kanálu zůstane černá obrazovka a teprve po opětovném MENU+5 se obraz rozjede.
Prosím nemáte někdo ponětí co mám špatně nastavené.
Díky za info.

Autor:  cibik2 [ 18.Listopad 2012 - 18:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE

krtekla ... podarilo sa ti to nejako rozchodit ?? ja mam rovnaky problem,

dnes som do IP box 422 rel 3 so Slon 7 nahodil NewCS z odkazu od Herkisa
viewtopic.php?f=20&t=26314

Ked pustim script Menu+5, tak sa aktualny program zacne dekodovat a bezi. Ked vsak prepnem na iny program, tak ten sa nedekoduje a obrazovka je cierna. Ked znova v tomto okamihu spustim Menu+5, tak obraz nabehne.

Neviete prosim v com moze byt problem ??

Na IPbox mam pripojene aj opticum X403 cez LAN a na nom mi v okamihu ciernej obrazovky idu vsetky programy.

Autor:  pulo [ 26.Listopad 2012 - 16:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE

V emu prepis len newcs, mgcamd nechaj povodny.

Stránka 3 z 3 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/