e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2019 - 1:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2012 - 11:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Podívej se, jestli máš u ipboxu400 nastavenou CAM aktualizaci.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2012 - 21:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak to jsem tam neměl tak to zkusim diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2012 - 21:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 22.Listopad 2006 - 23:48
Příspěvky: 10
Tak jsem do té výměny spad taky - Výměna ICE.
Mám AB IP BOX 400s a v něm Neumo_2_13_6_slon_7.
Natáhl jsem nový mgcamd-1.38, newcs_1.71 a po cca 3 hodinách na ČT1 se načetly klíče. A tady jsem se zasekl - po přepnutí kanálu zůstane černá obrazovka a teprve po opětovném MENU+5 se obraz rozjede.
Prosím nemáte někdo ponětí co mám špatně nastavené.
Díky za info.

_________________
AB IPBox 400S, HDD 160 Gb, Neumo_2_13_6_slon_5


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Listopad 2012 - 18:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Listopad 2008 - 19:08
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: AB IPbox 422 rel. 3
krtekla ... podarilo sa ti to nejako rozchodit ?? ja mam rovnaky problem,

dnes som do IP box 422 rel 3 so Slon 7 nahodil NewCS z odkazu od Herkisa
viewtopic.php?f=20&t=26314

Ked pustim script Menu+5, tak sa aktualny program zacne dekodovat a bezi. Ked vsak prepnem na iny program, tak ten sa nedekoduje a obrazovka je cierna. Ked znova v tomto okamihu spustim Menu+5, tak obraz nabehne.

Neviete prosim v com moze byt problem ??

Na IPbox mam pripojene aj opticum X403 cez LAN a na nom mi v okamihu ciernej obrazovky idu vsetky programy.

_________________
AB IPbox 422 rel. 3 + HDD Seagate 400 Gb + Neumo 2.13.6 slon 7 + Emu a utility
Opticum X403p 1.4.15
Showbox 5000 HD Vitamin 99.57


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Listopad 2012 - 16:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červenec 2006 - 21:32
Příspěvky: 30
satelitni prijimac: VU+ DUO
V emu prepis len newcs, mgcamd nechaj povodny.

_________________
IP400 rel.3 CCcam(v2.0.0)+capmtserver
Inetbox300S Mgcamd 1.31 +newcs1.62
Toroidal90(15°W;5°W+4°W;1°W+0,8°W;5°E;13°E;16°E;19,2°E;23,5°E) DiseqC 1/8 EMP-P168, 2xGI411


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk