e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 22:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 20:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Tak nevim. ten newCS.xml je nastavenej dobře. kartu cryptoworks to čte normalne a ti ICE to načte pouze tak jak je to na obrázku.
Tak nevim.Nemám nejak poupravit čtečky v newcs.xml?? nebo co to z te karty vubec načte? předtim to nenačetlo nic.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 21:05 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
Verze 1.71 je pro karty irdeto skylink. Pro karty ICE je nejlepší verze 1.70, podle toho obrázku ti ještě neprošli zapisy na kartu pro dekodováni. Je potřeba nechat zapnutý program např. ČT 1 a hlavně musí byt povolene zapis na kartu.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2012 - 20:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
nechal jsem to zaple a nic. Jak zkontrolovat jestli tam jsou zaple ty zapisi na kartu?
diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Květen 2012 - 20:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
v newcs.xml musi byt toto
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
a v
mg_cfg
A: { 01 }

A ještě jedna věc je dobré taky použít mgcamd verze 1.38.
Když tak to můžeme pořešit přes SZ. Zitra večer.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2012 - 16:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
ok diky dnes nejak nestiham ale zitra na to kouknu. MGcamd 1,38 jsem tam hodil jen ty zapisi musim zkouknout. diky ozvu se


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 10:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Tak to tam mám a stejne mi to nenačte.
Hodim sem svuj soubor NEWCS a koukni na to prosím. diky

přepiš si příponu na .xml nešlo to sem dát z tou příponou.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 11:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
Tak tato konfigurace newcs je v pořádku. Přilož i mg_cfg.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 13:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Zase smaž příponu ono to sem nelze nahrát.
ale s timto souborem jsme nic nedelal.

pak tam mám ješte jeden soubor ale to je jen nastavení dalších přístrojů.
hodim ho sem taky.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 15:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
v mg:cfg si uprav parametry

H: { 07 }
M: { 01 }
C: { 01 }
a newcamd.conf je zbytecny tento radek
CWS = 127.0.0.1 11001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan radegast

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 15:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2559
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
alebo tu mas aj s vystupom debugu do PC a /tmp adresara pre rychlejsiu diagnostiku


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 15:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2559
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 141 krát
mbsenice napsal:
v mg:cfg si uprav parametry

H: { 07 }
M: { 01 }
C: { 01 }
a newcamd.conf je zbytecny tento radek
CWS = 127.0.0.1 11001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan radegast


a co ked bude chciet pouzit aj druhu citacku z newcs ?
skor by si ten riadok mal opravit na:
CWS = 127.0.0.1 10000 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 15:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
EnoSat napsal:
mbsenice napsal:
v mg:cfg si uprav parametry

H: { 07 }
M: { 01 }
C: { 01 }
a newcamd.conf je zbytecny tento radek
CWS = 127.0.0.1 11001 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan radegast


a co ked bude chciet pouzit aj druhu citacku z newcs ?
skor by si ten riadok mal opravit na:
CWS = 127.0.0.1 10000 local local 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv


Pokud chces pouzivat druhou tak si to prenastav jak jsi to psal.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2012 - 16:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
ok kuknu na to a upravim
a pak zkusim


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2012 - 13:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak jse to zkusil a nejde to stale pouze ty zapisi co jsme tam posílal. starou kartu to veme uplně v pohodě. tak už nevim. ale i tak díky za rady.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2012 - 15:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
wraithcz napsal:
tak jse to zkusil a nejde to stale pouze ty zapisi co jsme tam posílal. starou kartu to veme uplně v pohodě. tak už nevim. ale i tak díky za rady.

Přečti si soukromou zpravu.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2012 - 13:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak mám ješte jednu prosbu na svoji 400s nahravam neumo 2.13.6 slon 6 a k tomu emu 2.13.6 slon 6 kde je mgcamd 1,31 a newcs 1,67 ale ten nebere IDE kartu. a když přepišu to souborem newcs verze 1,70 nebo 1,71 tak už se nepřipojim na http:// IP:8080 a nebohu nastavit uživatele a vubec zjistit jestli funguje správná verze newcs. u přístroje 200 jsme to nastavil podle tohodle topicu a funguje to v poho. diky za každou radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2012 - 14:52 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak to už jsme taky nejak doštoural ale nezapisuje mi to kody na kartu musim ji načítat v jiném přístroji. čím by to mohlo být?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2012 - 18:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
takže i toto jsem už dořešil ale mam poslední problem se kterým snad nekdo poradí.

mam přístroj 400s jako server ale když ho vypnu tak ostatní stanice ip box 200 přestanou fungovat.
Nevim jak nastavit přístroj aby při vypnutí skakal jen do nejakeho warm startu aby newcs stale fungoval. Když nastavim warm v menu tak se to vypne taky.
Diky za radu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2012 - 19:28 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Podívej se na skript 7.1.sh ve var/bin/init.d. Je tam něco jako:
Kód:
#!/bin/sh

front_ioctl --devname /dev/tts/1 --job puts "ending emu"
killall -9 CCcam capmtserver camd3 gbox rdgd mgcamd newcs

Zedituj parametry u příkazu killall, abys tam neměl newcs. Potom je potřeba ve spouštěcím skriptu 4.1.sh ho nespouštět - jen mgcamd.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Květen 2012 - 7:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
diky,
kouknu na to.
A pak mám problem s načítáním kodu na kartu.
U karet cryptoworks načítá v pohodě dam kartu a za 10 min jede vše.
Ale karty ICE mi to nechce načítat. Když mi ji kamarád načetl v jiným přístroji tak pak funguje v poho jak čtení tak zdílení ale když tam dám novou kartu tak se na ní nove zapisi nenačtou.
Tak poku by nekdo vedel co kde nastavit.
Klidne napište jakej soubor a já ho sem hodim jak ho mám nastavenej.
Diky


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk