e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 21:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavení AB IP BOX 200 a 400s na ICE
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 11:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Dobrý den,
mam prosbu.
CS LINK a SKYLINK mi vyměníli karty které mi nyní přístroj nečte.
Už jsmm kdysy preinstalovaval a nastavoval celý přístroj ale pote co ted již 3 dny čtu forum tak vubec nevim co mám nyní nahrát aby my to četlo ty karty.
Prosím o odkazy přímo na IMAGE i EMU co nahrát.
nejlépe MGCAMD a NEWCS ty mám zazalohované.
S tim už se nejak poperu jen odkazy co stáhnout a nahrát. díky

Ty diskoze s OSCAM a Slon jsme vubec nepochopil.
diky za brzkou odpověd a dobrou radu.


Naposledy upravil(a) wraithcz dne 13.Květen 2012 - 8:46, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 11:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Říjen 2006 - 8:05
Příspěvky: 28
Poděkováno: 3 krát
CO takhle napsat jaký image používáš a jaké karty máš buď ICE nebo IRDETO.

_________________
AB IP Box 9000HD (2x DVB-S2 tuner Conexant CX24116) 19E,23.5E,13E,0.8W E2 PKT 1.3.569


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 12:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Jo máš recht. :) karty sy staré my fakali v poho a ted ty nove IRDETO my nenačte.
Mam tam ten oficialni modrej IMAGE (nevim nazev) ale klidne nainstaluju i jinej v tom problém nemám.
Jinak mám NEWCS 1.5 a MGcamd 1.26
ty klidne taky preinstaluju jen potrebuju odkazy na nové verze. nebo co tam mám hodit za image.
Proste tohle jsem si nahrál sám pokud budu mít odkaz na funkční nové verze (pokud to tedy dokáží číst) tak si to zase nahraji ale nemohu je tady nalest.
Diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 13:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Ty šílené chyby v tvém pravopise přecházím z humorem, ale odpovědi typu oficiální modrej image (pravděpodobně v originálním černém nebo stříbrném boxu :) ) není asi to, co mbsenice očekával, aby ti mohl pomoci.
Když máš porouchané auto, tak informace o jeho barvě je v servisu asi hodně platná.

Takže podstatná informace:
1. Je to karta ICE nebo IRDETO?
Pokud je to ICE, tak máš šanci vystačit s newcs (ale nejnovější verze), pokud je to IRDETO, tak jedině oscam.
2. Jaký image používáš?
Snad máš dálkový ovladač s tlačítkem MENU, které se dá zmáčknout a stačí si najít nějaké systémové informace.

Pokud nejsi schopen dát do kupy tyhle elementární informace, pořiď si radši něco jednoduššího bez linuxu.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 13:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Jo sorry, ale diky dostal jsme odpoved co jsme potřeboval.
Karta je IRDETO.
Nejsem dnes doma takže težko zjistim IMAGE když se nemohu kouknout.
Ale nove karty jsou IRDETO což pokud nejde přes NEWCS tak pres oscam to do kupy nedám. V linuxu zbehli nejsem. A tak jsme se velice težko naučil dát to do hromady pres MGcamd a NewCS.
Takže diky budu shánet nekoho kdo to třeba rozchodí.
Diky za odpovědi a sorry za ty chyby. (dislektik) a navíc CJ mi nikdy moc nešel. :D cau


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 14:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
neco zkoušim jen prosim poradte jak addon ktery je v *.zip dostanu do přistroje? men neukaže možnost instalace. diky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 15:33 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Karta, na které je napsáno IRDETO může být ICE - tady je obrázek viewtopic.php?p=365086#p365086.

A u toho addon nebo plugin by bylo lepší napsat něco konkrétního. Obvykle bývá v zipu i adresářová struktura stejná jako v boxu, tak se dá určit, kam co patří. Pak to do boxu dostaneš pomocí nějakého ftp klienta - nejlépe asi DCC. Pokud ne, tak si to musíš najít někde sám.

Jak jsem psal výše, na pravopisné chyby nejsem háklivý, ale jestli očekáváš pomoc, musíš být mnohem konkrétnější. Nikdo tady nemůže vědět, co znáš a co ne, co máš za kartu nebo co máš v boxu.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 15:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
prave co jsme koukal na kartu tak to bude asi ICE a pokud na to má stačit MGcamd a newcs tak to chci zkusit nahrát lae nemohu nalest *.ipk soubor na newcs 1.7 nebo novější což jsme se dočetl že by to mel umět.
Ale všude je v zipu. zkoušim nahravat pres RCC ale vždy mi to v přístroji udelá složku NewCS a nevim jak to doinstalovat. vždy to hodim do /var/bin a tam mi to udelá složku NEWCS se soubory

Newcs.xml
Newcs.ppc
Newcs.mips

vše nahravám se souboru NEWCS který byl v zipu verze 1.70

ale když kouknu do přístroje tak se mi tam nezobrazí nahranej.
Fakt diky za trpělivost. Snažim se


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 16:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Ten zip si rozbal v počítači. A potřebuješ verzi ppc - viewtopic.php?p=347106#p347106. Potom stačí najít starší newcs v boxu a přepsat ho. Zkontrolovat atributy - 777.
Přečti si toto: viewtopic.php?f=18&t=41915

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 16:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
ok zkusim diky. jo a bude to fungovat i na 200s??


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 17:05 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
A image?

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 17:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Image Enigma. Nic více nemohu nalest. Je to puvodni Image ten jsem ani nepreinstalovaval do ted fungoval spolehlivě.
Jo a ten NewCS mohu prepsat 1.65? novejší verzi jsme v .ipk nesehnal a jina se mi nechce zobrazit a nejde nahrát.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 17:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
mam trochu problem když nahraju NEWCS 1.65 a pak chci prepsat tim 1.7 tak najdu akorád soubor NewCs.xml ten je v poho ten vim kam ale mak je pouze v /var/bin soubor NEWCS bez přípony. a tim nevim kam tedy dát ty soubory
newCS.mips a newCS.ppc kdyby ten program byl taky v .IPK tak ho nahraju v pohodě


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 17:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Vždyť jsem to psal - jenom newcs.ppc. Ten přejmenuješ na newcs a přepíšeš s ním původní newcs. Newcs.mips je jen pro boxy s procesorem MIPS (některé dremboxy, vu aj.).

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 17:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
aha tak to sorry. zkusim


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 18:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak to zkousim. Stale mi to ukazuje že je tam verze 1.65. To neva?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 18:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
tak NewCS po připojení tam opravdu je 1.70. přikládám soubor co ma načte čtečka z ICE karty



karta je již aktivovaná a v jiným přístroji funguje normálně.
Je to výpis z přístroje 200s s jednou čtečkou. nenám ten soubor Newcs.xml nejak upravit na jednu čtečku?

Starou kartu to načte kody normálně.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 18:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Tady - viewtopic.php?p=152280#p152280 - si můžeš přečíst význam parametrů a podle okolností si newcs.xml uprav.

A máš skutečně tu verzi newcs 1.70, kterou upravoval d2mac? Dával jsem na ní odkaz.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 18:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
jj mám ješte to zkouknu a večer se na to podívam kdyby neco zase písnu díky.
No torchu problem že to je anglicky a všechny veci nechápu. ale kouknu nato jestli neco pochopim.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2012 - 18:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Duben 2008 - 21:24
Příspěvky: 81
Takže jsen na to koukal verzi tam mám 1.71 tu co jsi posílal. načítá mi to stale to podle obrázku. A stará karta na to funguje normálně.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk