e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Leden 2020 - 19:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 588 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 21:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 14:41
Příspěvky: 24
...mozno sa budem opakovat ale pre info

k Asus 500gp a HUAWEI E220
nieco na citanie:
http://wwwu.uni-klu.ac.at/agebhard/HuaweiE220/
http://www.umtslink.at/3g-forum/showpos ... ostcount=8
a este v "nasincine", odskusane a funkcne:)
http://koppel.cz/cdmawifi/postupy/E220/
(keby nesiel stiahnut .......gz.zip, tak skuste ti: http://wl500g.info/attachment.php?s=31739dcd710a7765cf7dbe6b2b8bc1b6&attachmentid=2306&d=1200998466)


Asus 500gp NEWCS:
http://koppel.cz/cdmawifi/projekty/NewCS/

Mne to chodi s USB klucom 256MB a 2xUSB2PHOENIX uplne v pohode.
A ked nepotrebujes WiFi a mas "staru" verziu, taj Wifi kartu kludne vyber, nebude tolko "kurit" a hlavne nebude mat taku spotrebu :)

PS: ASUS 500gp ver.2 ma integrovanu Wifi na chipe (zo zvedavosti som ho otvoril)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2008 - 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Opakujes sa, ale velmi mudro. Dakujem. :good:

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2008 - 22:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
A teraz podakujem ja: pepek vdaka ti - vsetko frci tak ako ma, az mi je to divne :good: :thankyou:

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2008 - 10:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Leden 2007 - 14:41
Příspěvky: 24
Rado sa stalo.....:)
Ja som s tym dost trapil, ale ked som nasiel uvedene info, tak to tiez slo na prvy krat a bez problemov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2008 - 10:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2007 - 15:46
Příspěvky: 35
Místo/Bydliště: okr. Prievidza
Možno to sem nepatrí, ale mám takýto problém:
Mám ASUS WL-500G Priemun IP 192.168.3.1, do ktorého ide WAN z LAN routra Straight WRT311 IP 192.168.1.100, ktorý je cez wifi napojený na router Virgol 2600 IP:192.168.1.1.
Cez Asus (WAN IP 192.168.1.10) sa dostanem do všetkých troch routrov. Dostanem sa aj na internej, ktorý je ADSL vo Virgole, ale idú mi zobraziť len niektoré www stránky. Problém bude v Asus, nakoľko keď ho obídem, tam všetko funguje normálne.
Ide napr. zobraziť google, ktorá je domovská, aj na nej vyhľadanie, ale pri prechode na vyhľadané, mi toto už nezobrazí. Tiež ide yahoo.com, zoznam len čiastočne s chybami. Iné stránky vôbec nezobrazí.
Poprosil by som niekoho o radu, či sa to vôbec dá odstrániť a ako. Dakujem.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------

DM800orig. DM8000clon, AB Cryptobox


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2008 - 12:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
ze by spatne zadane LAN DNS server

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2008 - 12:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Default pre ASUS je IP192.168.1.1. Ak si ju zmenil na karte IPconfig je potrebne na karte DHCP zmenit ako uviedol vld aj parametre pre DNS server2 a IP pool starting/ending address. Podla mna tie parametre ostali defaultne -teda od vyroby.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2008 - 19:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2007 - 15:46
Příspěvky: 35
Místo/Bydliště: okr. Prievidza
Ďakujem, už to ide stačilo dať WAN DNS server na automatiku.

_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------

DM800orig. DM8000clon, AB Cryptobox


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 20:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Zdravim, zprovoznil jsem na svem Asusu OpenWrt White Russian - With X-Wrt Extensions 0.9 s Newcs 1.30, Phoenix od ZDK v rezimu Phoenix. V lokalni siti UPx a Gital maka skvele, klient Mgcamd. Ale jak se k nemu pripoji jeste nekdo, tak router vytuhne, cim to ?

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 20:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
tezko rict :D , router normalne nevytuhuje z duvodu, ze se nekdo pripojuje na newcs. Proverit firewall, nastaveni newcs.xml, pouzit swap - to jsou jen obecne veci.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 21:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Tak router ne, ale newcs, proste se sekne obraz. Newcs jsem prilozil.. FW by mel byt vypnutej a kdyz mi to chodi v lan siti, na hlavnim routeru(mikrotik) jsem to nastavil. Ted ji sdilim na IP200 a vse v poradku. newcs.xml jsem prilozil. Swapovani jdu nekde nastudovat


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 21:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
netreba uzivatelom "zvonku" nastavit aj port ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 21:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Takhle si to nastavil newcs kdyz jsem je pridaval pres webinterface, ale oni se mi na ten konkretni port pripoji, kde je ta karta, funguje jim to, ale asi po 2 min se jim sekne obraz, restart mgcamdu nepomaha, po par minutach to samo naskoci nachvilku... A lokal to same...

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 21:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Blizsi popis a hned to vypada trochu inak. JA by som skusil upravu tohto parametra:
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
a ked tak na to pozeram... preco vlastne "kesujes" aj pristup cez web ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 22:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Myslel jsem, ze to musi byt. Tak co mam pozmenit, opravit aby to bylo podle Tebe vyborne ? Diky Ti

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 22:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 99 krát
Vsimol som si taku zvlastnost. Toto je tvoj aktualny zapis:
- <cache>
- <httpd>
- <server>
- <!-- Port to accept connections on
-->
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
- <user>
- <!-- valid value for userfile are:
Any username you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive).
-->
<name>newcs</name>
- <!-- valid value for password are:
Any password you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive).
-->
<password>newcs</password>
- <!-- valid value for accesslevel are:
admin, stats - Define what rights the user has in the web-console
-->
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<emm>10</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>
Ale malo by to byt takto:
<httpd>
<server> <!-- Port to accept connections on -->
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<!-- valid value for userfile are:
Any username you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive). -->
<name>newcs</name>

<!-- valid value for password are:
Any password you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive). -->
<password>newcs</password>

<!-- valid value for accesslevel are:
admin, stats - Define what rights the user has in the web-console -->
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>-1</ecm>
</cache>

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2008 - 22:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Dekuji mnohokrat, zmenim to a dam vedet.

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2008 - 8:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
Me spis zarazi, proc ti newcs.xml konci:

</user>
<userfile />
</newcamdserver>
</newCSconfig>

to co je tucne je blbost a nema to tam co delat. Mozna proto mas problem s uzivateli :wink:

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2008 - 18:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Březen 2008 - 18:05
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: IPBOX 200S
Opraveno podle revise a ok. VLD takze to <userfile /> mam jeste dodatecne umazat ? diky diky :) ted mi zase telnet na newcs vypisuje porad dokola tohle : [ 01:08:53 ] [ Newcamd ] ECM -> rajtr1 (OK)
[ 01:08:54 ] [ Newcamd ] ECM -> magi (OK)
[ 01:08:57 ] [ Newcamd ] ECM -> dummy (OK)
[ 01:09:04 ] [ Newcamd ] ECM -> diego (OK)
[ 01:09:06 ] [ Newcamd ] ECM -> rajtr1 (OK)

je to v poradku ?

_________________
Octagon SF 918 HD, Asus WL-500gP - X-Wrt - Kamikaze 8.09 NewCS 1.61


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2008 - 7:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3664
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 3 krát
ja bych to umazal, podle me se ti to tam dostalo nejak omylem.

Jinak vypis je normalni, jde zmenit nastavenim hodnoty type a level v casti debug . Je to otazka nastaveni logovani. Vic informaci je v readme k newcs - napr. v sekci Download.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 588 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk