e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2019 - 22:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 184 85 86 87 88 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2013 - 23:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2009 - 12:29
Příspěvky: 6
tak oscam se už rozjel, rpvoblém byl asi v tom, že v asusu nebyl správný čas a datum. Aktuální chybový log z oscamu:
2013/06/29 23:01:38 0 s horni [mouse] creating thread for device /dev/ttyUSB1
2013/06/29 23:01:38 0 s spodni [mouse] creating thread for device /dev/ttyUSB0
2013/06/29 23:01:38 0 s loadbalancer: can't read from file /tmp/.oscam/stat
2013/06/29 23:01:38 0 s waiting for local card init
2013/06/29 23:01:38 696000 r horni [mouse] Reader initialized (device=/dev/ttyUSB1, detect=none, mhz=357, cardmhz=357)
2013/06/29 23:01:38 697890 r spodni [mouse] Reader initialized (device=/dev/ttyUSB0, detect=none, mhz=357, cardmhz=357)
2013/06/29 23:01:39 696000 r horni [mouse] card detected
2013/06/29 23:01:39 697890 r spodni [mouse] card detected
2013/06/29 23:01:42 696000 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:42 697890 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:46 696000 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:46 697890 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:50 696000 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:50 697890 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/29 23:01:51 696000 r horni [mouse] card initializing error
2013/06/29 23:01:51 697890 r spodni [mouse] card initializing error
2013/06/29 23:01:51 0 s init for all local cards done
2013/06/29 23:01:51 0 s anti cascading disabled


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2013 - 23:32 
Skus este len tak zo srandy prehodit v oscam.server citacky, daj prvu ttyUSB0.
Nic ine zavadne tam nie je.
PS: dufam ze mas WL500 Gp v2, lebo inak /v1/ mozno nahanas ducha.. bude treba najst vhodny SW/ konfiguraciu.
V1 som nemal, neskusal som.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2013 - 23:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2009 - 12:29
Příspěvky: 6
Mám v1.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2013 - 9:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
po mojich skusenostiach je na tom v1 ovela lepsie ako v2
len som na dovolenke, mozem poslat konfiguraky a verize ake mam ja ale dajte mi email kam to poslat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2013 - 11:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2009 - 12:29
Příspěvky: 6
tak jsem použil zdejší manuál na Asus WL-500gP V1/USB2Phoenix ZDK/X-wrt kamikaze/oscam a stále mi to hází stejné chyby:

2013/06/30 11:23:08 0 s spodni [mouse] creating thread for device /dev/ttyUSB0
2013/06/30 11:23:08 0 s horni [mouse] creating thread for device /dev/ttyUSB1
2013/06/30 11:23:08 0 s loadbalancer: can't read from file /tmp/.oscam/stat
2013/06/30 11:23:08 0 s waiting for local card init
2013/06/30 11:23:08 692D50 r spodni [mouse] Reader initialized (device=/dev/ttyUSB0, detect=none, mhz=357, cardmhz=357)
2013/06/30 11:23:08 6945E0 r horni [mouse] Reader initialized (device=/dev/ttyUSB1, detect=none, mhz=357, cardmhz=357)
2013/06/30 11:23:08 692D50 r spodni [mouse] card detected
2013/06/30 11:23:09 6945E0 r horni [mouse] card detected
2013/06/30 11:23:12 692D50 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:12 6945E0 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:16 692D50 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:16 6945E0 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:20 692D50 r spodni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:20 6945E0 r horni [mouse] Error activating card.
2013/06/30 11:23:20 692D50 r spodni [mouse] card initializing error
2013/06/30 11:23:20 6945E0 r horni [mouse] card initializing error
2013/06/30 11:23:21 0 s init for all local cards done

Děkuji všem za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2013 - 10:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
zle nastaveny prepinac frekvencie na citacke .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2013 - 11:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Září 2009 - 12:29
Příspěvky: 6
ale v Newcs mi to fungovalo s nastavením 3,57 MHz, v Oscamu to nejede? Co se s tím dá prosím dělat? mám předělat čtečku karet? Děkuji moc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2013 - 12:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
oscam vie tiez 3.57 . skus prepnut z mouse na phoenix mode.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2013 - 15:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Září 2012 - 15:04
Příspěvky: 37
satelitni prijimac: VU+Duo 2
Poděkoval: 2 krát
Ahojky
zeptám se jak v tomto routeru presmeruji port 12000 na adresu např. 192.168.1.5 pod jakou volbou? Nat setting a port trigger nebo virtual server ? , aby se ke mě mohl připojit klient?
Nedaří se mi to rozchodit ... nebo musím ten port 12000 směrovat na hlavní tu veřejnou ip?Díky
Kdyby někdo byl ochotný poradit klidně prez sz a skype.

_________________
VU+DUO2, multifokus 19,2+23,5+13+0,8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2013 - 16:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
google mi naslo toto : viewtopic.php?f=85&t=28394

ja som pouzival virtual server - teda spravit virtualny server s IP boxu s kartou na port 12000 ( v tvojom pripade) .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 21:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2007 - 14:37
Příspěvky: 26
satelitni prijimac: IP box 400,250,200, VU+SOLO2
Místo/Bydliště: NR kraj, Slovensko
ahojte vsetci osobytne Revisa,

naskor by som chcel podakovat vsetkym , ktori udrzuju uvedene vlakno (samozrejme server) a som milo prekvapeny, ze je vela stale nadsencov, ktori napreduju vo vyvoji STB techniky a spojeneho hw... fakt super,
hned na zaciatok poviem ze do oscamu sa mi moc nechcem, lebo zial nemam moc casu, verim ze ma vela vyhod ale z dovodu troch deti a 12 hodin prace sa zial neda.... ja som odcecany na verziach newcs , pre stare karty newcs islo ako "po maslicku" a pre mna velka spokojnost

donedavna som frcal na ipboxe 250ke z newcs (oproti 2x ipbox 200 z mgcamd) a karta ICE 0D96 isla OKi, v nedelu zhorel zdroj na 250ke , tak teraz riesim nahradny domaci server,

v minulosti som pouzival a po "nociach hraval" s wl500V1,V2 + ZDK reders( ktoreho tym to pozdravujem), stare skylinkove karty ty isli v pohode cez hoci ktory newcs, ale bolsevik sa zlepsil a vyspekuloval 0D96 atd.

chcel by som vas poprosit o !sudruzsku" pomoc, mam wl500V2 + od ZDK readers ,mam tam flash WL500gpv2-1.9.2.7-rtn-r4330 (cca asi 30tej strany tohoto vlakna), flash kombi newcs a oscam, a potrebujem rozchodit newcs oproti mgcamd (2xipbox 200),


karta je korektne nacitana vo webconsole newcs vidim identifikciu CAID 0D96 a aj klienti su conectnuty korektne, tiez vidim ze su pripojeny pod Client Mgcamd a ide aj cas pripojenia, len je problem: ze v priecinku KEYS je prazdne a na TV je tiez tma, predpokladam ze nyvicitalo udaj a neposiela dalej

skuste ma prosim , podla vasich moznosti navigovat, nerad by som opustil newcs

dakujem :thankyou:

_________________
VU+solo2, ipbox400s (zhorel zdroj), ipbox 200 , ipbox250(zhorel zdroj)= SG 2100(odlozeny v garazi) + multif. + invacom 0,3, 2x100 giber.multif. + 3x lnb invacom 0,3 = asus wl 500gpV1+V2 - oleg +newcs, CDMA+newcs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2013 - 23:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ak nacita CAID a dokaze zobrazit ja zapisy - (prikaz SUB) , tak je len neplatny OP key na karte . Kazdy mesiac s ameni, takze musis povolit emm , ale nehcja kartu nacitat v boxe s newcs 1.70 , zapisy sa aktualizuju a karta pojde aj v asuse.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 26.Září 2013 - 21:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2007 - 14:37
Příspěvky: 26
satelitni prijimac: IP box 400,250,200, VU+SOLO2
Místo/Bydliště: NR kraj, Slovensko
revis serwus,

kartu som nacital v orginal module, vsetko oki, ale v rederoch jedine prebehne identifikacia karty, ID 0D96 , ale v KEYS a Entilements (v newcs) nic,

pre istotu pridavam

<newCSconfig>

<readers name="Card Readers">
<device>
<name>phoenix0</name>
<type>Phoenix</type>
<node>/dev/ttyUSB0</node>
<mhz>357</mhz>
<parity>even</parity>

<reset>inverse</reset>
<export>yes</export>
<enabled>yes</enabled>
<blocksa>no</blocksa>
<blockua>no</blockua>
<blockga>no</blockga>
<PTShandshake>no</PTShandshake>
<crypto-special>no</crypto-special>
<carddetect>no</carddetect>
<newcamd_port>10011</newcamd_port>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
<sid>
<allow>
<id></id>
</allow>
<deny>
<id></id>
</deny>
</sid>
</device>

</readers>
<radegastserver>
<enabled>no</enabled>
<port>34006</port>
<allow>
<hostname>all</hostname>
</allow>
</radegastserver>
<cache>
<emm>20</emm>
<ecm>1</ecm>
</cache>
<httpd>
<server>
<port>8888</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name></name>
<password></password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password></password>
<mode>simple</mode>
<level>normal</level>
<type>all</type>
<output>console,tcp,udp</output>
<console_options>normal,all</console_options>
<logfile>/tmp/newcs.log</logfile>
<file_options>spam,all</file_options>
<udp_host></udp_host>
<udp_port>1000</udp_port>
<udp_options></udp_options>
<tcp_port>9810</tcp_port>
<tcp_options>normal,all</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>yes</enabled>
<name>test</name>
<deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey>
<userfile></userfile>
<user><spider>off</spider><rate>0</rate><sidoverride>off</sidoverride><status>access</status>
<name>dedovr</name>
<password>dedo</password>
<au>on</au>
</user>
<user><spider>off</spider><rate>0</rate><sidoverride>off</sidoverride><status>access</status>
<name>matovr</name>
<password>matulko</password>
<au>on</au>
</user><user><name>new2</name><password>new2</password><hostname></hostname><port></port><au>yes</au><spider>no</spider><sidoverride>no</sidoverride><rate>0</rate></user>
<user><spider>off</spider><rate>0</rate><sidoverride>off</sidoverride><status>access</status>
<name>box1</name>
<password>1</password>
<au>on</au>
</user>
<user><spider>off</spider><rate>0</rate><sidoverride>off</sidoverride><status>access</status>
<name>box2</name>
<password>2</password>
<au>on</au>
</user>

uz som trochen bezradny

dik

_________________
VU+solo2, ipbox400s (zhorel zdroj), ipbox 200 , ipbox250(zhorel zdroj)= SG 2100(odlozeny v garazi) + multif. + invacom 0,3, 2x100 giber.multif. + 3x lnb invacom 0,3 = asus wl 500gpV1+V2 - oleg +newcs, CDMA+newcs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2013 - 12:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
no , asi treba ten newcs torchu prihnut, aby vedel aj 0D96 korektne nacitat, teda komplet.
prilep binarku toho newcs do sz, upravim ju na ICE.
ale uz som to komusi robil - davnejsie....

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2013 - 12:52 
Tu je to co si upravoval pre 0D96 aj s komentarom.
Citovat:
vyskusaj . ta starsia verzia by mala ist, ta novsia je asi lenivejsia
PS: obe nacitali kartu OK, len bol problem s aktualizaciou zapisov.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 27.Září 2013 - 21:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Listopad 2007 - 14:37
Příspěvky: 26
satelitni prijimac: IP box 400,250,200, VU+SOLO2
Místo/Bydliště: NR kraj, Slovensko
ako vzdy, profici,

opat dakujem "stáliciam sat. neba"

gentlemani alsfvk & revis good job :thankyou:

este raz dik

_________________
VU+solo2, ipbox400s (zhorel zdroj), ipbox 200 , ipbox250(zhorel zdroj)= SG 2100(odlozeny v garazi) + multif. + invacom 0,3, 2x100 giber.multif. + 3x lnb invacom 0,3 = asus wl 500gpV1+V2 - oleg +newcs, CDMA+newcs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2013 - 11:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2007 - 16:59
Příspěvky: 108
satelitni prijimac: AB Cryptobox 400HD, 200SD
Nahrávanie instrukcii na asus wl500w + zdk dvoj citacka oscam a ice karta.
Momentalne nahravam instrukcie tak ze kartu strcim do satelitu s konax citackou a
cez stranku sky**nku poslem instrukcie. Nevýhody musim zhodit server aby som mohol kartu zo servera vytiahnut.

2. možnosť nahravam inštrukcie cez satelit dreambox DM500. Satelit má povelené zapis au a sám si stiahne instrukcie. Nevýhoda instrukcie maju platnost len jeden den. Na druhy den uz to nejde a treba zase pustit dreambox a nechat ho stiahnut instrukcie.

Viete niekto poradit? Myslite ze by sa dalo urobit aj neco take ze pustim dreambox natiahne instrukcie na jeden den a potom zo stranky sky**nku poslem instrukcie. A ze by to islo dlhsie ?
Dakujem za rady...

_________________
Vu+ solo, AB Cryptobox 550HD, AB Cryptobox 500HD, AB Cryptobox 500HD mini, TV Samsung LE40A656, TVSamsung LE40A656,
Reciever Onkyo TX-SR507, Jamo S 416 HCS 3 Cherry, Sony PS3 250GB Slim network bundle


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 28.Září 2013 - 13:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
Tak si nech posílat ty instrukce přes síť od DM500 na oscam s kartou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2013 - 1:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Říjen 2007 - 18:42
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: Dreambox,IpBox atd..
Pls,potřebuji X-WRT Kamikaze 8.09?,podařilo se mi znepřístupnit Asus 500 Gp V2 a nemohu nikde nalézt na jádře 2,4 tento *.trx. NEEE Openwrt.Děkuji,jo dělám si i zálohy,ale jsem bordelář.

_________________
DM 500,800 origo i klon, MgCamd/NewCS,Oscam ,IpBox 200...bejvávalo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: ASUS WL 500 gp
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2014 - 17:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Říjen 2006 - 19:15
Příspěvky: 5
mamanek napsal:
Pls,potřebuji X-WRT Kamikaze 8.09?,podařilo se mi znepřístupnit Asus 500 Gp V2 a nemohu nikde nalézt na jádře 2,4 tento *.trx. NEEE Openwrt.Děkuji,jo dělám si i zálohy,ale jsem bordelář.


Zdravim
Myslim ze Kamikaze 8.09 firmware pro Asus wl500gp je uz na jadre 2.6 ale muzu se i plest.
Jsem uz s toho nejakou dobu mimo, ale Kamikaze 8.09 firmware jadro 2.6 mam s oscamem a druhej router s openwrt a jadrem 2.4 s newcsc. Jestli to nesezenes tak pisni ale tady na foru to urcite nekde bude.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1744 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 184 85 86 87 88 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk