AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://ab-forum.info/

ASUS WL 500 gp
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=18&t=4442
Stránka 85 z 88

Autor:  DJJaro18 [ 07.Březen 2013 - 16:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Zdravim panove
Mam problem s mojim wl500gp V2
rok islo az na par padou oscamu vsetko bez problemou.. po roku mi zacal jaksi mrznut..
mam tam nainstalovany oleg fw taky jak je vtom navodu s oscamem podla toho navodu:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=305869#p305869
predtym ked spadol oscam, do routra som sa vedel dostat a nahodit... teraz mrzne uplne.. pomaha len odpojit z el. a znovu zapnut..
v nastaveniach olega mam WIFI vypnute. CPU vytazenie ukazuje cca 15-20% a na router neni ziadne ine zariadenie okrem usb klucika a phoenix citacky zapojene
skusal som aj zdroj vymenit - nepomohlo, zmena bin oscamu, to iste...
uz vazne netusim kde hladat chybu.. za pripadne rady dakujem..

v prilohe posielam log zo systemu

Autor:  revis [ 09.Březen 2013 - 9:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

vymen si sietovy zdroj , novy daj aspon 2,5A .

Autor:  DJJaro18 [ 09.Březen 2013 - 22:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

teraz tam mam 3A i tak padol.. :( reflashoval som nanovo.. bez vysledku...

Autor:  miroja [ 12.Březen 2013 - 10:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Pozri tu: http://cooper.regionaliste.cz/

Autor:  sraeP [ 17.Březen 2013 - 6:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Dnes jsem aktualizoval oscam na verzi svn-r8109 od "dolehaj"
Kde je chybka, když mi u všech klientů vypisuje stejnou IP (192.168.84.0)?

Autor:  davidas [ 17.Březen 2013 - 7:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

uz se to resilo, je to verzi, zkus jinou, nebo se vrat k te svoji predesle verze 7xxx, byly tusim v poradku, je to na psane v jinem threadu

Autor:  davidas [ 17.Březen 2013 - 7:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

tak jsem to nasel, zde se o tom pise, ale reseni jsem uz napsal viewtopic.php?f=167&t=38235&start=60

Autor:  sraeP [ 17.Březen 2013 - 10:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Dík. Jel jsem na verzi 5932 a tak jsem chtěl ze zvědavosti zkusit novější.

Autor:  unimark [ 05.Duben 2013 - 8:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Zdravim, čo by ste mi odporučili na WL500gp v1.. v súčastnosti ,aky soft z ohladom na stabilitu
skušal som Olega podla navodu od alfsvk.... zatial ok
PS čitačku mam smargo+ modru ...

Autor:  DuoCore [ 08.Květen 2013 - 19:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Mám ASUS WL-500g Premium V2 s OpenWrt Kamikaze 8.09 a nainstalovaný Oscam OSCAM 1.20-unstable_svn build #5709

zkoušel jsem nový Oscam svn8577-ASUSWL-WEBIF-NOIPv6 , ale ten se ani nespustí.

Používáte někdo tuto kombinaci a máte nový Oscam, který mi tam bude fungovat ?
Nemají novější verze umístěny jinde configy, nebo knižnice, že se nové verze nechtějí spustit ?

Díky

Autor:  revis [ 09.Květen 2013 - 13:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

pozri si , ci mas na spravnom mieste konfiguracne subory . Sousti ho cez telnet, on sam napise, ze nejaky conf nenasiel.

Autor:  DuoCore [ 09.Květen 2013 - 19:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Přes ten telnet netuším, jak na to. Nedá se to zjistit v configu, nebo nějak jinak , Díky

Autor:  alfsvk [ 09.Květen 2013 - 21:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

V configu zistis prd.. /len to kde ich mal ten co bastlil konfig.
Sak si ich daj kam chces je to na Tebe, oscam spustis s parametrom -c /cesta ku konfigom
a nemusis nic riesit. Inak tazko nechapem preco kazdy nahana novu binarku oscamu,
ved na bezne pouzivane karty v nasich koncinach netreba nic zvlastne.

Autor:  sraeP [ 10.Květen 2013 - 19:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

DuoCore
mám tu samou verzi (5877) - stačila jen nahradit binarka, reboot a jelo to. Ale je možný, že Kamikaze to má nějak jinak.
alfsvk
Citovat:
Inak tazko nechapem preco kazdy nahana novu binarku oscamu,
ved na bezne pouzivane karty v nasich koncinach netreba nic zvlastne.

Já kdybych nebyl zvědavej co je v nových verzích nového tak bych nadále zůstal u 5359.
A možná že se i vrátím - mám nějak moc errorů v zápisech, ale stabilita je OK.

Autor:  DuoCore [ 11.Květen 2013 - 19:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

Mám 5709, u Kamikaze to bude asi jinak, jinak je stabilní, ale nemůžu u ní docílit, aby se mi ukazovaly názvy zápisů oprávnění, i když oscam.tiers mám vyplněné snad správně. Nebo jestli je třeba ještě něco doladit ? A chtěl jsem si dát picony a to umí až vyšší verze.

0D96,0624:03E9|CT1, CT2,CT4,CT HD
0D96,0624:03EA|Prima, Prima Love,Prima Cool, Barandov, Nova, Nova Cinema, Nova HD
0D96,0624:03EB|STV1,STV2,STV3
0D96,0624:03EC|Markiza. Doma
0D96,0624:03ED|Joj, Joj Plus
0D96,0624:07D1|Eurosport2, Sport5,Nova Sport,Sport1,Golf Channel,FaH, Discovery, NG,NG Wild, Viasat Eplorer/Spice, Viasat History, Viasat Nature, Jim Jam, Disney Channel, duckTV, MGM, FilmBox, FilmBox Extra, MTV CZ, Retro Music, LeoTV
0D96,0624:07D2|Eurosport, History
0D96,0624:07D3|daring!TV
0D96,0624:07D4|CS Film
0D96,0624:07D5|HBO
0D96,0624:07D6|KinoCS, Muzika CS, Doku CS
0D96,0624:07DB|Paprika TV, Sport2
0D96,0624:0BB9|Brava HDTV, Discovery HD, History HD, Filmbox HD, iConcerts, Deluxe Lounge HD, Classica HD
0D96,0624:0BBA|Nova SportHD, Travel ChannelHD, Eurosport HD, NG WILD HD, Spektrum HD, MTVN HD
0D96,0624:0BBB|HBO HD
0D96,0624:0BBC|Penthouse HD
0D96,0624:07D8|Cinemax
0D96,0624:07D9|Hustler
0D96,0624:07DA|Man-X
0D96,0624:1771|special_service ICE
0D96,0624:1772|special_service I RDETO
0D96,0624:07DE|Film Europe Channel
0D96,0624:FFD0|AutoMotorSport HD DE
0D96,0624:138A|Volny kanal
0D96,0624:1389|Volny kanal
0D96,0624:138B|Volny kanal

Autor:  sraeP [ 12.Květen 2013 - 7:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

jj u starších verzích se zápisy zobrazují špatně

Autor:  bbedo2 [ 22.Květen 2013 - 6:00 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

zdravim Vas
ja mam 500gp v1, oleg fw, jednocitacku a oscam, vsetko frci ako ma
teraz som to iste robil kamosovi s tym rozdielom ze on ma v2 a dvojcitacku
oscam nabehol a vsetko sa zdalo ze frci, az na toto:
- ked sa da restartovat oscam tak obcas nenabehne (to ani na mojom) a vtedy pouzijem cez putty riadok "/tmp/harddisk/bin/oscam -b -c /tmp/harddisk/bin/" a oscam hned dabehne, na kamosovom to ale nepomoze
- ked ma nastavene newcamd (bez mgclient) tak newcamd blbne, niekedy nepripoji, iba ked nastavim mgcamd na prijmaci
- a posledne najvaznejsie, ze pamat sa rychlo plni a po case (niekedy ani nie den) oscam zhodi :(, userov je tam asi 5
netusite kde hladat problem? ake verzie pouzivate, on tam ma 1.9.2.7-rtn-r3702 a oscam 7983 od dolehaja
dikes

Autor:  bbedo2 [ 30.Květen 2013 - 8:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

viete mi aspon niekto poradit ktoru verziu oscamu a fw dat na asus 500 gp v2 s dvojcitackou ZDK?

Autor:  jaro1961 [ 30.Květen 2013 - 15:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL-500g Premium V2

mohol by mi niekto pomoc s nahratim novšieho oscamu do rutra , šiel som podla navodu ale nedari sa mi to nainštalovať teraz mám tam nahrate oscam 3917 ale ten mi pada v asuse mam nahraty soft tento :
Firmware OpenWrt Kamikaze - With X-Wrt Extensions 8.09
Kernel Linux 2.4.35.4 #18 Fri Jan 22 19:42:58 CST 2010
MAC .............
Device ASUS WL-500g Premium V2
Board Broadcom BCM5354 chip rev 3
Username root
Web mgt. console Webif²
Version r4838
už sa s tym trapim 3 dni DAKUJEM

Autor:  bbedo2 [ 30.Květen 2013 - 16:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: ASUS WL 500 gp

novsi oscam iba preplacnes subor a restartnes
len musis mat spravnu verziu oscamu a to poslednou dobou neviem najst ani ja tie spravne pre asusa :(

Stránka 85 z 88 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/